Sayfa 753/1008 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Türkiyede gerek siyasi veya gayri meşru bir güç arkanıza almazsanız bu işleri bu kadar rahat yapamazsınız.Bu yüzden diyorumki ismi geçenler seyrettiğimiz dizideki oyuncular , yönetmen varsa ona gitmeliler
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bak olay bu kadar basit 2. aşama bu güç nereden geliyor 3. aşama bu para nerede.
    en önemli anahtar kelime neden Arda hep terimi soruyor Whatsap görüşmelerinde seçile
    Adam bide çıkmış tarihin gördüğü en büyük hukuk savaşını vereceğim diyor. Kendini ne zannediyor çakma italyan. Look at the tabela. Herşey ortada

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dayuuuu dayan .... bu arada gümüş ons bir bakar mısın.....bir iki kelam alalım senden dayuuuu
    https://www.youtube.com/watch?v=gOVJhVzq_as

zamanında diyecektin..

akbank, garan tahtasını ele geçirdi... adam tecavüz etmiyor

resmen zevk alıyor aqua

4.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Adam bide çıkmış tarihin gördüğü en büyük hukuk savaşını vereceğim diyor. Kendini ne zannediyor çakma italyan. Look at the tabela. Herşey ortada
    Dilan polat la kocasıda biz vergimizi veren çalışkan insanlarız diyorlardıbu işlerin açığa çıkmasını istiyorlarsa inlerine girmeleri gerekiyor , bunlar gibi çok vardır bu ülkede yeni zenginler yaratıldı düzen içinde.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

THY... deki ayılar bile fayda etmiyor

soktukça sokuyor akkız ve garanticilere ve bana tabiki

6. Biz işimize bakalım devletin makamları gereğini yapar inşallah bu memleketin 5 tl sini kim haksız bir şekilde yiyorsa hesap sorsun.
    xbank 289 üzerinde durduğu sürece sıkıntı yok bende altında kapanışlarda 277 bir geri çekilme beklerim.
    pıst 100 de ise dolar bazlı 2.80- tl bazlı 8100 daha önce verdiğim bantlar hacimli bu bant üzeri kapanışlarda 2.85-8.300 konuşuruz .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. bu paraları nerde kaybetmiş seçil ?
    kripto mu, borsa mı, yoksa kendi mi lüpletmiş, buna dair hiç bi şey görmedim

son girenlerin parası belli, ilk girenlerin geri çekişlerine gitmiş, ama ilk paralar nerde nasıl kaybedilmiş bu belli mi ??

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bu paraları nerde kaybetmiş seçil ?
    kripto mu, borsa mı, yoksa kendi mi lüpletmiş, buna dair hiç bi şey görmedim

son girenlerin parası belli, ilk girenlerin geri çekişlerine gitmiş, ama ilk paralar nerde nasıl kaybedilmiş bu belli mi ??
    Benim anladığım şu?
    2011 mi 2013 yılında mı ne Seçil Erzan borsada kendi parasını batırmış ve zora girmiş. Sonra bu işlere başlamış. Ondan al buna ver derken, tefecilere de borçlanmış. Arada tartaklanmış falan. Sonuç olarak çok azını bu Seçil kendine almış gibi gördüm. Ama arka plandaki ortakları kim bilemeyiz tabi.

Sayfa 753/1008 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •