Sayfa 748/1001 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Viop - XXIV

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BIKTIRDIN.SENİN KÜFÜRLERİNİ(O.Ç DİYORSUN),hezeyanlarını dinlemekten bıktık.yok dini konularda duyduğun yanlışları,yok sürekli siyasete girerek forumu RAYINDAN ÇIKARMANI...

burada senin bir tane BORSA ANALİZ-YORUMUNU görmedik.ha yapacak potansiyel olmayabilir ama sürekli forumun dışında tahrik edici söylemlerinden gına geldi.
    senin gibi dindar olamadık diyemi
    yoksa
    senin gibi hükümeti yalamıyoruz diyemi

bu sinirin

adam borsa çıkacak diyor öbürü sen ne karışıyorsun yorum yapmış

ben düşecek diyorum bıktım senin bilmem neyinden

senin gibi şakşakçı olmak zorunda değilim

eski fetöcü şimdiki trol

engelle ve toz ol

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    senin gibi dindar olamadık diyemi
    yoksa
    senin gibi hükümeti yalamıyoruz diyemi

bu sinirin

adam borsa çıkacak diyor öbürü sen ne karışıyorsun yorum yapmış

ben düşecek diyorum bıktım senin bilmem neyinden

senin gibi şakşakçı olmak zorunda değilim

eski fetöcü şimdiki trol

engelle ve toz ol
    .burası ekonomi forumu; kimsenin dininden veya inancından kime ne?

senin zırvalıklarından gına geldi.piyasa yorumu yapamıyorsun.sürekli tahrik edici FORUMUN AMACI DIŞINDA KONULARA DALIYORSUN.çok yük taşıdıysan bunlar emboli yapmış olabilir.

ha sıkıysa hakaretlerini açıkça yap..madem bu kadar dolusun.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    ne baskısı ya !!!

ben ve benim gibiler mi

yani sizin gibi yalaka yandaş trol olmayanlar mı?

haklısın bademliler bugün hangi hisseyi tavsiye etti bizede söyle bizde kazanalım azıcık

yenileme derken ben yenilikçiyim zaten ortaçağa osmanlıya arap kültürüne geri döndürmeye çalışan zihniyet yenilesin öncelikle kendini yani sen ve senin gibiler

biz ülkemizin yanındayız sen vatan topraklarını satanlara söyle bunu yani kendi tayfana
    ailene sabır diliyorum....iş zor seninle......sena yazılanlarıda anlamıyor ,yorumlayamıyor ve ötekileştirici bir dil kulanman...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Türkiye yeni bir NAVTEX ilan etti - HaberGlobal

HaberGlobal internet sitesinde yayınlanan habere göre;

Türkiye'den yeni bir NAVTEX ilanı etti. 'Lozan' detayı dikkat çekti
    Türkiye Ege'de yeni bir NAVTEX ilan etti. NAVTEX ilanında, Ege adalarının Lozan anlaşmasına aykırı olarak silahlandırıldığı bildirildi.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://haberglobal.com.tr/gundem/tu...at-cekti-68876

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    cidden matematiğin nasıldı?muhakeme ve anlama problemi yaşıyorsun.burası ekonomi forumu; kimsenin dininden veya inancından kime ne?

senin zırvalıklarından gına geldi.piyasa yorumu yapamıyorsun.sürekli tahrik edici FORUMUN AMACI DIŞINDA KONULARA DALIYORSUN.çok yük taşıdıysan bunlar emboli yapmış olabilir.

ha sıkıysa hakaretlerini açıkça yap..madem bu kadar dolusun.
    ben yalanı yanlışı yüzüne vurarak rahatlıyorum belki

ve bu yüzde senin ve senin gibiler olduğu için rahatsızlığını gayet iyi anlıyorum.

piyasa yorumu yapıp yapmadığımı iyi takip etmemişsin geçen hafta söylediğim o.ç lafına takılmışsın senin kuyruk acın belli biat ettiğine hakaret etmişim ya normal karşılıyorum.

açıkça olayına gelirsek sen biat ettiklerinin hırsız olduğunu bile bile değil deyip benden açık olmamı mı bekliyorsun.

yani senin anlayacağın dille anlatayım.

anzur 'iilaa eamalik aistamara fi altasid

انظر إلى عملك استمر ÙÙŠ التصيد

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ailene sabır diliyorum....iş zor seninle......sena yazılanlarıda anlamıyor ,yorumlayamıyor ve ötekileştirici bir dil kulanman...
    sabır mı

aileme sabır

hahahha

ailesini tarikat şeyhleri denen zibidilere hediye edenlere de bir lafın vardır umarım gerçi milyonlarca tarikat müridi var din kisvesi altında ya

cevap yazmayın kendinizi de ötekileştirmeyin

forum sabahtan beri sizin gibiler yüzünden yolunu bulamıyor

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    sabır mı

aileme sabır

hahahha

ailesini tarikat şeyhleri denen zibidilere hediye edenlere de bir lafın vardır umarım gerçi milyonlarca tarikat müridi var din kisvesi altında ya

cevap yazmayın kendinizi de ötekileştirmeyin

forum sabahtan beri sizin gibiler yüzünden yolunu bulamıyor
    Bu tarikat şeyhi dediğinin peşinden koşanlarin çoğu Kutsal kitabı okuyup anlamayan dini bilgileri zayıf insanlar. Yoksa çoğunluk bunların peşinden gitmez. Bu bütün dinlerde var.

8. diyelim avukatsın sen önüne bir dava geliyor 5 yaşındaki bir kıza taciz etmiş bir .erefsiz onu savunurmusun?
    Avukatsan savunacaksın...Avukatım bunu savunmuyorum diyemezsin. Onu avukat olmadan önce düşünecektin. Diyelim ki düşünemedin, Hukuk Fakültesine girdin, ilk sınıfta görüp, bırakman gerekir. Geriye dönmek için çok fırsat var.

Dostoyevski, Karamazof Kardeşler isimli romanında avukatlar için ''kiralık vicdan'' demişti.

Şeytanı, yılanları, çıyanları savunacaksın. Mesleğin budur.

Diyelim ki, banka avukatısın. Bankayı savunuyorsun. Şayet bir hırhız gelir de bankayı soyarsa önce o hırhızı savunacaksın.

Mesleğin budur. Ancak böyle yaparsan kendine ve mesleğine saygın vardır.

Çocuk tacizcisini savunmuyorum diyen avukat, boş adamdır.
    @erefefik

Sayfa 748/1001 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •