Mazlumun ahýný alýrsan onlardan çaldýðýn paralarla iþ yapmaya çalýþýrsan Allah ta bunun acýsýný çýkartýr,
Hiçbir iþin rast gitmez, çaldýðýný da misliyle kaybedersin.
SS. nin bizden çaldýðý paralar kendisine de yar olmadý, o da gitti baþkalarýna kaptýrdý.
Oysa helalinden, insanlarýn ahýný bedduasýný almadan, emeðinle kazansan birine bin katacaksýn belki de.
Sn Cebeci bakýn burada yazdým kimse ilgilenmedi. Bu ailenin bize çektirdikleridoðru. Ömrümüzü yediler. Ama sadece bunlar deðilki. Birde bunlara yamanan asalaklar var. Daha önce Mübarek kardeþler, ayhan Ö., Metin Y. hep bunlarýn yanýnda KY nýn kanýný emdiler. Þimdide 25 + 5 milyon hissenin aktarýldýðý simsarlar çýktý. KY nin kanýný emmek için binbir takla atýyorlar. Hisseyi önce 62 ye kadar çýkardýlarý. Sonra aaa bu hisseler blokeliymiþ. Oldu yersen. Sen aldýðýn hisselerin blokeli olduðunu nasýl bilmezsin. Kimi kandýrýyorsun. Tamamen planlý. 62 den 31 e indirene kadar bu bahaneyi kullandýar. Yetmezmiþ gibi KY ile dalga geçmek için bloke kaksýn diye dilekçeler yazdýrdýlar. Bloke kalkmadan buradan hisse tekrar hareketlenirse sakýn þaþýrmayýn. Döktükleri KY nin malýný yeterince aldýklarýný düþündükleri anda çýkýþ baþlar. Sonrada blokeyi kaldýrýrlar. Hisse uçar gider. Zavallý KY arkasýndan bakar kalýr.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Bu anlamda deðil ama bu kan emicilerin mutlaka bir planý var. Bunu anlatmaya çalýþýyorum. Kimbilir hisse ye daha ne taklalar attýracaklar. Allah biz KY ya yardýmcý olsun.
Sayin gobel ben kimseyi tanimam hic bir grupta da degilim. Belki de o yuzden disardan biri gibi objektif bakiyorum olaylara. Belki de sizler birbirinizden, anlatilanlardan gerektiginden fazla etkileniyorsunuz. Benim zt yi savunmak gibi derdim yok. burada yazilanlari takip ediyorum surekli olarak zt ile ss nin beraber ortak plan kurgulayip bizleri kandirdigi algisi hakim. Bu benim kagidi tutma nedenlerimle celisiyor ve sizler gibi fikirlerimi yaziyorum.
Bende LIFETIME ile TLC kanallarýna bazen takýlýrdým. Oradada milyon dolarlarla ADA satýyorlar falan. Hep de derdim Millet nasýl alýyor lan bunlarý. Meðer bizim paralarla alýyorlarmýþ ya laaa
https://www.sabah.com.tr/galeri/ekon...adalar_satilik
bunlar iyi de vergi kaçýrýyordur. devlet üç beþ esnafýn peþine düþeceðine bunlarýn peþine düþse iyi para kaldýrýr.
Ýnsan borsaya kýzarak fazla yol alamaz.
Edvin Lefevre
Yer Ýmleri