Dolar 5 lirayý geçti.
Hisse 32 kuruþ.
Bu saatten sonra.....
Dolar 5 lirayý geçti.
Hisse 32 kuruþ.
Bu saatten sonra.....
Selim ve ekibi baskýyý iyice artýrdý. Zeynebin iþi bitti artýk zaten z.t. de güvenleri boþa çýkartmýþtý yakýnda oda kaçar bizler gene s.s. ile yola devam.
ZT ye geri alým yap 1 milyoncuk kadar diyenlere para yok diyormuþ yoksa geri alým yapardým demiþ hani ya. Þimdi bu fesihci ky veya diðer dýþardaki ky tavana 70-80 milyon lot hadi o kadar olmasada 40-50 milyon koysa o lotlar anýnda kalkarmý kalkmazmý sorulacak olan soru o. Bence anýnda kalkar. Yani kenardaki köþedeki para devreye giriverir.
Bence para olmadýðý doðru. Bakýn eski yönetim için 250 milyon tl iç etti demiþti spk. Ne oldu dava açýldýmý diye sordum kimseden týk yok. Bilen yok. Bu olay olduysa bile çoktan buhar olmuþtur eski yönetimle. Bakýn olduysa bile diyorum. Bu bir iddia çünkü.
Yeni yönetim ise durumu düzeltmek için hisse satma yoluna gitti. Belki buradan gelen parayla geri alým yapýlacaktý. Yada baþka bir plan vardý bilemem. Ama ne oldu spk blokeyi çözmem dedi. Bence bu 30 milton lotu alan kimse artýk, parasýný vermedi. Çünkü bloke çözülmedi. Hiçbir iþe yaramayan hisselere kimse para mara vermez. O yüzden baðýrýyoruz bloke çözülsün diye. Bir de bu yönden düþünelim. Davacý arkadaþlarýn yolu açýk olsun bu arada.
Ýnternetten bakýyorum bunlarýn Lara oteli 500 odalý, geceliði en az 500 tl diyor, tv haberlerde otellerin doluluk oraný %90 diyor . Ben cahilim Z.t pek hesaptan anlamam ama bu otelin 1 haftalýk geliri ile alým yapsýn yeter . Yoksa 250 mlyn þirket dýþýna çýkarttýklarý gibi indire Gandi yapýyorlar, yanlýÞ hesap mý yapýyorum.)
Otel bunlarýn derken Bizim Otel diyelim500×500×7=1.6 mln 1 haftada en az . 1 hafta turist gelmedi sayýverin nolacak? Yoksa baþka þeyler mi düþünüyorsunuz, þeytani seyler ????
![]()
Eþim akþam bu kervanýn durumu ne olacak diye sordu hep umutlu konuþurdum ama artýk benimde umudum kalmadý. Bu sayýlganlarýn her iþi mahkemelik, bizim ülkemizde de mahkemelere ömür yetmiyor birde gerçekten sayýlganlarýn bu kadar gaddar ve acýmasýz olacaklarýný tahmin etmezdim ama maalesef artýk bazý þeyleri aþmýþlar insanlara yaþattýklarý umurlarýnda bile deðil. On yýllýk birikimim bu hissede, hep maliyet düþürmek adýna hisse sayýmý artýrdým elimdeki tüm paramý yatýrdým, zararýna da satmam artýk maalesef battý gözüyle bakýyorum.
KY den bir þekilde söðüþledikleri ve bence haram para ile olan yapýlan tatillerine YAZ HÝÇ BÝTMESE diyecek kadar cüretkar davranabilen kiþilerin ebeveynlerinin bedduasý tutsa ne tutmasa ne. Size yapýlan beddualardan ahhh haberiniz olsa. Neymiþ Yaz Hiç Bitmeseymiþ. Bunlarýn gözü doymazlýðý yüzünden Çocuðunun tedavisini yaptýramayanlarýn olduðu durumda hala bu kan emicilere inanan y....klar var ya. Buda garip bir durum. Herþeý lehlerine böyle olunca þimdilik galip gibi görünselerde lefterin yazdýðýný okuyun diðer forumlarda.Ýyi hafta sonlarýnýz olsun. Tabii nasýl olacaksa...#YazHiçBitmesinmiþ.
Yer Ýmleri