O tabloda ülkedeki emekli sayısı şeklinde eksik bir kolon daha olmalı.
Seçimlerde Fox ve diğer herkes sabah akşam EYT diye yayın yapıyor, CHP de üstüne atlıyordu.
Pasta aynı, paylaşanlar artıyor.
Printable View
Euro,dolar karşısında 2025 'te en yüksek değere ulaşmış.
Büyük ekenomi dehası Kilişşdar da para basın verin diyordu pandemi de , bunu kaç kişi hatırlıyor çok merak ediyorum.Çok az kişi hatırlar , bundan hiç şüphem yok
Bence ....kafalı pek çok kişi hatırlamaz ama 5 lira cebinden eksik para çıksın 40 saat düşünür 5 lirayı nereye harcadım diye..
Ama Kilişşdarin emekli ikramiyesi artışını herkes hatırlar :kahkah:
Ülkemizde en çok bilinen ve uygulanan meslek ekonomik uzmanlıktır herkes bu ülkede ekonomisttir ve her şeyi bilir bu sayede ülkemizin ekonomisi mevcut durumu ,yaşamaktadır parti, kişi ,grup ayrımı olmadan hepimiz ekonomistiz.
Iki ,üç öğrencinin Ankara da sabah oy kullanıp otobüze pinip, Çorum a giderek sandıklara sahip çıkacağının , Kilişşdar tarafindan gururla ifade edilmesini kaç kişi hatırlar .
"Kilişşdara vereceğuuuum oyimiii daaa ", diyen hanım efendiyi kaç kişi hatırlıyor :kahkah:
....
23 Senedir görmediğim şey kalmadı herhalde diyordum varmış, pazarda doğru dürüst meyve yok bu ayda dut yok kiraz yok yahu!:vk:
Pandemi de İsviçre (demokratik bir ülke olduğundan halkına soruyor) herkesin maaşına bilmem kaç bin euro verelim diye getirilen öneri halkoyunda enflasyona neden olacak diye HALK TARAFINDAN reddedildi.
Biz, herkese zam verelim ancak enflasyon da olmasın kafasındayız.
40 yaşındaki EYT emeklisinin gerçekte senin emekli maaşın kırpılarak ödeneceğini bilemeyen bir halkın ferdi için ne söylenebilir?
Cahil her daim sömürülmeye mahkumdur....
https://resmim.net/cdn/2025/06/30/TJ8bwc.jpg
Bu tabloda yanlış çünkü toplamı % 153.4 çıkıyor, herhalde sondaki satır hatalı konmuş.
Sayın Gamed in Florida dolaylarında ,Turkish emekli mayışını dolara çevirip ezmesini ve de ülkemiz geleneksel emekli halkından daha bir kuvvetle bu artışlari takip etmesini gururla izliyoruz .
Sayın Gamed in ABD den ettiği bu takip ve dikkat , herkeşlere örnek ve esas teşkil etmelidir.
Ancak ismine münhasıran yüzdeleri yüz üzerinden değil de 150 üzerinden felan da olabilir bu durumda oran -oranti yapilaraktan varsayılan oranlar yüzluk sistem e donusturulmelidir. :kahkah:
Damat hoşgeldin....
Hoşgeldin....!!!!!!!!!!!1
Son satır fazladan yazılmış. Son satır hariç % 100 yapıyor.
70+ son satır olacak.
70 yaşdan sonsuz yaşa kadar yani.
Adamın günahını aldım bu sefer ,herhalde :kahkah:
Düzeltiyorum:evil:
Zat karşısında güçlü rakip istemiyor başta CHP,bundan devamlı yandaşı,yalakasıylan taşlanıyor,ama atılan taş geri dönüyor kafalarını yarıyor,bunu idrak edemeyen bir iktidar var,yahu ülkeyi bitirdiniz halk fakirleşti,halk bir umut diye yine muhalefete yürüyecek,bugün yine bunu mahkemede gördük TRT başta yalaka yandaş ne kadar hain varsa hep oradaydı,yahu size bir mok olduğunda yine sizi bunlar kollayacak,çünkü ortada iktidar olmayacak,bu neyin telaşı,malımıza konmasınlar telaşımı,zaman gelir o mallar bile sizi kollayamaz...
Gündemde olan başka olaylarda var,YANGINLAR ben buna adrese teslim yangınlar diyorum,adam yangın çıkartıyor bir diğeri canlı yayında :seyt:,hernedense yangınlar CHP çoğunlukta olan bölgede illerde ilçelerde,amaç kasıtlı CHP'li belediyeleri beceriksiz göstermek :seyt:bunların ülke düşündüğü yok,hep kaos çıkartmak gündemi değiştirmek,ne kadar ayakta kalırsak bizim için başarıdır modundalar,kaçak sarayın 13 özel uçağı var,ama detaylı bir yangın uçağı yok :seyt:,haziran ölümler ayı olarak belirtmiştim,şimdi çok uzun sıcak yaz dönemine giriyoruz,bakalım bu sıcaklar kimleri çarpacak !!!
Dış borç tarihin en yukseginde
Grafiğe bakarak dolara baskilamanin ne zaman basladigini anlayabilirsiniz
Eğer dolar 30TL de tutulsaydi dış borç oranı %30 olacaktı. Yani o oran sallama
Ama diş borca %8-10 civarında faiz odedigimizi düşünürseniz olay ne kadar vahim anlarsınız
https://i.ibb.co/zhJdMdpv/Gus-Zzp-LWg-AAe-Nx-R.jpg
Can Dündar: İktidarın hiç ummadığı bir şey olabilir!
https://www.youtube.com/watch?v=hLGXRI2UpIQ
Dut bu sene çok var .
İki haftada bir gidildiğinden haftada 30-40 kilo dut yere düşüyor çöpe gidiyor . Hala ağaçta bayağı karadut vardı . Ben aşırı çok diye reçel ve konsantresi yaptım yemekle bitmedi çünkü .
Kayısı da 40-50 kilo çöpe gitti . En çok çıkan ağacına göre buydu . Dallar ağırlıktan yamulmuştu
Kiraz ağacı yok ama bol bol vişne vardı ondan da üç kavanoz likör yaptım ; ağaçlarda bu sene hiçbir erik türü yoktu geçmişe nazaran . Şeftali ve nektarin hiç yoktu . Armut elma ayva narda fena değil . Üzüm bu sene hiç meyve vermemiş .
Bu arada tüm bunlar susuz tarımda oluyor ev olmadığı için su bağlamıyorlar .
İstanbul’un en batı ilçesi
Şahsen ben CHP nin başına kılıçtaroğlu ve baskın seçim bekliyorum. Kılıçtaroğlu İmamoğlu ekibini budar geçer. Baskın seçime yeni parti kursan yetişmez Özgür Özel ve İmamoğlu ekibi tip yada başka partiden aday olurlar. Kılıçtaroğlu CHP si %5-8 alsa Cumhur ittifakının mv çoğunluğunu çıkarma ihtimali artar. CB de Kılıçtaroğlu hariç ceket bu sene rahat kazanır. Baskın seçim baharda olur mu.
Haaa... Ayrıca mecliste grubu olan 20+ milletvekili direkt yeni parti kurar ve seçime doğrudan katılır, A.K.P 2002 seçimlerine öyle katılmıştı.
Bak onu unuttum başkanım. MV olarak çoğunluğunun da alırsak bara rahat oluruz. Ama CHP ve Kılıçtaroğlu bölmeye giderse acaba? Şüphesi ile Kılıçtaroğlu mu CHP %5-8 alsa akp nin ekmeğine kaymak sürmüş olmaz mı. Kararsız ve eski AKP MHP li seçmen için alternatifler memleket partisi haricinde ittifaksız barajı geçemeyen partilerle akp ye baston olmaz mı. Memleket partisi %50 alırsa o zaman başka olur yine de belli olmaz belki %50 yi geçer. Ben olsam iyi zafer yrp den bir iki ya da üçünü alarak ittifak yaparak seçime giderim.
Ben CHP ve İmamoğlu operasyonun RTE nin önündeki anket sebebiyle yapıldığını düşünüyorum. Pazar günü birine başsağlığına gittim. il başkanlığı yapmış kessen ülkücü bir aile. Kaydı hala MHP de delege. Oyumu CHP ye verdim dedi ve CHP yi savununca hayretler içinde kaldım. Onun CHP ye oy vermesi güneşin batıdan batması gibi bir şey. Bence CHP nin şuan ki potansiyeli %40 bandınında ve yukarıyı zorluyor. İmkânsız gibi gözüküyor ama çiftçisinden esnafına memurundan emeklisine böyle bor sıkıntıyı hiç yaşamadı.
Hz. Muhammed'in karikatür çizimini yapan kişi gözaltına alındı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hz. Muhammed'e yönelik karikatür nedeniyle inançlara saygısızlığın kabul edilemeyeceğini vurguladı ve soruşturma başlatıldığını duyurdu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 4 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hazreti Muhammed'in karikatür çizimini yapan D.P'nin gözaltına alındığını bildirdi.
Bakan Tunç'un Açıklamaları
"Bir mizah dergisi tarafından Peygamber Efendimizin karikatürünün çizilmesiyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi gereğince 'dini değerleri alenen aşağılama' suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Hiçbir özgürlük, bir inancın kutsallarını çirkin bir şekilde mizah konusu yapma hakkı tanımaz. Peygamber Efendimizin karikatürize edilmesi ya da herhangi bir şekilde görsel olarak temsil edilmeye çalışılması sadece dini değerlerimize değil, aynı zamanda toplumsal barışa zarar vermektedir. Milyonlarca Müslüman'ın inançlarını hiçe sayan bu provokasyon girişimine karşı gerekli hukuki adımlar gecikmeksizin atılacaktır."
Soruşturmada 4 gözaltı kararı
Başsavcılıkça, bir mizah dergisinde Hazreti Muhammed'e yönelik karikatür yayımlanmasına ilişkin "dini değerleri alenen aşağılama" suçundan resen başlatılan soruşturma sürüyor.
Soruşturma kapsamında, karikatürü çizen kişi ile derginin 2 genel yayın yönetmeni ve sorumlu yazı işleri müdürü hakkında gözaltı kararı verildi.
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Peygamber Efendimizin karikatürünü yaparak nifak tohumları ekmeye çalışanları bir kez daha lanetliyorum. Bu alçak çizimi yapan D.P. adlı şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Bir kez daha yineliyorum, bu hayasızlar hukuk önünde hesap verecektir." ifadelerini kullandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bir mizah dergisinde Hazreti Muhammed'e yönelik karikatür yayımlanmasına ilişkin başlatılan soruşturmada, derginin ilgili sayısı hakkında toplatma kararı verildi. Sosyal medya hesaplarına erişimin engellenmesi için gerekli çalışmaların da başlatıldığı öğrenildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Camdaki kız 47’yi de devirdi.
3-5 günde bir koyuyor.
Üzerine 1 TL üzerine 1 TL
Selçuk abime kulak verin altın konusunda,diyorki pusuda bekliyor...
https://www.youtube.com/watch?v=YtzfHh9OAkk
Ya sarı gacı bir dağ havası aldı sonra yoluna devam etti. Tam söylediğim rakamdan. 3 seferdir nokta atışı dediklerimiz çıkıyor. Herkese selam sarı gacıya devam.
Sel-çük , çok genel GEÇER konuşur , söyledikleri doğru da çıkabilir ama bozuk saatte günde 2 kez doğruyu gösterir.
Ben hiç dinlemem ama yüz defa siyaha basılmış ,hep kırmızı gelmiş bir masada adam donunu da bırakıp giderken başka biri gelip siyaha basıp kazanırsa bu yuzbirinci kez de kazanmak gibi olur .
:he:
Deliler delisi Muhammed yakut da vefat etmiş. Kalp krizinden. Bence bu da şaibeli. Bir çok tanık bilgi sahibi Rusya benzeri metodla ortadan kaldırılıyor
Benim görüşüm seçim dahil çok zor olacak. RTE tüm tuşlara basacak. Dünya nin başında Trump delisi var. Bizde ki hisse fiyatları operasyon yiyor. Altın s1 de arkadaşa al sat üç ayda %50 yi geçtik. Ben o kadar yapmadım ben al satciyim. Günlük 1-2 k ya kenara çekilir beklerim her gün olsun benim olsun o şekilde bir iki emekli maaşı alıyorum borsadan
Borsacı ve çok işlem yapan arkadaşlara kazancı bir yol söylemek isterim. Biz gedikten 1000 TL ye Gedik trader aldık 25 kademe derinlik. İşlem yaptığımız hesaplar da Midas ta. Oradan komisyonsuz al sat yapıyoruz. Benim günlük hacim çoğunlukla 1 milyon geçer. Çok hızlı al sat yapıyorum. Küçük küçük kazanıyor ama damlaya damlaya yevmiyesi oluyor. Ama iki telefon gerekli. Ben bilgisayar da viob rakamlarına bakıyorum bir telefonda kademelere bakarım diğer telefon da işlem yapıyorum.
bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederiz