Sayfa 748/919 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 7350 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,830
    Can Dündar: İktidarın hiç ummadığı bir şey olabilir!

https://www.youtube.com/watch?v=hLGXRI2UpIQ

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Ulan şimdiye 65 bin TL maaşım olacaktı

Ömrümü yediniz kâfirler

Problem çözelim bu tabloya göre asgari ücret karşılığında maaş ve su anki maaşın olması gereken rakkam 65 bin olacak idiyse tabloyu kullanarak sayın Gamedin su anki maaşını hesaplayınız.

3. Dut bu sene çok var .

İki haftada bir gidildiğinden haftada 30-40 kilo dut yere düşüyor çöpe gidiyor . Hala ağaçta bayağı karadut vardı . Ben aşırı çok diye reçel ve konsantresi yaptım yemekle bitmedi çünkü .
    Kayısı da 40-50 kilo çöpe gitti . En çok çıkan ağacına göre buydu . Dallar ağırlıktan yamulmuştu
    Kiraz ağacı yok ama bol bol vişne vardı ondan da üç kavanoz likör yaptım ; ağaçlarda bu sene hiçbir erik türü yoktu geçmişe nazaran . Şeftali ve nektarin hiç yoktu . Armut elma ayva narda fena değil . Üzüm bu sene hiç meyve vermemiş .

Bu arada tüm bunlar susuz tarımda oluyor ev olmadığı için su bağlamıyorlar .

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Dut bu sene çok var .

İki haftada bir gidildiğinden haftada 30-40 kilo dut yere düşüyor çöpe gidiyor . Hala ağaçta bayağı karadut vardı . Ben aşırı çok diye reçel ve konsantresi yaptım yemekle bitmedi çünkü .
    Kayısı da 40-50 kilo çöpe gitti . En çok çıkan ağacına göre buydu . Dallar ağırlıktan yamulmuştu
    Kiraz ağacı yok ama bol bol vişne vardı ondan da üç kavanoz likör yaptım ; ağaçlarda bu sene hiçbir erik türü yoktu geçmişe nazaran . Şeftali ve nektarin hiç yoktu . Armut elma ayva narda fena değil . Üzüm bu sene hiç meyve vermemiş .

Bu arada tüm bunlar susuz tarımda oluyor ev olmadığı için su bağlamıyorlar .
    Hangi kentte yaşıyorsun. Bizim vişne ağaçlarında toplam sadece iki tane vişne alabildik. Hepsi donmuş.

Kiraz olmadığından kötüsü ile en ucuz 350 TL
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5. İstanbul’un en batı ilçesi

6. Şahsen ben CHP nin başına kılıçtaroğlu ve baskın seçim bekliyorum. Kılıçtaroğlu İmamoğlu ekibini budar geçer. Baskın seçime yeni parti kursan yetişmez Özgür Özel ve İmamoğlu ekibi tip yada başka partiden aday olurlar. Kılıçtaroğlu CHP si %5-8 alsa Cumhur ittifakının mv çoğunluğunu çıkarma ihtimali artar. CB de Kılıçtaroğlu hariç ceket bu sene rahat kazanır. Baskın seçim baharda olur mu.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    153'ü nasıl buldunuz çünkü ortak kümeleri göz ardı ediyorsunuz galiba, yani 60+ içinde 70'likler de var mesela
    ya da tablodaki 61-70 %31.6 lık kümeye 60+ gurubunun bır kısmı da dahil gibi çünkü 60+ gurubu 110'a kadar gidiyor..
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son satır fazladan yazılmış. Son satır hariç % 100 yapıyor.
    70+ son satır olacak.
    70 yaşdan sonsuz yaşa kadar yani.
    Mantık başkaymış 61-70 yaş arası % 31.6
    70+ yaş üstü % 21.8 ikisinin toplamı = % 53.4 ediyor, yani emeklilerin % 50'den fazlası 61 yaşüstü denmek istenmiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şahsen ben CHP nin başına kılıçtaroğlu ve baskın seçim bekliyorum. Kılıçtaroğlu İmamoğlu ekibini budar geçer. Baskın seçime yeni parti kursan yetişmez Özgür Özel ve İmamoğlu ekibi tip yada başka partiden aday olurlar. Kılıçtaroğlu CHP si %5-8 alsa Cumhur ittifakının mv çoğunluğunu çıkarma ihtimali artar. CB de Kılıçtaroğlu hariç ceket bu sene rahat kazanır. Baskın seçim baharda olur mu.
    Muharremin partisi yedek kuvvet, kongreleri yapılmış bekliyor.

YSK'ya bir dilekçe, partimizin adını "Memleket" partisi yerine "Atını S.ken Kovboy" partisi A.S.K.P olarak değiştirilmesini arz, rica ve talep ediyoruz mühür, imza cart curt tamam.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 748/919 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •