Ben bu makas işine Bir yorum bulamadım.
Çokta aslında önemli değil.
Fakat Garantı da 12.20 nin değişeceğini tahmin ediyorum SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben bu makas işine Bir yorum bulamadım.
Çokta aslında önemli değil.
Fakat Garantı da 12.20 nin değişeceğini tahmin ediyorum SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün iş 12.26 ortalama ile 12 milyon lot
Hsbc 12.24 ile 7 milyon lot aldı .
12.20 üstünde satan tamam
Alan niye alır
Bence fiyat değişecek.
Zaten izin de kısa sürede olmalı idi.
Çok uzadı
Bir durum var orada bence SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arbitratörün çok umrunda olmaz makasın açılması adam zaten işlem yaptığında arbitrajı yakalamış, işi bitirmiş olmalı. Geri kalan sadece matter of time. Hazine departmanları bunu nasıl görmüyor ona şaşıyorum. Yahu müşteriye kredili işlem yaptırıyorsun %27-29 faizden, viopta temiz %50-60 faiz duruyor ayakta uyuyorsun.
matter of time diye bi şey yok, arbitratör bu pozisyona 15 dakka için girmişti, yada 1 saat, yada gün kapanışı.. şimdi bu adamların malı kilit kalınca makas yüzünden, mecbur pozsiyonu taşıyor, tahtaya mal gelmiyor yani, tahta yapıcı için bulunmaz nimet- istediği kadar yukarı sürebilir arbitratörlerin kilit malları tahtaya gelemediği için
misal dohol 700K açık pozisyon var, bunun yarısı arbitratörlerin olabilir, yani 35 milyon lot, tahtada her dakka dönmekte olan 35 milyon lot birden kilit kaldı.. tahta yapıcı heriflere taşıtıyor bu malı
Durumlari sole bu arkadaslarin su anda..
https://i.hizliresim.com/k5o66ha.png
Hepsi yeni dip yapmış 2,06 dolara düşmüş.
Dolar/TL arttıkça bazı hisseler daha da olumsuz etkileniyor olabilir.
Şirketlerin içindekiler şu an durumlarını biliyordur. 9 aylık bilabçolar artık anlamsız gibi.
https://i.hizliresim.com/f3tqzyv.jpg
BBVA alımdan vazgeçsin
Problem olacağını sanmam.
Gayet ucuz ve güzel bir hisse.
Şuan daha yukarıda olması gereken bir hisse.
Bugün xbank son zirveyi yukarı geçti.
MB kararı sonrası bankalarda yukarı hareket devam eder bence SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dow eksi, nasdağ nerdeyse yüzde -2, ve vadeli akşam seansında tavana doğru gidiyor
rüyamda görsem inanmazdım :)
2460.... adet short yazdım
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki üstat boylengaranti bir getiri neden oluyor piyasa böyle karışık olmasa yine olur mu benim günlük TL mevduatta param var illa kredi mi almam lazim kusura bakmayın hiç bilmedigim bir işlem .tskRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beter ol cienen
BENİM DÜŞÜNCEM BU..o dediğim yerden itibaren short amaçlı 15 daklık trade sisteme bakacağım..ama oraya kadar ,çalı altında saklanma modundayım..silmemin amacı:
-zaten forumda pek paylaşım yok.
-ilan edilen planlar daha az başarıya ulaşırmış(araştırma sonucu): nazar mı,negatif enerji mi,evren mi küsüyor:)
-bir de polemik olabiliyor..
yoksa o grafiklere göre işlem yapacağım ve işlem gerçekleşince buradan yayımlayabilirim de.
Vay be 88 puan makas herif kafayi yedi. Demekki kendinden baska long yok. Bu makas nasil duzelecek. Gerci vadelide sag kalan kaldimi. En iyisi spot. Vadeli hic akilli adam isi degil. Bu saatten sonra. Long olsan 75 puan yukardan olacaksin short yapsan iblis yarin 100 puan daha alabilir. En iyisi spot al hisseni kaderine razi ol yada bu diyari terk et.
Günlük spota endeksli her gün faiz ödenen veya alınan bir ürün çıkarılsa daha derin bir piyasa olabilir.
Bunun dışında sadece arbitraja odaklı fonlara vergi istisanası ve teşvik verilebilir, piyasanın dengelenmesi sağlanabilir. Hatta bunu BIST veya Takasbank yapabilir teknoloji müsait artık.
Bir üye eski emekli askerler vs akıl veriyor diye yazmıştı galiba. Bütüncül bir tavırdan ziyade dost düşman diye her şey ayrılmjış ona göre politikalar geliştiriliyor.
Mesela Ocak ayına elektrik faturaları kademeli olacakmış. Bakalım nasıl etkisi olacak, doğalgaz olmayan yerlerde mutfakta elektrikli ocak kullanılıyor, elektrik tüketimi daha fazla oluyor, yazlık yerlerde kışları elektrik kliması kullanılıyor.
Viobun arkasında devlet var.
Bir zamanlar 500 bin lafı vardı. Devlete çok para lazım.
Yabancı sattıkça kağıtları topladı.
Yukarıdaki değerlerden satabilirse iyi para yapar.
Artık d*****n kuyruğu koptu.
Dikkat etmek lazım.
Lütfen dikkat edin. 1400'dan beri yazıyorum. Endekste ilk 2000 lafını edenlerden biriyim. 2280 ler sonraki beklentim (Emine öyle diyor En az 2280 ler)
İsterse tavan yapar.
ilk defa gördüm, adam bir ara 9600 makasa çıktı. bu işin b.oku çıkmış resmen
HERİF, makası 100 yapmakta kararlı.
Makas farkı çok olursa vadelide satıp spotta alan olur mu diye düşünüyorum, yine de riskli. Herif hangi hisseleri yülseleceğine veya düşeceğine kendi karar veriyor, senet ağırlıkları tekrar belirleniyor olabilir. Yani yükselen hisselerin ağırlığı artıyor gerileyenlerin ağırlığı düşüyor.
şöyle- toplam teminatın en az yüzde 30 nakit olmalı, nakitin teminat değeri yüzde 100
dövizin teminat değeri yüzde 95, hisse senedinin yüzde 70
yukarıdaki sahol örneğinden hareket edecek olursak, 1.500 teminat gereğinin 450 TL nakit koymalısın, kalanı için elindeki 1.000 lot sahol fazla fazla yeterli- 10 bin lira teminat değeri var
fiyat yukarı gider margin call gelirse sadece yüzde 30 nakit gereken kısım kadar senden ekstra nakit isteyecek, kalan yüzde 70 için sorun yok, teminata koyduğun sahol değeri artmış olacak zaten
yaklasık bır aydır poz tasımıom gercekten at izi ıt ızıne karısmıs......ancak fed karırından sonra doların deger kazanması kesınlıkle esas hareketı tum dunyada baslatır.......borsa kontrol altında ama dolar işleri bozuyor....yani su makasa bakıp ınatlasmak batırı.r...az kaldı bazı seylere zaten duserse muhtemelen tek tus 5k yaapar ...yıne soyluyorum 10k asagıdan acın daha guvenlı....hele haftalık altı kapanıs sınyal gerısı bos
yarın artı kaparsa ust uste 13.gun rekoru egale edılıo.....bakalım rekor gelecek mı
18 ekımden berı sadece 3 kere kırmızı yakmıs....vay be
Yarın artı gapla açacak heralde, pala şimdi düşünüyordur hangi hisseyi alsam deye
Özgür Demirtaş füze attı canlı yayına..
Uzaya marsa roket gönderen adamlar akılsız bir tek biz mi akıllıyız..
Faize hitaben..
Böyle adamlara ihtiyaç var
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/militerdoktrin1/...XLofj3v3g&s=19M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özgür Demirtaş'tan yandaş kanala ekonomi dersi:
Adamlar Mars'a roket gönderecek kadar akıllılar ama faizi düşürmeyi akıl edemeyecek kadar akılsızlar. Faiz kötü bir şeydir ama faiz sebep değildir, faiz sonuçtur. Faizleri düşürdüler, enflasyon indi mi? Madem öyle faizi sıfırlayın
ÖSYM'de eskiden sorular basılırken işçilerin dışarı ile bağlantısı kopuyormuş.
Bence sabah ekibe bülten geliyordur, ekipdekiler kendilerine gelen bültene göre AL-SAT a başlıyordur. Tek kişi olsa hemen her şirket MKK'dan liste alıp herif kimdir çokdan bulurdu bence. Aracı kurumlar da bulurdu, hala yabancı olduğunu düşündüğümüz fon deniyor aklımız ile alay ediyorlar.
Belki de akşam sığ piyasada yarın çok yükselecek imajı oluşturdular sabah gelene verecekler.
Sırf heyecan kasıyorlar.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.