Günah çıkarma yerimi burası....:oleyo: Tey tey tey...
Printable View
Günah çıkarma yerimi burası....:oleyo: Tey tey tey...
gunde 10 larca boş mesaj flood mesajlar.. ama viopta gazoz kapağı ile bile oynamıyor.. seviye bu..
Benim sevilmek gibi amacım yok. Ama dipteki bana/foruma davranışlarınızı aynen böyle ödersiniz işte..:oleyo:
.
.
.
Ekranı okuyan forum dostum bana kızma. Kızacağn kişiler başka kişiler...
dipteki davranışlar neymiş ??
artık iyice saçmalamaya başladın..
sürekli vir vir konuşan birisinin poz açmasını beklersin..
ama bunda poz yok.. halkb almış.. burada başlığı sabote ediyor..
vob24 dün duhul olarak en eskilerinden birisin, sıfıra kadar short sözün unutulmadı. Ama 82 bin dibinde hatta dibe gelmeden 3 parçada hisse alacağım dedin, aldığın yerleri tek tek gördük, sonra bu malın üstünde yatacağım dedin.
Site 15 yılda çok şey gördü ama bu 2020 nin EFSANESİ sen oldun.
Baştan sona HELAL olsun.
bir insan her gün "7000 puan gap gelse de keyiflensek" tarzı yazılar yazar mı?
nasıl bir psikolojinin eseri bu..
halkb aldın kazanamıyormusun ?? umarım kazanırsın..
sattığın meyve sebzelerden zarar mı ediyorsun.. umarım etmeszin..
ama artık şu saçmalıkları bırak başlığı sabote etme..
Valla bence de seçbul başkan haklı. Bişuna demiyoruz tarikat kur müridin olalım diye. :oleyo:
17.03.2020 secbul
4.95 e dolar alacağım..Şimdiden yazayım..
Dakika basi dolar 5 olcak diye burda kafa utulediginde dolar 6 bile degildi...verdiler mi 4.95 den eline
Nese uza durduk yerde ceza almayalim bunun yuzunden
hisse alıp yatmak efsanelik durum değil.. bunu sokaktaki adamda yapıyor..
viop farklı bir alan.. burada efsaneler ertesi gün batabilir..
viop başlığında viopla alakasız adamlar ego kasıyorlar.. komedi..
Secbul sen eskiden böyle kavga etmezdin laf dalışına girmezdin ilk defa seni böyle görüyorum
Abi, insan kendi çevresi bilinçli görünce herkesi bilinçli sanıyor.
Akp kendi çemberindekileri önlem aldığını görünce herkesin önlem aldığını sanıyor... fatih, bağcılar vs semtlerdeki cahilliğin boyutu çok büyük..
Yahu geçen gün hala coronaya inanmayan var.. ben çevremde bir kişinin kaptığını görmedim, hikaye bu diyor..
Esnaf kaldırımı kapatmış lambur lumbur sohbet ediyor.. bende araşarından geçicem.. peh.. kim nederse desin, virüs mutasyona uğrayıp bulaşıcılığını yitirmezse, ikinci dalga kaçınılmaz..
Secbul ya zamanında batmışsın şimdi 3-5 kazandın onun sevincini yaşıyorsun elbet yaşayabilirsin.Aslında sevincinden ders almaları gerek terste kalanların niyesi çünki ne kadar terste kalırsanız birileri daha fazla sevinir ve kazanır...Terste kalmanın sonu yoktur bende makası aldıgı türlü oyunları yaptıgı gün terse düştüm oyundan çıkmama neden oldu ama terste en fazla 1 gün sabrederim...Genelde gün içi terste kaldıysam fazla ısrar etmem...Birilerinin kaybından sevinç duymayın sonra aynı duruma düştügünüzde yaptıklarınız aklınıza gelir üzülürsünüz...Unutmayınki burada büyük oyuncuların peşinden gitmeye çalışıyoruz bizim gibi kücük oynayanlar battıgında yazık olan gene 3-5 kuruşu olana oluyor...
Bu nedir ı.g ya hergün artı hergün artı
I.g yeşil çubukları sayamıyorum artık
Evet insanlarımızı bilinçlendirmek çok kolay değil özellikle komplo teorilerine fazla itibar ediyorlar. Ben akp yi genel olarak eleştiririm ama bu corona konusunda iyi iş çıkardılar bence. Biraz da şanslıydık havalar soğukken değil ısınmaya başlayınca geldi bizim ülkeye.
Mutasyon konusunda da tabi bu konuda bi eğitimim olmadığından sadece tahminde bulunmuş olacağım. Sars virüsü de bildiğim kadarıyla covid tipi bir virüstü ve havalar ısındıktan sonra kendiliğinden kayboldu. Coronanın verilerinde de havaların ısınmaya başlamasıyla gözle görülür bir düşüş olduğu aşikar ki havalar daha tam ısınmadı. Havların tam ısınmasıyla gelen verilere dikkat etmek lazım.
45 derecelik bir kanal içinde yükselmişiz.
https://i.hizliresim.com/0Kuuzb.png
CDS 461 lerde.
Pala muzun neden eğri olduğunu biliyormu acaba!...
Bim'in kapısından içeri adım atan şortçu kendi ayağına sıkıyordur. Boykot mk...
senin ** garan.
Salı salalnır , çarşamba çarşafa dolanır, cuma mübarek gün hafta kapanır dedik:kahkah:
Burada bademler , dışarda euro ve dolar basan matbacılar endekslerde düzeltme yapacaksa bir anda bam bam gelicek.
sabah sabah bime gittim ana oda ne karılar ( müşteriler ) birbirini eziyor tabaklar çanaklar kovalar havada uçuşuyor sonra kadının biri dediki sosyal mesafeyi koruyun falan millet bir duruldu hafif mesafe açtı. ama sonra baktılarki ürünler kısıtlı aynen devam.
bir bayanda çıkarken inşallah bugün buradan bir şey çıkmaz dedi.
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
Bim
11 Mayıs 49.70
5 Haziran 70.70
Almanya 2020 de -7 daralma bekleniyor
Günaydin arkadaşlar
VIX 25 in de altına indi. Çok fazla direnmişti 25 üzerinde.