Bahsettiðiniz þeyler mahkemelerin konusudur. Kayyuma dayanak falan oluþturmaz. Kusura bakmayýn,
Spk bultenlerindeki cagri kararina gore bulastim bu sirkete. Simdi kimse cagrinin olacagina dair en ufak bir yorum yapmiyor. Ne hale geldik! Yatirimcilar, finans siteleri, spk... vs herkes cagriya kesin gozuyle bakiyordu. Bir tek kervan karsi cikiyordu simdi bunlar herkese karsi kazanmis mi oldular. Yazik gercekten ya bize ya da dogu bildigimiz inandirildigimiz gerceklere.
Haklýsýnýz. Size katýlýyorum. Çok çektik. Benimde tek derdim zararý kurtarýp kurtulmak bu þirketten. Þirketi savunduðum falan yok emin olun. Ayný sayýn sevki80 in dediði gibi benim böyle bir þirketten haberim bile yoktu. Spk bülteninde çaðrý var deyince yapýþtýk kurtulamýyoruz þimdi. Spk ta tertemiz deðil anlayacaðýnýz. Þimdi de çaðrý yokmuþ. Bu durumda spk yanlýþ karar vermiþ olmuyormu?
Bize ne þirketten fayda var ne spk dan. Ben þu 30 milyon lot meselesine inanýyorum. Yani alan kiþinin yada kiþilerin bu iþi için düþündükleri bir þey var ki alým yaptýlar diyorum. Bu benim þahsi düþüncemdir. Baþka biri de derki bu satýþ iþi uydurma ona da bir þey demem. Bloke kalksa ne olduðunu anlayacaðýz diye düþünüyorum.
Teknik bir sorum var son olarak. Hani bloke kalksa zeynep tümer 100 milyon lotlarýný satar diye yazýlýyorya. O zaman sadece bu 30 milyon lotun blokesi kalksa olmuyor mu? Yani sadece alýcýnýn aldýðý kýsým için bloke kalksa. Teknik bir soru.teþekkürler.
Yer Ýmleri