Sayfa 72/294 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 2352 madde; 569 - 576 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1. bizim vbts de düşmemiz normal hele de bu endekste.
    amaa egeen in bu güçsüzlüğü bize de olumsuz yansır. (bi yere kadar tabii )
    çok basmışlar egeen e ..
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    heyecan felan bırakmadılar bankof ve spk sanki hisseyi birlikte vbts ye sokmak için ortak çalışmışlar gibi ben bu hafta pek yukarı gitmez buralarda oyalanır diye bekliyorum daha da aşagı salmasa ona da razıyım
    seans öncesi düşündüklerim başımıza geldi tabi bunda egeenin payı çok çok fazla oradaki dingiller biz de vbts ye katılalım orada yerleştirsinler bari dedi umarım ky yi hırpalamamışlardır çünkü endeks de langur lungur ve yarına bakacagız ege tahtacısı bakalım ne nok yiyecek bu bürütte
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3. Benim cuma günü hisseden çıkmamın nedeni vbts gelebileceği idi çünkü çok yukarı aşağı hareket yaptı iki kez devre kesici uygulandı hayırlısı olsun takipteyim

4. Burası da sessizliğe büründü. Herkes çalı arkasında sanki

5.  Alıntı Originally Posted by kaancan60 Yazıyı Oku
    Burası da sessizliğe büründü. Herkes çalı arkasında sanki
    Hisse tavan serisine başlarsa burası Şenlenir böyle düşüşlerde kimsenin söyleyecek sözü yok önümüzde bir seçim süreci var genel olarak temkinli olmakta fayda olur

6.  Alıntı Originally Posted by kaancan60 Yazıyı Oku
    Burası da sessizliğe büründü. Herkes çalı arkasında sanki
    buradayız hocam. sermaye tavanı 450 milyona çıkıyor.
    haber akışını bekliyoruz..
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

7. İki gündür BANKOF ve QNB tahtada satıcı.

8. Bugün BANKOF an itibariyle +700 alımda

Sayfa 72/294 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •