Spot altın için 2020 yılı ortalama fiyat tahminini 1.779 dolar/ons olarak ortaya koyan JP Morgan, 2021 yılında ise ortalama fiyatın 1,744 dolar/ons seviyesine gerileyeceğini tahmin etti.
Spot altın için 2020 yılı ortalama fiyat tahminini 1.779 dolar/ons olarak ortaya koyan JP Morgan, 2021 yılında ise ortalama fiyatın 1,744 dolar/ons seviyesine gerileyeceğini tahmin etti.
akşam cihat yaycı gökyüzüne doğru salladı..
şu kadar DOĞALGAZ var,akdenizde falan..
Bizde TUPRS aldık bekliyoruz...![]()
eylül sonu ekim başı virüsün tekrar artacağı ŞUbat-mart dan beridir söyleniyordu..daha öncede yazdım söylenmeyen şey şu; önümüzde 6 aylık sonbahar- kış mevsimi var..Mart ayı ile kıyaslama yaparsak mart vakalarına göre ( yalan rakamlara değil gerçek rakamlara göre) en az 6 kat vaka ya da ölüm demek olabilir..bunu gizliyorlar malesef..Babacan dün Habertürk de konuşurken dikkat edin nüfusun 1/3 ünde kalmaya çalışın, hafife alınacak bir virüs değil diyor..yani nüfusun 2/3 üne kadar bulaşacak demek istiyor..yetkililere rakamları gizlemekle elinize ne geçecek diyor..aksine milletin bu virüsü ciddiye almamasına neden oluyorsunuz diyor..
hahahah ilaç kullanan demek ki sensin kötü borsa anıların olmuş yalnız yaşamakta katmerlemiş ilaçları
senin hükümeti eleştirdiğini zaten biliyorum.
ama
senin yaptığın aynen şu
ülke bitmiş borsa da yalan dolan ile oyunlar ile kıçı kurtarmak isteyenlere verdiğin demeçlerle ortak oluyorsun.
bu şuna benziyor
diyelim avukatsın sen önüne bir dava geliyor 5 yaşındaki bir kıza taciz etmiş bir .erefsiz onu savunurmusun?
para ( Borsa ) için savunursan onlardan bir farkın olmuyor.
burada borsamıza leş diyen paramı kaybediyor yooo ( istisnalar hariç )
ama para kazanıyor diye pisliğe de temiz denmez.
sen bunu ayırt et önce
gerçi senin sırf reklamın olsun diye bunları söylediğini biliyorum.
ruhsal durumun yalnızlığın ve gelirini birbirine karıştırmış.
az dikkat et kendine
git bir uğraş bul çık dışarıya az sosyalleş
ayrıca borsaya dönersek yine
ispanya italya borsasını bizim borsadan kötü olduğunu söylersin hatta ispatlarsın bile ama vatandaşının bizim ile maddi açıdan kıyasını ömrün boyunca yapamazsın. ama yarın italya ve ispanya borsası bizi katlar.
geçen ay neydi öyle..ben dedimki Azraille anlaşma imzalıdı bizimkiler ölü sayısı 16-19 milim dışına çıkarmadı azrail..hamdolsun kayıbımız az diyordumki veriler şaibeliymiş
Yer İmleri