Sayfa 747/1001 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. BBVA alımdan vazgeçsin
    Problem olacağını sanmam.
    Gayet ucuz ve güzel bir hisse.
    Şuan daha yukarıda olması gereken bir hisse.
    Bugün xbank son zirveyi yukarı geçti.
    MB kararı sonrası bankalarda yukarı hareket devam eder bence
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Sürec uzakdkca is kotuye gider bence . Cumle alem atliyor nasil olsa 12.20 var ayrica gitmemis 1 aydir yerinde diye .

Tersinden dusunelim spk dedi ki kabul etmiyorum git revize et . Bbva revize etmek zorunda degil . 1 aydir.iteledigi mal yanina kar kalir . Manipulasyonun kralı donmus olur . Kimi kime sikayet edebilirsin ne diyebilirsin .
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. dow eksi, nasdağ nerdeyse yüzde -2, ve vadeli akşam seansında tavana doğru gidiyor

rüyamda görsem inanmazdım

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    matter of time diye bi şey yok, arbitratör bu pozisyona 15 dakka için girmişti, yada 1 saat, yada gün kapanışı.. şimdi bu adamların malı kilit kalınca makas yüzünden, mecbur pozsiyonu taşıyor, tahtaya mal gelmiyor yani, tahta yapıcı için bulunmaz nimet- istediği kadar yukarı sürebilir arbitratörlerin kilit malları tahtaya gelemediği için

misal dohol 700K açık pozisyon var, bunun yarısı arbitratörlerin olabilir, yani 35 milyon lot, tahtada her dakka dönmekte olan 35 milyon lot birden kilit kaldı.. tahta yapıcı heriflere taşıtıyor bu malı
    Aynen bu tarz bi olaylar var. Çok sert dayu.

İki kere hedge edeyim dedim, 30 milyar bıraktık makineye kadroları sayamadan, yok hedge medge bu ne ya.

İki zara otuz binlik olduk, bari zardan düşseydik dayu

2460.... adet short yazdım

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Peki üstat boylengaranti bir getiri neden oluyor piyasa böyle karışık olmasa yine olur mu benim günlük TL mevduatta param var illa kredi mi almam lazim kusura bakmayın hiç bilmedigim bir işlem .tsk
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    soracak bi şey lucas, şöyle yapacaksın-

mesela sahol, bugünkü kapanış 15.48, 1000 lot aldın- 15.480 TL
    fsahol, yani 31.12 vadeli sahol tahtası ise 15.93, 10 lot short yapacaksın, 1.500 TL teminat koyarak viop hesabına

yani toplamda 17.000 TL sermaye ile bu işi yapıyorsun, 31.12. günü bu iki fiyat eşitlenecek, aradaki 45 kuruş*1.000 adet eşittir 450 TL kar yazacaksın.. 31.12 fiyatı ister 15 olsun, ister 25, isterse 5 lira olsun.. 15 günde yüzde 2.9 kar yazacaksın.. sıfır risk
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Beter ol cienen

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    BENİM DÜŞÜNCEM BU..o dediğim yerden itibaren short amaçlı 15 daklık trade sisteme bakacağım..ama oraya kadar ,çalı altında saklanma modundayım..silmemin amacı:

-zaten forumda pek paylaşım yok.

-ilan edilen planlar daha az başarıya ulaşırmış(araştırma sonucu): nazar mı,negatif enerji mi,evren mi küsüyor

-bir de polemik olabiliyor..

yoksa o grafiklere göre işlem yapacağım ve işlem gerçekleşince buradan yayımlayabilirim de.

8. Vay be 88 puan makas herif kafayi yedi. Demekki kendinden baska long yok. Bu makas nasil duzelecek. Gerci vadelide sag kalan kaldimi. En iyisi spot. Vadeli hic akilli adam isi degil. Bu saatten sonra. Long olsan 75 puan yukardan olacaksin short yapsan iblis yarin 100 puan daha alabilir. En iyisi spot al hisseni kaderine razi ol yada bu diyari terk et.

Sayfa 747/1001 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •