.tesini bekliyelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..y.t.d
Printable View
.tesini bekliyelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..y.t.d
Kabul edersiniz ki su anki durumdan memnun olup bir halay cekmedikleri kalan ölücüleri isaret ederek gostermeye gerek bile yok.
Kayyumdan kim kazanmışki biz kazanalım. Kayyum yarın şirketi tasfiye etse bize bir şey kalmaz
kayyuma örnek ipeki verebilirim.
kayyum haberinden sonra ipek 2.5 ten 0.8e düştü sonra 8 e kadar tam 10 katına çıktı.
250 milyonu örtülü olarak şirket dışına çıkarmak yani şirketin için boşaltmaya çalışmak yatırımcıyı düdüklemek değildir de nedir. sahtekarlığın düzenbazlığın alemi yok. kayyum atansın düzgün yönetilsin.
Ayarı bozuk fabrika hangi borsada işlem yapiysin. İpek kozaa kozal neydiler ne oldular. Biliyorsan söyle alim sansınlar bilmiyorsan sus adamdan saysınlar...
5 yıldır blançolarına bakıyorum z.t 5 mlyn, e.t ye 2 mlyn, ss ye 3 mlyn borç , sayılan holdinge 90 mlyn. Ne öyle ya halka açık şirketi tepe tepe kullanıyorlar. İnternetten bakıyoruz otellere geceliği 500 tl 500 oda çarpınca müthiş rakalmar. Kayyum yönetse bu şirket altın olur altın. Kayyum şart . Önce fesih davası sonra 250 mlyn nerde, sonra Kayyum bu yol takip edilmeli başka yolu yok.
SPK bunlara neden birşey yapmıyor. Hırsızın, polisin gözü önünde bir yeri soyması polisin görmezlikten gelmesi gibi yani bugüne kadar bunların yaptıkları hakkında zaten bizden fazla bilgiye sahipler ama tık yok şirkette bundan güç buluyor.
SÜPER HİSSE
uçacak kopacak nereye kadar çıkar fiyatı kimse bilemez
acayip güzel temel yapısı var
teknik zaten muhteşem
mahkeme spk filan boşverin
hemen herkese haber verin
eş dost akraba ky by kimse kalmasın
duymayan kalmasın
herkes alsın
dediğimi filan sanacak kimse yok zaten de
farkındamısınız beyler
selam verme yazımı bile hazmedemeyip
ŞİKAYET EDİP
sildiriyorsunuz
AMA SONUÇ DEĞİŞMEZ
K.DD.Ş.
anladınız siz onu
hani
YOLCUDUR ABBAS BAĞLASAN DURMAZ gibi
:kahkah::kahkah:
hadi yine şikayet edin
yönetim zaten okumadan siliyor
mecburuz ya KEZBN hakkında olumsuz yazı yazılamaz
son yazdığım yazı da kurallara uymayan hiçbirşey yoktu ama silindi
bun da da yok ama silinebilir
ÇOK ta TINNNN
KEZBN ın yolculuğundaki son belli
4,5 yıl önce yazdım
az kaldı herkes anlar son neresi imiş:kahkah:
Bahsettiğiniz şeyler mahkemelerin konusudur. Kayyuma dayanak falan oluşturmaz. Kusura bakmayın,
Spk bultenlerindeki cagri kararina gore bulastim bu sirkete. Simdi kimse cagrinin olacagina dair en ufak bir yorum yapmiyor. Ne hale geldik! Yatirimcilar, finans siteleri, spk... vs herkes cagriya kesin gozuyle bakiyordu. Bir tek kervan karsi cikiyordu simdi bunlar herkese karsi kazanmis mi oldular. Yazik gercekten ya bize ya da dogu bildigimiz inandirildigimiz gerceklere.
Haklısınız. Size katılıyorum. Çok çektik. Benimde tek derdim zararı kurtarıp kurtulmak bu şirketten. Şirketi savunduğum falan yok emin olun. Aynı sayın sevki80 in dediği gibi benim böyle bir şirketten haberim bile yoktu. Spk bülteninde çağrı var deyince yapıştık kurtulamıyoruz şimdi. Spk ta tertemiz değil anlayacağınız. Şimdi de çağrı yokmuş. Bu durumda spk yanlış karar vermiş olmuyormu?
Bize ne şirketten fayda var ne spk dan. Ben şu 30 milyon lot meselesine inanıyorum. Yani alan kişinin yada kişilerin bu işi için düşündükleri bir şey var ki alım yaptılar diyorum. Bu benim şahsi düşüncemdir. Başka biri de derki bu satış işi uydurma ona da bir şey demem. Bloke kalksa ne olduğunu anlayacağız diye düşünüyorum.
Teknik bir sorum var son olarak. Hani bloke kalksa zeynep tümer 100 milyon lotlarını satar diye yazılıyorya. O zaman sadece bu 30 milyon lotun blokesi kalksa olmuyor mu? Yani sadece alıcının aldığı kısım için bloke kalksa. Teknik bir soru.teşekkürler.
Hocam SPK karari...
Borsa ici satislari yasak...
Borsa disinda alacak kisilerinde borsa ici satisi yasak seklinde...
Ancak bu satilan sozde 1 lira karsiligindaki 30 milyon hisse yabir borca karsilik ve miktar olarak borcun 2-3 kati fazla hisse olarak odendiyse...
Ve borsa icinde satisa musaade edildiginde bu alan kisi gozu kapali satmaya calisirsa ne yapacagiz???
Yani bunun garantisi yok....
Madem zt 1 liradan satti....
O zaman SPK nin yayimladigi icsel bilgiye sahip olanlar borsadan alim yapabilirler kararini
Geri alim yapacagim diyerek niyetini gostersin... Yoksa zt donemi ss donemine donuyor, donmustur.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendime göre orta capli bir kervanim var. Zararda veya Karda olan ben, kime ne arkadas burda gelip kot disi vs. diyerek moral bozuyorsun. Giren cikan bana, sana ne oluyore?
SPK dan başka güvencemiz yok. SPK ya magduriyet bildirmeye devam etmeliyiz görüşündeyim. Malum yönetim değişti. Kervn konusu SPK'nın gündeminden düşmemeli.
Zamanında forumda öncü olan bir kaç kişi vardı biri avukattı sanırım.Bu şahıslar çok baskındı.Hatta freceli de hatırlıyorum o zamanlar bu kadar etkin değildi forumlarda. Şimdi en eskilerden tecrübeli bir o var geri kalan çoğu kişiyi görmek zor. Bu avukat ve diğeri erdinçmar sanırım çagrıcıydı ve paylaşımları sayesinde bir cok kişi etkilenmedi dersek yanlış olur. Hatta çağrı beklentisi ve şirketin bunu yapmak zorunda olduğu algısı bu kişiler sayesinde gereğinden çok şişti. Ne var ki aniden kayboldular çünkü bana kalırsa bu kişiler çağrının hukuki açıdan geçerliliği ile ilgili şüpheye düştüler.
Yıllar sonra şimdi geldiğimiz noktaya bakın; aslında çağrı filan yokmuş peki biz bu hisseye neden girdik çagrı için değilmi... Ben kimseyi suçlamayacağım artık çünkü kendim suçluyum. Tek gerçek olan forumlarda kimsenin peşinden koşmayacağımdır. Kendimi geliştiririm araştırım daha iyi, en azından kendi hatamla bitmiş olurum.
Bu hissede olanlarda tencere kapak misali bir birini bulmusy
Şimdilik Hisse 3 olmuş 5 olmuş şirketin umrunda değil. Ama yakında davalar bir açılsın. O zaman yine yapman etmenmi diyecekler yoksa yine sessizmi kalacaklar göreceğiz.
çagrı davası sonuçlansa 400 milyon lot dolaşıma selbest bırakılır spk tarafından dava açmanızın hiç bir getirisi olmaz dava acıp boşuna zaman kaybı ve masraf etmeyiniz kendinizi kandırmayın danıştaydaki çagrı davasının sonucunu bekleyin spk devet kurumudur kanunlar dışına çıkamaz çıkmaz kanunen kısıtlama hakkı vardır dava netleşinceyekadar kanun mevzuatın geregini yapıyor netleştimi kanun mevzuat neyse onu uygular
Açılması gerekiyorsa spk neden açmasın bunu düşünmek lazım. Şirket bu hisselerle hem kendisi hem de yatırımcılar lehine adım atacaksa ne mutlu bize. Spk ya bunu anlattımı ya da anlatabiliyormu bunlar önemli. Spk ya verdiği dilekçelerde sadece hisselerimin blokesini kaldırın mı diyor acaba. Ayrica bu hisseleri küçük yatırımcıya satmayı düşünüyorlarsa bu mümkün değil bunu da bilsinler :)
Bu malları bize imkanı yok satamazlar hocam. Dediğiniz gibi bunlar anlatım özürlü olduğu için SPK ya doğru düzgün anlatamamış olabilirler. Tüm işlerini davayla çözmeye çalışıyorlar. Geçenki KAP haberide bu dediğinizi destekler nitelikte. Açın paylarımızı yoksa kurula dava açarız. Bir işinizide sulh yoluyla çözün. Gidin konuşun anlatın kredi olaylarını çözecez diyin yatırımcı mağduriyetini giderecez diyin ve çözün şu işi. Yazık günah bu yatırımcıya artık.
Yatırımcılar olarak bizim bir hakkımız yok mu? Yani madem dava bitmiş. Şirket mahkemeyi kazanmış. Ama bloke paylar açılmıyor.
Spk ya gidip neden payları açmıyorsunuz diye soramazmıyız? Yada şirket spk ya yazılı bir taahhüt veremezmi? Ben paylarımı satmayacağım ( örnek olarak kredi almak için bankaya rehin vereceğim) gibi bir yazılı söz verse bu iş çözülmezmi?
Arkadaslar dalga mi geciyorsunuz gercekten mi yaziyorsunuz...
Ne demek bize satamazlar...
30 milyonu sattilar alan adamin ya da adamlarin da blokesi var onun icin satamiyorlar...
Bu blokeler kalkip bu 30 milyon lot 3-5 kisiye virman yapilip borsada satilirsa spk nasil engelleyecek??
Lutfen sirket iyi niyetli degil... Bunu gorduk...
Fesih davasina gelince de hazirliklar son hizla devam ediyor. Bloke ile fesih davasinin bir alakasi yok...
Sirketten 250 milyon mal ve para cikarilmis... Yani nereden baksaniz sermayenin yarisi... Ve dava acmayin deniyor...
Gulsem mi aglasam mi???
Geri kalan mallarin da cikmasini mi bekleyelim.
Bu dava tedbir talepli acilacak ve deliller cok saglam. Bu karari aldirirsak hic bir gm lu kimseye peskes cekemeyecekler...
Siz ne istiyorsunuz cozemedim arkadaslar
Nasil sattiklarini Iran haberlerinin verildigi zamanlara bakin...
Ki bu yalan haberlerden ceza aldilar...
Zeynep fesih davası biran önce açılsın diye hisseyi baskılıyor. Bu sayılganların kafa ters çalışıyor.