Şimdilik Hisse 3 olmuş 5 olmuş şirketin umrunda değil. Ama yakında davalar bir açılsın. O zaman yine yapman etmenmi diyecekler yoksa yine sessizmi kalacaklar göreceğiz.
çagrı davası sonuçlansa 400 milyon lot dolaşıma selbest bırakılır spk tarafından dava açmanızın hiç bir getirisi olmaz dava acıp boşuna zaman kaybı ve masraf etmeyiniz kendinizi kandırmayın danıştaydaki çagrı davasının sonucunu bekleyin spk devet kurumudur kanunlar dışına çıkamaz çıkmaz kanunen kısıtlama hakkı vardır dava netleşinceyekadar kanun mevzuatın geregini yapıyor netleştimi kanun mevzuat neyse onu uygular
Son düzenleme : madyes; 18-07-2018 saat: 11:13. Sebep: ..
Açılması gerekiyorsa spk neden açmasın bunu düşünmek lazım. Şirket bu hisselerle hem kendisi hem de yatırımcılar lehine adım atacaksa ne mutlu bize. Spk ya bunu anlattımı ya da anlatabiliyormu bunlar önemli. Spk ya verdiği dilekçelerde sadece hisselerimin blokesini kaldırın mı diyor acaba. Ayrica bu hisseleri küçük yatırımcıya satmayı düşünüyorlarsa bu mümkün değil bunu da bilsinler![]()
Yatırım tavsiyesi değildir. Temel analize dayalı tahminlerimden ibarettir.
Bu malları bize imkanı yok satamazlar hocam. Dediğiniz gibi bunlar anlatım özürlü olduğu için SPK ya doğru düzgün anlatamamış olabilirler. Tüm işlerini davayla çözmeye çalışıyorlar. Geçenki KAP haberide bu dediğinizi destekler nitelikte. Açın paylarımızı yoksa kurula dava açarız. Bir işinizide sulh yoluyla çözün. Gidin konuşun anlatın kredi olaylarını çözecez diyin yatırımcı mağduriyetini giderecez diyin ve çözün şu işi. Yazık günah bu yatırımcıya artık.
Yatırımcılar olarak bizim bir hakkımız yok mu? Yani madem dava bitmiş. Şirket mahkemeyi kazanmış. Ama bloke paylar açılmıyor.
Spk ya gidip neden payları açmıyorsunuz diye soramazmıyız? Yada şirket spk ya yazılı bir taahhüt veremezmi? Ben paylarımı satmayacağım ( örnek olarak kredi almak için bankaya rehin vereceğim) gibi bir yazılı söz verse bu iş çözülmezmi?
Yer İmleri