Sayýlgan Holding e 70 milyon gönderilmiþ nerden buldunda gönderdin arkadaþ bu holding nedir ne is yapar. Bu paranýn yokluðunda sen banka borçlarýný ödeme 70 milyon parayý borç ver olacak iþ mi nerde burda iyi niyet anlamak güç doðrusu
Sayýlgan Holding e 70 milyon gönderilmiþ nerden buldunda gönderdin arkadaþ bu holding nedir ne is yapar. Bu paranýn yokluðunda sen banka borçlarýný ödeme 70 milyon parayý borç ver olacak iþ mi nerde burda iyi niyet anlamak güç doðrusu
Bodrum oteli için yapilan protokol sonucu 90 günlük sure dolmuþ ancak odeme yapýldý mi yapilmadi mi otel geldi mi gitti mi hiç belli deðil yada ben mi göremedim bilmem
Zorlama bir bilanco olmus...
Hayirlisi olsun bakalim...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Bilançoda dikkat çeken blr durum, Kervn ýn patron ailesinin üyelerinden ve iliþkili þirketlerden olan alacaklarýnýn önemli miktarýný Sayýlgan Holding bünyesine almýþlar. Daha sonra Sayýlgan Holding ile Kervn birleþmesi yaparak bu iliþkili taraf alacaklarýný eritmeyi mi düþünüyorlar acaba acaba. Daha önce Sayýlgan Holding ve Kervn iþtirakini birleþtireceklerdi ama birleþmeden vazgeçmiþlerdi.
Eðer makul bir fiyattan çaðrý yapacaklarda. Ýstedikleri þirket birleþmelerini yapmalarýnda sakýnca yok elbette. Önce çaðrýyý ilan etsinler sonra þirket ve kendi yararlarýna uygun görüyorlarsa kendilerine ait borsa dýþýndaki Sayýlgan Holding, Kervn international, Alman hotelcilik, Komýak ýsý yalýtýmlarý, Sayýlgan Enerji falan gibi bütün þirketleri Kervn birleþtirsinler sorun yok.
Sayýlgan holding A.Þ ye verilen borç : 69,940,480 TL...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu bedeli otel geri alýmý, aeral bank kredisi vb iþlerde mi kullanacaklar acaba diye düþünüyorum.
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri