Sayfa 73/302 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 2413 madde; 577 - 584 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1.  Alıntı Originally Posted by hoca65 Yazıyı Oku
    İki gündür BANKOF ve QNB tahtada satıcı.
    fırsatçı onlar hisse vbts ye spk denen işbilirler aldılar ve hisseyi çam kozalagına çevirdiler vbts ye giren hisse pek yukarı gitmez nadiren giden olur o da fazla dayanamaz ve geri basar bu spkdakilerden kurtulmadan borsada kazanç saglamak çok zorlaştı düşene ses çıkmaz çıkana hey bensiz nereye derler bıktım bunlardan bıktım takibimdeki 10-15 hisse vbts de.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2. Sayın mercek bu kadar beklentisi olan bir kağıdın bu bekleme süresini endeks ten daha acımasız bir şekilde geri gelerek bekleme safhasına geçmesi hiç hoş olmadı

3.  Alıntı Originally Posted by hoca65 Yazıyı Oku
    Sayın mercek bu kadar beklentisi olan bir kağıdın bu bekleme süresini endeks ten daha acımasız bir şekilde geri gelerek bekleme safhasına geçmesi hiç hoş olmadı
    ky yi korkutup kaçırmanın en güzel taktikleri bilen bilir bir zamanlar aslan çimento vardı 135 den 26 ya kadar bastılar hem de çok hızlı bir birbuçuk haftada ve o hızla da geri çıktı 400 lere orada oyalandı ve bedelsiz açıkladı ben 27 lerden çalıştıgım kurumda çok kişiye aldırmıştım borsadan ilgisi olmayan bir arkadaş da almıştı müdürümdü o zaman yavrular 1800 ü gördü ve o kişi ve kişiler çok güzel kazanmışlardı o müdür yazlık alıp degerlendirdi biri sıfır araba aldı yani hiç korkusuzca davrandım belki kaybetseler bana yüklenebilirlerdi ama ben de tüm portföyü 27-27.5 lardan aslana yüklemiştim o günler farklıydı spk denen bir demokles yoktu tepemizde yani sabır ilaçtır dostum heyecanlı olan kaybeder sabır da sabır bence tabi.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    ky yi korkutup kaçırmanın en güzel taktikleri bilen bilir bir zamanlar aslan çimento vardı 135 den 26 ya kadar bastılar hem de çok hızlı bir birbuçuk haftada ve o hızla da geri çıktı 400 lere orada oyalandı ve bedelsiz açıkladı ben 27 lerden çalıştıgım kurumda çok kişiye aldırmıştım borsadan ilgisi olmayan bir arkadaş da almıştı müdürümdü o zaman yavrular 1800 ü gördü ve o kişi ve kişiler çok güzel kazanmışlardı o müdür yazlık alıp degerlendirdi biri sıfır araba aldı yani hiç korkusuzca davrandım belki kaybetseler bana yüklenebilirlerdi ama ben de tüm portföyü 27-27.5 lardan aslana yüklemiştim o günler farklıydı spk denen bir demokles yoktu tepemizde yani sabır ilaçtır dostum heyecanlı olan kaybeder sabır da sabır bence tabi.
    teşekkürler, sabır acıdır meyvesi tatlıdır diyelim, inşallah iyi olur

5. Geçen hafta tavanlarla giderken alan bofa ile qnb satıyor üç gündür. Bize düşen sabırla beklemek bu durumda.

6. Bosch ev aletleri aralık ayında bedelli sermaye artırımı yapmış. Burdada bedelsiz beklerken bedelli yapabilirler mi acaba

7.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sanki vbts yok gibi çok oynak yine daha nasıl ceza alabilir acaba

8. dön artık be gavurun şirketi
    iyi inlettin yukardan atlayan ky yı
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Sayfa 73/302 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •