Spot altın için 2020 yılı ortalama fiyat tahminini 1.779 dolar/ons olarak ortaya koyan JP Morgan, 2021 yılında ise ortalama fiyatın 1,744 dolar/ons seviyesine gerileyeceğini tahmin etti.
Printable View
Spot altın için 2020 yılı ortalama fiyat tahminini 1.779 dolar/ons olarak ortaya koyan JP Morgan, 2021 yılında ise ortalama fiyatın 1,744 dolar/ons seviyesine gerileyeceğini tahmin etti.
akşam cihat yaycı gökyüzüne doğru salladı..
şu kadar DOĞALGAZ var,akdenizde falan..
Bizde TUPRS aldık bekliyoruz...:)
eylül sonu ekim başı virüsün tekrar artacağı ŞUbat-mart dan beridir söyleniyordu..daha öncede yazdım söylenmeyen şey şu; önümüzde 6 aylık sonbahar- kış mevsimi var..Mart ayı ile kıyaslama yaparsak mart vakalarına göre ( yalan rakamlara değil gerçek rakamlara göre) en az 6 kat vaka ya da ölüm demek olabilir..bunu gizliyorlar malesef..Babacan dün Habertürk de konuşurken dikkat edin nüfusun 1/3 ünde kalmaya çalışın, hafife alınacak bir virüs değil diyor..yani nüfusun 2/3 üne kadar bulaşacak demek istiyor..yetkililere rakamları gizlemekle elinize ne geçecek diyor..aksine milletin bu virüsü ciddiye almamasına neden oluyorsunuz diyor..
hahahah ilaç kullanan demek ki sensin kötü borsa anıların olmuş yalnız yaşamakta katmerlemiş ilaçları :)
senin hükümeti eleştirdiğini zaten biliyorum.
ama
senin yaptığın aynen şu
ülke bitmiş borsa da yalan dolan ile oyunlar ile kıçı kurtarmak isteyenlere verdiğin demeçlerle ortak oluyorsun.
bu şuna benziyor
diyelim avukatsın sen önüne bir dava geliyor 5 yaşındaki bir kıza taciz etmiş bir .erefsiz onu savunurmusun?
para ( Borsa ) için savunursan onlardan bir farkın olmuyor.
burada borsamıza leş diyen paramı kaybediyor yooo ( istisnalar hariç )
ama para kazanıyor diye pisliğe de temiz denmez.
sen bunu ayırt et önce
gerçi senin sırf reklamın olsun diye bunları söylediğini biliyorum.
ruhsal durumun yalnızlığın ve gelirini birbirine karıştırmış.
az dikkat et kendine
git bir uğraş bul çık dışarıya az sosyalleş
ayrıca borsaya dönersek yine
ispanya italya borsasını bizim borsadan kötü olduğunu söylersin hatta ispatlarsın bile ama vatandaşının bizim ile maddi açıdan kıyasını ömrün boyunca yapamazsın. ama yarın italya ve ispanya borsası bizi katlar.
1 euro 9 tl
Boyle kiyaslanir
Bu paragoz secbul la halkb guzelliyordu 6.5 lerden
Baksan portfoyune kan agliyordur burda trolluk pesinde
Yancisi secbul tuydu yokoldu
bu da ayni laciverti de bu trol
Gercekci olan halkb secbul birakti buyuk batmistir dedigi poz gercekse
geçen ay neydi öyle..ben dedimki Azraille anlaşma imzalıdı bizimkiler ölü sayısı 16-19 milim dışına çıkarmadı azrail..hamdolsun kayıbımız az diyordumki veriler şaibeliymiş
Erken shortlamayın. Hisse değiştire değiştire yükseltiyorlar gene.
devletin satacağı tcell lotları hala takasa gelmemiş...
ne zaman gelicek bilgisi olan yok mu?
ne baskısı ya !!!
ben ve benim gibiler mi
yani sizin gibi yalaka yandaş trol olmayanlar mı?
haklısın bademliler bugün hangi hisseyi tavsiye etti bizede söyle bizde kazanalım azıcık
yenileme derken ben yenilikçiyim zaten ortaçağa osmanlıya arap kültürüne geri döndürmeye çalışan zihniyet yenilesin öncelikle kendini yani sen ve senin gibiler
biz ülkemizin yanındayız sen vatan topraklarını satanlara söyle bunu yani kendi tayfana
Türkiye'den yeni NAVTEX ilanı! Flaş Sakız Adası uyarısı
Türkiye, İzmir istasyonundan yayınladığı NAVTEXâ€â•te 1923 Lozan Antlaşması çerçevesinde Sakız Adasıâ€â•nın gayri askeri statüsünün bozulduğunu ilan etti..
linkteki silahlandırılan adalara bakın
https://www.aydinlik.com.tr/turkiye-...arisi-218334#1
https://i.resimyukle.xyz/VbQeMe.png
Adamlar son mal dağıtımı için bir taraflarını yırtıyor ama bizde hala ralli beklentisi var.
Ne diyeyim, hayırlı işler, bol güneşler.
BIKTIRDIN.SENİN KÜFÜRLERİNİ(O.Ç DİYORSUN),hezeyanlarını dinlemekten bıktık.yok dini konularda duyduğun yanlışları,yok sürekli siyasete girerek forumu RAYINDAN ÇIKARMANI...
burada senin bir tane BORSA ANALİZ-YORUMUNU görmedik.ha yapacak potansiyel olmayabilir ama sürekli forumun dışında tahrik edici söylemlerinden gına geldi.
senin gibi dindar olamadık diyemi
yoksa
senin gibi hükümeti yalamıyoruz diyemi
bu sinirin
adam borsa çıkacak diyor öbürü sen ne karışıyorsun yorum yapmış
ben düşecek diyorum bıktım senin bilmem neyinden
senin gibi şakşakçı olmak zorunda değilim
eski fetöcü şimdiki trol
engelle ve toz ol
.burası ekonomi forumu; kimsenin dininden veya inancından kime ne?
senin zırvalıklarından gına geldi.piyasa yorumu yapamıyorsun.sürekli tahrik edici FORUMUN AMACI DIŞINDA KONULARA DALIYORSUN.çok yük taşıdıysan bunlar emboli yapmış olabilir.
ha sıkıysa hakaretlerini açıkça yap..madem bu kadar dolusun.
Türkiye yeni bir NAVTEX ilan etti - HaberGlobal
HaberGlobal internet sitesinde yayınlanan habere göre;
Türkiye'den yeni bir NAVTEX ilanı etti. 'Lozan' detayı dikkat çekti
Türkiye Ege'de yeni bir NAVTEX ilan etti. NAVTEX ilanında, Ege adalarının Lozan anlaşmasına aykırı olarak silahlandırıldığı bildirildi.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://haberglobal.com.tr/gundem/tu...at-cekti-68876
ben yalanı yanlışı yüzüne vurarak rahatlıyorum belki
ve bu yüzde senin ve senin gibiler olduğu için rahatsızlığını gayet iyi anlıyorum.
piyasa yorumu yapıp yapmadığımı iyi takip etmemişsin geçen hafta söylediğim o.ç lafına takılmışsın senin kuyruk acın belli biat ettiğine hakaret etmişim ya normal karşılıyorum.
açıkça olayına gelirsek sen biat ettiklerinin hırsız olduğunu bile bile değil deyip benden açık olmamı mı bekliyorsun.
yani senin anlayacağın dille anlatayım.
anzur 'iilaa eamalik aistamara fi altasid
انظر إلى عملك استمر ÙÙŠ التصيد
sabır mı
aileme sabır
hahahha
ailesini tarikat şeyhleri denen zibidilere hediye edenlere de bir lafın vardır umarım gerçi milyonlarca tarikat müridi var din kisvesi altında ya
cevap yazmayın kendinizi de ötekileştirmeyin
forum sabahtan beri sizin gibiler yüzünden yolunu bulamıyor
Avukatsan savunacaksın...Avukatım bunu savunmuyorum diyemezsin. Onu avukat olmadan önce düşünecektin. Diyelim ki düşünemedin, Hukuk Fakültesine girdin, ilk sınıfta görüp, bırakman gerekir. Geriye dönmek için çok fırsat var.Alıntı:
diyelim avukatsın sen önüne bir dava geliyor 5 yaşındaki bir kıza taciz etmiş bir .erefsiz onu savunurmusun?
Dostoyevski, Karamazof Kardeşler isimli romanında avukatlar için ''kiralık vicdan'' demişti.
Şeytanı, yılanları, çıyanları savunacaksın. Mesleğin budur.
Diyelim ki, banka avukatısın. Bankayı savunuyorsun. Şayet bir hırhız gelir de bankayı soyarsa önce o hırhızı savunacaksın.
Mesleğin budur. Ancak böyle yaparsan kendine ve mesleğine saygın vardır.
Çocuk tacizcisini savunmuyorum diyen avukat, boş adamdır.
Dow ucuyor burda da tam yukari kirilim gelmek üzereydi yine navtex haberi
Birileri islerin iyi olmasini istemiyor bu kesin artik
biliyorum abi
bunlar çocukken yetiştiriliyor
hepsi para iktidar ve şehvet düşkünü din min hikaye
https://twitter.com/tele1comtr/statu...943670785?s=20
hayvan terli patinaj yapıyor.. o kadar gaz haberlere rağmen..mr erdoğan "ekonomi pik yapıyor " komedisine rağmen.. trollerde şaşırdı.. hukumetin 17 yılda ülkeyi berbat konuma getirmesine üzülme, ses etme, hazineyi boşaltmasına üzülme ama üfürükten 2 tr m3 gaz haberini sevincinden hemen daha dakikasında paylaş.. tipik trol turnosolu..hahaa..komedi..
Erdogan 2 ay izne ciksa bist 125 bine gider
şimdi 2-3 trol yüzünden banlanacağız
sn. medwige buradan çağrı eğer banlanırsam bana sataşanlarda banlansın 3 kişi bunu bilinçli yapıyor yaptı beni buradan attırmak için
usdtry hafif hareketlendi.. 7.4976
Masallah dow
Tekerine tas degmesin
Dow sayesinde cop banklari verirsem hayir dagitcam dow jones a adayip
XLEŞENDEKSİNde tık yok..
iğne batırın tepki versin,yaşıyor mu?
Bademler bakkallardamı nedir.?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi