Valla bence de seçbul başkan haklı. Bişuna demiyoruz tarikat kur müridin olalım diye.![]()
Valla bence de seçbul başkan haklı. Bişuna demiyoruz tarikat kur müridin olalım diye.![]()
17.03.2020 secbul
4.95 e dolar alacağım..Şimdiden yazayım..
Dakika basi dolar 5 olcak diye burda kafa utulediginde dolar 6 bile degildi...verdiler mi 4.95 den eline
Nese uza durduk yerde ceza almayalim bunun yuzunden
hisse alıp yatmak efsanelik durum değil.. bunu sokaktaki adamda yapıyor..
viop farklı bir alan.. burada efsaneler ertesi gün batabilir..
viop başlığında viopla alakasız adamlar ego kasıyorlar.. komedi..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Secbul sen eskiden böyle kavga etmezdin laf dalışına girmezdin ilk defa seni böyle görüyorum
Abi, insan kendi çevresi bilinçli görünce herkesi bilinçli sanıyor.
Akp kendi çemberindekileri önlem aldığını görünce herkesin önlem aldığını sanıyor... fatih, bağcılar vs semtlerdeki cahilliğin boyutu çok büyük..
Yahu geçen gün hala coronaya inanmayan var.. ben çevremde bir kişinin kaptığını görmedim, hikaye bu diyor..
Esnaf kaldırımı kapatmış lambur lumbur sohbet ediyor.. bende araşarından geçicem.. peh.. kim nederse desin, virüs mutasyona uğrayıp bulaşıcılığını yitirmezse, ikinci dalga kaçınılmaz..
Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.
Secbul ya zamanında batmışsın şimdi 3-5 kazandın onun sevincini yaşıyorsun elbet yaşayabilirsin.Aslında sevincinden ders almaları gerek terste kalanların niyesi çünki ne kadar terste kalırsanız birileri daha fazla sevinir ve kazanır...Terste kalmanın sonu yoktur bende makası aldıgı türlü oyunları yaptıgı gün terse düştüm oyundan çıkmama neden oldu ama terste en fazla 1 gün sabrederim...Genelde gün içi terste kaldıysam fazla ısrar etmem...Birilerinin kaybından sevinç duymayın sonra aynı duruma düştügünüzde yaptıklarınız aklınıza gelir üzülürsünüz...Unutmayınki burada büyük oyuncuların peşinden gitmeye çalışıyoruz bizim gibi kücük oynayanlar battıgında yazık olan gene 3-5 kuruşu olana oluyor...
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri