Anlaþýlan bir kýsým yatýrýmcý 30 milyon satýþýn uydurma olduðunu düþünürken, bir kýsým yatýrýmcý alýcýnýn gerçek kiþi olduðunu
düþünüyor. Uydurma olduðunu düþünenler dava açmaktan yana iken, gerçek olduðunu düþünenler blokenin kalkmasýný istiyor.
Keþke yapsa. Bu bir iyi niyet göstergesi olur. Ve hepimizde kurtuluruz. Ama bunu yapacak kiþi kaç yýldýr spk yla niye mücadele versin. Kendini niye gözaltýna aldýrtsýn. Yani çaðrý yapmýycam diye o kadar uðraþtýlar ve onlar kazandýlar, biz kaybettik. Bu çok ütopik bir istek bence.
Ytd
Hocam yooo bizde gercek kisi veya kisiler oldugunu dusunuyoruz...
Ama bu hisselerin ne amacla verildigi bilinmiyor...
Borc karsiliginda ya da nakit saglamak amacli verilmis olabilir...
Bu lotlarin verildigi icin yukselecegini dusunenler zamaninda ceviklere veya baska kisilere verilen lotlardan sonraki olaylari incelesinler derim...
Yani bunu alanlar nominal degerden aldi asagisina satmaz tamamen bir hayal olabilir...
Ne kadar yukseltecek dediginiz hisseyi bu hisselerle asagida basabilirler... Diyoruz...
Sirket yoneticileri bize gore seffaf ve iyi niyetli degiller
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Aynen katýlýyorum. Bloke kalkarsa 30 milyon lot satýlacak olsa bile bakýn olsa bile diyorum bilmiyorum çünkü, yükseltmeden satýlamaz. Açýk yazayým ben de bu yükseliþte satar giderim. 3 e beþe zarara bakmam. 2 yýl daha açýlacak davanýn bitmesini bekleyemem. Dolar olmuþ daðlar seviyesinde, beklemem artýk. Eminim bir çok kiþi de böyle düþünüyor. Geçen sefer 60 kuruþ olduðunda satsaydým keþke.
Yer Ýmleri