Bahsettiğiniz şeyler mahkemelerin konusudur. Kayyuma dayanak falan oluşturmaz. Kusura bakmayın,
Spk bultenlerindeki cagri kararina gore bulastim bu sirkete. Simdi kimse cagrinin olacagina dair en ufak bir yorum yapmiyor. Ne hale geldik! Yatirimcilar, finans siteleri, spk... vs herkes cagriya kesin gozuyle bakiyordu. Bir tek kervan karsi cikiyordu simdi bunlar herkese karsi kazanmis mi oldular. Yazik gercekten ya bize ya da dogu bildigimiz inandirildigimiz gerceklere.
Haklısınız. Size katılıyorum. Çok çektik. Benimde tek derdim zararı kurtarıp kurtulmak bu şirketten. Şirketi savunduğum falan yok emin olun. Aynı sayın sevki80 in dediği gibi benim böyle bir şirketten haberim bile yoktu. Spk bülteninde çağrı var deyince yapıştık kurtulamıyoruz şimdi. Spk ta tertemiz değil anlayacağınız. Şimdi de çağrı yokmuş. Bu durumda spk yanlış karar vermiş olmuyormu?
Bize ne şirketten fayda var ne spk dan. Ben şu 30 milyon lot meselesine inanıyorum. Yani alan kişinin yada kişilerin bu işi için düşündükleri bir şey var ki alım yaptılar diyorum. Bu benim şahsi düşüncemdir. Başka biri de derki bu satış işi uydurma ona da bir şey demem. Bloke kalksa ne olduğunu anlayacağız diye düşünüyorum.
Teknik bir sorum var son olarak. Hani bloke kalksa zeynep tümer 100 milyon lotlarını satar diye yazılıyorya. O zaman sadece bu 30 milyon lotun blokesi kalksa olmuyor mu? Yani sadece alıcının aldığı kısım için bloke kalksa. Teknik bir soru.teşekkürler.
Yer İmleri