krediden elbette haberi olur. benim dediğim el altından yapılan para alma verme işlemini nasıl yakalayacak? :)
Printable View
tamah kısmını geçelim de arkadaş senin hiç mi farklı varyasyonlardan arkadaşların çevren tanıdıkların yok. gidip doğup büyüdüğün mahallendeki bayrampaşa'da manavınla, eski apartmanındaki komşu teyzenle sohbet etsen bi sorsan, o bile nasıl elden para veriyorsun Arda nasış bi iş bu der yahu... Arda'ya çok üzüldüm. hırsı tamahını bilemem de iyi niyetli bi insan bu arkadaş yahu tanısan seversin
https://pbs.twimg.com/media/F_4fhCtX...jpg&name=large
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Bir kaç futbolcu da Denizbankdaki hesabından dolarları nakit çekmiş, çantaya koyup, beraberinde gelen Seçil Erzan’ın adamına parayı teslim etmiş. Birlikte Şubeden çıkmışlar.
Buna ne demeli.
Para zaten sizin bankada, nakit çekmeden fona virman yapın dememiş.
Bunlar için iyi niyetli veya mağdur diyebilir miyiz ?
Bir de bazıları paralarının bir bölümünü geri almış?
Nerede aldın? Nasıl aldın? Bankada mı aldın? Nereye imza attın? Kamera kaydı var mı?
palacım bütün malları yeni sahiplerine teslim ettim artık geri almak için senden güzel bir kıyak bekliyorum.gözlerinden öperim.
Kaç gündür Seçil hanımın kuyuya attığı taşı çıkarmaya çalışıyorsunuz:)
bu işler sizi aşar Dilan polat lar ve onlar gibi youtuber lar neyse bu vatandaşta bu sistemde odur ,
2 side yargı aşamasında arkada olan kimlerse onlara gitmeli gerekiyor ,
birileri kraldan çok kral olmuş
Murat Ali Calman
@calmanmuratali
·
31d
Bayiler patladı. Sadece Haydarpaşa limanı değil, her yer sıfır otomobil kaynıyor.
Koyacak yer, satacak adam yok
Aralık ayında bayiler satış hedeflerine ulaşabilmek için ciddi opsiyon ve indirim kampanyaları sunacaktır.
**
#otomobil
Araba alacaklar beklesin bencede hafta sonu Harem tarafında gümrükçü bir dostumu ziyaret ettim dedikleri gibi her yer araba yer kalmamış
fonun adı Fatih terim fonu...
adam fona kendi ismini vermiş ama listelerde ismi yok... :)
BofA geçen hafta AKBNK topladı, 1 haftada 22 milyon lot aldı, bugünde xBank ların hedef fiyatını arttırdı, ne güzel ticaret, yersen!
https://i.hizliresim.com/cv791o9.PNG
Fazla kafa yormayın Seçilin ponzi işinden en kazançlı Aşiret Rezan karlı çıkar ..
Şimdi birde o koparacak bu tamahkar dallamaları ,bankadan tahsil ederiz ayağına :kahkah:
bankadan kıl koparamazlar .
Türkiyede gerek siyasi veya gayri meşru bir güç arkanıza almazsanız bu işleri bu kadar rahat yapamazsınız.Bu yüzden diyorumki ismi geçenler seyrettiğimiz dizideki oyuncular , yönetmen varsa ona gitmeliler:)
https://www.youtube.com/watch?v=gOVJhVzq_as
zamanında diyecektin.. :yahoo:
akbank, garan tahtasını ele geçirdi... adam tecavüz etmiyor
resmen zevk alıyor aqua
THY... deki ayılar bile fayda etmiyor
soktukça sokuyor akkız ve garanticilere ve bana tabiki
Biz işimize bakalım devletin makamları gereğini yapar inşallah bu memleketin 5 tl sini kim haksız bir şekilde yiyorsa hesap sorsun.
xbank 289 üzerinde durduğu sürece sıkıntı yok bende altında kapanışlarda 277 bir geri çekilme beklerim.
pıst 100 de ise dolar bazlı 2.80- tl bazlı 8100 daha önce verdiğim bantlar hacimli bu bant üzeri kapanışlarda 2.85-8.300 konuşuruz .
bu paraları nerde kaybetmiş seçil ?
kripto mu, borsa mı, yoksa kendi mi lüpletmiş, buna dair hiç bi şey görmedim
son girenlerin parası belli, ilk girenlerin geri çekişlerine gitmiş, ama ilk paralar nerde nasıl kaybedilmiş bu belli mi ??
Benim anladığım şu?
2011 mi 2013 yılında mı ne Seçil Erzan borsada kendi parasını batırmış ve zora girmiş. Sonra bu işlere başlamış. Ondan al buna ver derken, tefecilere de borçlanmış. Arada tartaklanmış falan. Sonuç olarak çok azını bu Seçil kendine almış gibi gördüm. Ama arka plandaki ortakları kim bilemeyiz tabi.
Seçil abla hepsini düzmüş. Helal olsun. 1000$ borç istesek vermezler.
Bunlar sporcunun akıllıları. Çok kazanayım derken dolandırılmış.
Manyaklar bu kadar paraya bu kadar faiz ancak fare kapanında olur.
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak bu işte.
Beyin lazım beyin.
Bazen bana da diyorlar. Şu aracı kurumdan şu forex şirketinden arıyoruz. Geçen ay şu kadar kazandırdık. Hesap açalım.
Ben de siz kendinize hesap açın kendiniz kazanın zaten kazansanız benim gibi çulsuzu aramazsınız diyorum. Bak bana laf anlatıncaya kadar dolarları hüpletmiştiniz diyorum. Kadın mort olunca kapatıyorum. Herkesin akıllısını kendileri zannediyorlar.
Mahalle arası büfe açıyorsun da akşamına haraç için geliyorlar..
Kadın milyonlarca dolarlık kayıt dışı iş çeviriyor kimse ona çökmeyecek :)
Elinden paralar alınmıştır.
Bankalara gelecek değerlendirme raporunu bilen badem dünyası geçen hafta , suya sabuna dokunmadan belli tahtaları satıp badem bofası ile banka aldılar.Bugunde aynı oyun dönüyor biraz döngüsel yer değiştirme diyelim şimdilik en azından öyle duruyor bugun thy satıp koç bank ve sabancı bank üzerinde çalışıyorlar , is ve yoncadan çıkış mevcut.
o kadar eski değil ki işler, borsa olduğunu zannetmiyorum, öyle olsa masak çözerdi şimdiye kadar, kripto işine benziyor.. benim anladığım son bir kaç yılda dönmüş herşey, son 3 yılda hem borsada hem kriptoda kolay para kazanıldı, muhtemelen ilk turda şansı iyi gitti kazandı, terim falan ilk girenler döneminde kazanıyordu, ama sonra anahtarları bıraktı masada, sonra ondan al bunun parasını öde falan derken .. çünkü vadettiği getiriler aşırı yüksek, kısa süre içinde tıkanması muhakkak.. yıllarca döndürülebilecek bi çark yok
SPOT da BofA gene aynısını yaptı! sabah en iyi alıcı oluyor piyasayı yukarı sürüyor, sonrasında malı yukarıdan yedirmeye başlıyor! saat 5 kadar satışı arttırıyor, kapanışa doğru alttan gene alıyor!
https://i.hizliresim.com/r0zywz9.PNG
konuşmaların tam listesi ben sıkıldım okuyamadım...
ahçı bahcıvanı bahcıvan usagı sonra hepsi bir....
öyle bişeyler dönmüş...
https://t24.com.tr/haber/fatih-terim...i-yani,1140553
Son zamanlarda ortaya saçılanlar buzdağının görünen kısmı bile değil bence.
Resmen ülke kara para cenneti olmuştu.
Borsada işlem hacminin düşmesinin nedeni de bu.
Ufak ufak kirli paracılar kaçıyorlar.
Paraların bir kısmını da büyük ihtimal borsaya yatırmıştılar.
Bu işlerin arkasındakilere kimse dokunamaz.
Emir büyük yerden gelmiştir büyük ihtimal.
Tüm bu dolaplar izinsiz ve pay vermeden yapılamaz.
Belli yabancı mafya liderlerine bile operasyon çekiliyor. Daha düne kadar elini kolunu sallayarak dolaşıyordu bu haydutlar.
Neden şimdi...?
Muhtemelen, amaç gri listeden çıkabilmek için yapılıyor bunlar. Büyük kurumsal yabancı yatırımcıların gelmesi isteniyor.
Adamlar güzellik merkezlerinde milyonları aklamış var mı bunun ötesi.
Bu toplanan paralar nerede değelendirilmek üzere toplandı.Arda bu konuyu bir kere bile sormamış telefonda.Siz parayı verin gerisine karışmayın şeklinde oldu herhalde.Yada aşırı derecede bilgisizler bu futbolcular finansal konularda.Seçil Erzan ın borsa geçmişi olduğu düşünüldüğünde bu paranın viop yada hisse senetleri üzerinde değerlendirilmiş olması olası.Arda bir kaç kere faize mi gitti diye soruyor demek ki faiz hassasiyeti kullanılmış.Spekülatif hisseler ve viop ilk seçenek bence.
bu ne salak saçma bir konuşma muhabbet yaw ... seçile 20 kişimi var diye bin kez soruyor seçil saçma saçma cevaplar veriyor
kadın desen 15 20 kişinin ismini bile hatırlayamıyor.. nasıl şube müdürü olmuş hayret :he:
bu kadar fazla kazanan insanların cidden akıl yoksunu olması lazım butür işlere girmek için.
sorsan hepsi yerli ve millidir... paralara bakıyorsun hep dolar ...
inşallah maşallah...
:drunk::drunk:
Kadın beynim durdu ya yatıyor boyuna.Çünkü verecek cevabı yok.Ne desin Arda senin paralar buhar oldu bi bardak soğuk su iç mi.Arda böyle sakin konuştuğuna bakma delirdi mi hastane basabilecek kapasitede bir adam.Seçil boyuna ya bilmiyorum beynim şişti olabilir saymadım arayacam ben seni türünden alttan alıyor.Büyük ihtimal Paralar çokdan puf.
Bu işlerde ben girdim kazandım sende gircilik vardır.Yani büyük ihtimal ilk girenler iyi kazandılar bu kişiler Arda nın tanıdıkları.Arda ve bu ekip son vagon olmuşlar bence.Sevgili emlak.Fatih Terim in koruyucu meleğinin kim olduğunu zaten bu işlerin içindekiler bilirler.Biraz youtube araştırması bile sonuca götürür seni.
https://eksisozluk1923.com/fatih-ter...icili--6184650
bankada şunu diyor.
bizim hesaplarda paraları olsa seve seve ödeyelim ama ortada bu kişilerin hesaplarda parası yok diyor :he:
tahminimce.. olayı kapamak için soylu ve reis devreye girer..
seçil gibiler hapise...
ve bankada en azından zarar olan kısmı karşılar bu olay perde arkasından kapatılır.
ne mal insalar var yaw.. 1 koyup 5 alacaz diye çantayla para vermek nedir. :he:
:drunk::drunk: