Sasa500 yorumun geçen hafta demiştiniz Bfren 1 hafta yatay gider dedin tutmadı 5 tavan gördük bırak tepe hocam analizleriniz den dolayı çok teşekkür ederim
Printable View
Sasa500 yorumun geçen hafta demiştiniz Bfren 1 hafta yatay gider dedin tutmadı 5 tavan gördük bırak tepe hocam analizleriniz den dolayı çok teşekkür ederim
Geçmiş yıllardaki genel kurul tarihlerine bakılırsa tahmini genel kurul 13 Mart 2023 sevgili sasa500.Ama seçim sürecinde patron ne karar verir bilemeyiz!Bazen kendimizi sermayesi düşük şirketlerin yerine koymak gerek!Bilmiyorum bir değişiklik oldu mu ama yanılmıyorsam her ayın 15inde yönetim toplanıyor diye bir yazı okumuştum borsaya açık şirketlerde.Biz de her ayın 15inde artık ocak mı olur şubat mı olur mart mı olur nisan mı olur ya da sizin dediğiniz gibi 5 yıl sonra mı olur sabırla bekleyeceğiz:)
Eymen hocam mumkun mertebe zaman buldukca bilgi paylasimina devam.
Tesekkur ederim, egerki yardimci olabildiysem.
Sasa ustadimizda gayet bilgi bir arkadas. Evvelden Konya da yolumuz kesismisti. Ara sira terste kalma olur borsada normaldir.
Hepimiz ayni gemideyiz. Insallah guzel fiyatlardan ayrilmak nasip olur.
Ytd
Pazartesi için heyecanımız on numara
Ne yani beklenti mi bitti.
bizim vbts de düşmemiz normal hele de bu endekste.
amaa egeen in bu güçsüzlüğü bize de olumsuz yansır. (bi yere kadar tabii )
çok basmışlar egeen e ..
seans öncesi düşündüklerim başımıza geldi tabi bunda egeenin payı çok çok fazla oradaki dingiller biz de vbts ye katılalım orada yerleştirsinler bari dedi umarım ky yi hırpalamamışlardır çünkü endeks de langur lungur ve yarına bakacagız ege tahtacısı bakalım ne nok yiyecek bu bürütte
Benim cuma günü hisseden çıkmamın nedeni vbts gelebileceği idi çünkü çok yukarı aşağı hareket yaptı iki kez devre kesici uygulandı hayırlısı olsun takipteyim
Burası da sessizliğe büründü. Herkes çalı arkasında sanki
İki gündür BANKOF ve QNB tahtada satıcı.
Bugün BANKOF an itibariyle +700 alımda
fırsatçı onlar hisse vbts ye spk denen işbilirler aldılar ve hisseyi çam kozalagına çevirdiler vbts ye giren hisse pek yukarı gitmez nadiren giden olur o da fazla dayanamaz ve geri basar bu spkdakilerden kurtulmadan borsada kazanç saglamak çok zorlaştı düşene ses çıkmaz çıkana hey bensiz nereye derler bıktım bunlardan bıktım takibimdeki 10-15 hisse vbts de.
Sayın mercek bu kadar beklentisi olan bir kağıdın bu bekleme süresini endeks ten daha acımasız bir şekilde geri gelerek bekleme safhasına geçmesi hiç hoş olmadı
ky yi korkutup kaçırmanın en güzel taktikleri bilen bilir bir zamanlar aslan çimento vardı 135 den 26 ya kadar bastılar hem de çok hızlı bir birbuçuk haftada ve o hızla da geri çıktı 400 lere orada oyalandı ve bedelsiz açıkladı ben 27 lerden çalıştıgım kurumda çok kişiye aldırmıştım borsadan ilgisi olmayan bir arkadaş da almıştı müdürümdü o zaman yavrular 1800 ü gördü ve o kişi ve kişiler çok güzel kazanmışlardı o müdür yazlık alıp degerlendirdi biri sıfır araba aldı yani hiç korkusuzca davrandım belki kaybetseler bana yüklenebilirlerdi ama ben de tüm portföyü 27-27.5 lardan aslana yüklemiştim o günler farklıydı spk denen bir demokles yoktu tepemizde yani sabır ilaçtır dostum heyecanlı olan kaybeder sabır da sabır bence tabi.
Geçen hafta tavanlarla giderken alan bofa ile qnb satıyor üç gündür. Bize düşen sabırla beklemek bu durumda.
Bosch ev aletleri aralık ayında bedelli sermaye artırımı yapmış. Burdada bedelsiz beklerken bedelli yapabilirler mi acaba
dön artık be gavurun şirketi :)
iyi inlettin yukardan atlayan ky yı
Bofa an itibariyle endeks genelinde alımda gözükmeye başladı
bfren de iyice su koyverdi dibe yaklaştı dün de aynı teraneyi yaptılar bu üçlüyü biri kılıçlamı toplamı bir şeyle ayırsa bari yapışık üçüzlere döndüler biri nereye digerleri de oraya kızana giden it gibi spekleri de hep birilerinin peşindeler
Sayın mercek neler gördük neler. Bu kadar da olur mu
E hani 2023 ilk çeyrek elektrikli seri üretimi vardı bfren?:)
seri üretimi yapıyorlar dostum görüntüden belli degilmi
arkadaşlar bir yanlışım varsa şimdiden özür dilerim ama bu üçlü spek aynen kızana giden it gibi degillermi biri nereye öbürleri de peşine takılıyor sanırım görmüşsünüzdür kızan olunca itler nasıl peşinden koşar ahanda onların kopileri bu spekler.
Dün herşey o kadar güzel giderken egeenin baskısıyla dün eksi kapattık.Bu gün tam tersi egeen Bizim yüzümüzden baskı yedi.
Ufak çaplı bir araştırma
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
2 Ocak pazartesi ile 5 Ocak Perşembe arası BANKOF alışları
BANKOF : 6526 lot maliyeti 5130 TL
2 Ocak pazartesi 9 Ocak pazartesi
QNB alışları:4149 lot maliyet 5176TL
6 Ocak cuma 9 Ocak pazartesi
Satış
BANKOF :8724 lot satış fiyatı ortalama 5895 TL
10 Ocak Salı
QNB satış 4790 TL
Bugün tekrar BANKOF alımda
1582 lot maliyeti 4675TL
Hakkımızda hayırlısı olsun
En yüksek 6299 TL Cuma günü
Kapanış 4632. TL Salı günü
Marj. 1 lotta 1660 TL
Daha önceden 4598 TL yi görüp
3345 TL ye deyip oradan aldığı hızla 3900 lere kadar gelmiş.( Aradaki marj 1250 TL) Oradan güç toplayıp haberin etkisiyle 6299 a kadar gitmişiz. Bu seferde belki de onayın etkisiyle daha büyük hedeflere gitme dileğiyle.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Keşke sayın sevenhil in grafikleri olsa
Herkese hayırlı geceler
SPK onayina kadar sabir edecegiz. Gelecek yila kalacagini dusunmuyorum bedelsizin. Biraz daha salarsa elindeki lotlardan olmaya baslar. Kendisi bilir. Dorduncu ceyrek bilanco sonrasi yada en kotu gk da bedelsizi verecegini dusunuyorum. Bu yil onceki yillardan farkli enflasyon muhasebeside isin icine giriyor. Arti elektri fren uretimi icin yatirimda yapti. Endekste kotu geriledi. Elle tutulur bir haberde yok.
4 gün tavan 4 gün taban nerdeyse başladığımız yere geliyoruz geri.
vayy be sabah taban görmüşüz. tepeden %30 dan fazla. endeks çakılsa bile bu kadar beklemezdim.
toparlamamız çabuk olur umarım . hayırlısı bakalım