Ben bu makas işine Bir yorum bulamadım.
Çokta aslında önemli değil.
Fakat Garantı da 12.20 nin değişeceğini tahmin ediyorum SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu makas işine Bir yorum bulamadım.
Çokta aslında önemli değil.
Fakat Garantı da 12.20 nin değişeceğini tahmin ediyorum SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün iş 12.26 ortalama ile 12 milyon lot
Hsbc 12.24 ile 7 milyon lot aldı .
12.20 üstünde satan tamam
Alan niye alır
Bence fiyat değişecek.
Zaten izin de kısa sürede olmalı idi.
Çok uzadı
Bir durum var orada bence SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arbitratörün çok umrunda olmaz makasın açılması adam zaten işlem yaptığında arbitrajı yakalamış, işi bitirmiş olmalı. Geri kalan sadece matter of time. Hazine departmanları bunu nasıl görmüyor ona şaşıyorum. Yahu müşteriye kredili işlem yaptırıyorsun %27-29 faizden, viopta temiz %50-60 faiz duruyor ayakta uyuyorsun.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
matter of time diye bi şey yok, arbitratör bu pozisyona 15 dakka için girmişti, yada 1 saat, yada gün kapanışı.. şimdi bu adamların malı kilit kalınca makas yüzünden, mecbur pozsiyonu taşıyor, tahtaya mal gelmiyor yani, tahta yapıcı için bulunmaz nimet- istediği kadar yukarı sürebilir arbitratörlerin kilit malları tahtaya gelemediği için
misal dohol 700K açık pozisyon var, bunun yarısı arbitratörlerin olabilir, yani 35 milyon lot, tahtada her dakka dönmekte olan 35 milyon lot birden kilit kaldı.. tahta yapıcı heriflere taşıtıyor bu malı
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri