Sayfa 751/1008 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    DENİZBANK'tan kredi çekiyor.. Müdüre veriyor??
    33 milyon...??
    HAberi olmaz mı yahu?? Her şeyden hepsinden Genel Müdürlüğün ,özellikle Hakan ATeş'in haberi vardır..
    krediden elbette haberi olur. benim dediğim el altından yapılan para alma verme işlemini nasıl yakalayacak?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    tamah kısmını geçelim de arkadaş senin hiç mi farklı varyasyonlardan arkadaşların çevren tanıdıkların yok. gidip doğup büyüdüğün mahallendeki bayrampaşa'da manavınla, eski apartmanındaki komşu teyzenle sohbet etsen bi sorsan, o bile nasıl elden para veriyorsun Arda nasış bi iş bu der yahu... Arda'ya çok üzüldüm. hırsı tamahını bilemem de iyi niyetli bi insan bu arkadaş yahu tanısan seversin
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    DENİZBANK'tan kredi çekiyor.. Müdüre veriyor??
    33 milyon...??
    HAberi olmaz mı yahu?? Her şeyden hepsinden Genel Müdürlüğün ,özellikle Hakan ATeş'in haberi vardır..
    kredininçekildiğindne haberi olurda kredinin kime verildiğini kayda girmediğine hesaptan hesaba aktarılmadığına göre banka bilmez
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    krediden elbette haberi olur. benim dediğim el altından yapılan para alma verme işlemini nasıl yakalayacak?
    Bir kaç futbolcu da Denizbankdaki hesabından dolarları nakit çekmiş, çantaya koyup, beraberinde gelen Seçil Erzan’ın adamına parayı teslim etmiş. Birlikte Şubeden çıkmışlar.
    Buna ne demeli.
    Para zaten sizin bankada, nakit çekmeden fona virman yapın dememiş.
    Bunlar için iyi niyetli veya mağdur diyebilir miyiz ?

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kredininçekildiğindne haberi olurda kredinin kime verildiğini kayda girmediğine hesaptan hesaba aktarılmadığına göre banka bilmez
    sonuçta banka ihtiyacı görülsün diye kredi vermiş.

lan keko bu paraya döviz al onu da götür simsarlara elden ver dememiş

ben iptal.

Bir de bazıları paralarının bir bölümünü geri almış?
    Nerede aldın? Nasıl aldın? Bankada mı aldın? Nereye imza attın? Kamera kaydı var mı?

8. palacım bütün malları yeni sahiplerine teslim ettim artık geri almak için senden güzel bir kıyak bekliyorum.gözlerinden öperim.
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 751/1008 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •