Sayfa 746/1001 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Spot altın için 2020 yılı ortalama fiyat tahminini 1.779 dolar/ons olarak ortaya koyan JP Morgan, 2021 yılında ise ortalama fiyatın 1,744 dolar/ons seviyesine gerileyeceğini tahmin etti.

akşam cihat yaycı gökyüzüne doğru salladı..
    şu kadar DOĞALGAZ var,akdenizde falan..

Bizde TUPRS aldık bekliyoruz...

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Spot altın için 2020 yılı ortalama fiyat tahminini 1.779 dolar/ons olarak ortaya koyan JP Morgan, 2021 yılında ise ortalama fiyatın 1,744 dolar/ons seviyesine gerileyeceğini tahmin etti.
    1 birimlik short pozisyon da açmışlar mı

4. eylül sonu ekim başı virüsün tekrar artacağı ŞUbat-mart dan beridir söyleniyordu..daha öncede yazdım söylenmeyen şey şu; önümüzde 6 aylık sonbahar- kış mevsimi var..Mart ayı ile kıyaslama yaparsak mart vakalarına göre ( yalan rakamlara değil gerçek rakamlara göre) en az 6 kat vaka ya da ölüm demek olabilir..bunu gizliyorlar malesef..Babacan dün Habertürk de konuşurken dikkat edin nüfusun 1/3 ünde kalmaya çalışın, hafife alınacak bir virüs değil diyor..yani nüfusun 2/3 üne kadar bulaşacak demek istiyor..yetkililere rakamları gizlemekle elinize ne geçecek diyor..aksine milletin bu virüsü ciddiye almamasına neden oluyorsunuz diyor..

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Bb79 , ben Akp li filan değilim ya nefret ediyorum o partiden en çok eleştirenlerdenim Rte yi burda , sen şaşırmışsın beyin ilaçlarını ihmal etme durumun vahim...
    hahahah ilaç kullanan demek ki sensin kötü borsa anıların olmuş yalnız yaşamakta katmerlemiş ilaçları

senin hükümeti eleştirdiğini zaten biliyorum.
    ama
    senin yaptığın aynen şu
    ülke bitmiş borsa da yalan dolan ile oyunlar ile kıçı kurtarmak isteyenlere verdiğin demeçlerle ortak oluyorsun.

bu şuna benziyor

diyelim avukatsın sen önüne bir dava geliyor 5 yaşındaki bir kıza taciz etmiş bir .erefsiz onu savunurmusun?

para ( Borsa ) için savunursan onlardan bir farkın olmuyor.

burada borsamıza leş diyen paramı kaybediyor yooo ( istisnalar hariç )
    ama para kazanıyor diye pisliğe de temiz denmez.

sen bunu ayırt et önce

gerçi senin sırf reklamın olsun diye bunları söylediğini biliyorum.

ruhsal durumun yalnızlığın ve gelirini birbirine karıştırmış.
    az dikkat et kendine

git bir uğraş bul çık dışarıya az sosyalleş

ayrıca borsaya dönersek yine

ispanya italya borsasını bizim borsadan kötü olduğunu söylersin hatta ispatlarsın bile ama vatandaşının bizim ile maddi açıdan kıyasını ömrün boyunca yapamazsın. ama yarın italya ve ispanya borsası bizi katlar.

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    hahahah ilaç kullanan demek ki sensin kötü borsa anıların olmuş yalnız yaşamakta katmerlemiş ilaçları

senin hükümeti eleştirdiğini zaten biliyorum.
    ama
    senin yaptığın aynen şu
    ülke bitmiş borsa da yalan dolan ile oyunlar ile kıçı kurtarmak isteyenlere verdiğin demeçlerle ortak oluyorsun.

bu şuna benziyor

diyelim avukatsın sen önüne bir dava geliyor 5 yaşındaki bir kıza taciz etmiş bir .erefsiz onu savunurmusun?

para ( Borsa ) için savunursan onlardan bir farkın olmuyor.

burada borsamıza leş diyen paramı kaybediyor yooo ( istisnalar hariç )
    ama para kazanıyor diye pisliğe de temiz denmez.

sen bunu ayırt et önce

gerçi senin sırf reklamın olsun diye bunları söylediğini biliyorum.

ruhsal durumun yalnızlığın ve gelirini birbirine karıştırmış.
    az dikkat et kendine

git bir uğraş bul çık dışarıya az sosyalleş

ayrıca borsaya dönersek yine

ispanya italya borsasını bizim borsadan kötü olduğunu söylersin hatta ispatlarsın bile ama vatandaşının bizim ile maddi açıdan kıyasını ömrün boyunca yapamazsın. ama yarın italya ve ispanya borsası bizi katlar.
    1 euro 9 tl
    Boyle kiyaslanir
    Bu paragoz secbul la halkb guzelliyordu 6.5 lerden
    Baksan portfoyune kan agliyordur burda trolluk pesinde
    Yancisi secbul tuydu yokoldu
    bu da ayni laciverti de bu trol
    Gercekci olan halkb secbul birakti buyuk batmistir dedigi poz gercekse

7. geçen ay neydi öyle..ben dedimki Azraille anlaşma imzalıdı bizimkiler ölü sayısı 16-19 milim dışına çıkarmadı azrail..hamdolsun kayıbımız az diyordumki veriler şaibeliymiş

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    senin yaptığın ne biliyormusun

koçun yada sabancının yanına sokulmuşsun vay be nasıl arabaya biniyor vay bee şu saate bak vay beee ne para harcadı diyerek ülkenin gerçek halini görmekten kaçıyorsun

ama şuna emin ol koç yada sabancı seni arabası ile alıp sana unutulmaz bir gece yaşatacağım diyipte sulukuleye yada kuştepeye bırakırsa o zaman hayatın gerçeklerini anladığında bu forumda lanet okuyacaksın önceki söylediklerin için

çok kasma seninde malum şahıstan farkın yok ülke batmış hala pik diyip milletle dalga geçiyor ama o millet dümdüz gidiyor sende ona benzeme
    adama baskı yapmak nedir....bırak adam fikrini yazıyor....sen ve senin gibiler....burada zor kazanır.....kendinizi yenileme zahmetinde de bulunmuyorsunuz....ben demiştim düşecek modundan vaz geç....ülkenizin yanında olun...ülkenize güvenin...

Sayfa 746/1001 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •