Şuan da Kılıçtaroğlu dibe vurdu. CHP davası ile CHP nun başına geçirme niyetinde. RTE nin anayasaya geçirmesi için gerekli MV Kılıçtaroğlu ekibinde ona sadık kaç MV var bulmuş ama buldu an erken baskın seçim olur.
Printable View
Şuan da Kılıçtaroğlu dibe vurdu. CHP davası ile CHP nun başına geçirme niyetinde. RTE nin anayasaya geçirmesi için gerekli MV Kılıçtaroğlu ekibinde ona sadık kaç MV var bulmuş ama buldu an erken baskın seçim olur.
Bankadan mesaj gelmiş aylık %3,39 faiz oranı ile kredinizi hazır diye. Yıllık maliyeti %68,92 üstüne üç yıllık çek diyor. Bankalar krediyi nerdeyse iki katına satıyor
Dün akşam kismen izlediğim yayında , Nagehan Çimento , peygamberimize yapılan saygısızlığı görünce çok fazla ses çıkarmamış iken aynı yayında , aynı karikatürün Musa peygamberi de resmedip alaya aldığını görünce köpürdü ve bu faşistlik vb şeklinde konuştu .
Nagehan Çimento zaten gençliğinde ABD de deki diploma töreni esnasında " göklerde ki babamız " vb. şeklinde konuşurken ayilip bayılmışti.
Kendisini seven okurları veya izleyicileri var mıdır hep merak etmişim dir. Yoksa neden ve nasıl yalı alacak para kazanır .Kendisini sevenlere saygılar sunarım, umarım anlamışlardır ne demek istediğimi..
......
Sayın Gamedin mayışını hesaplama konusunda bir cövap çıkmadı ancak 3 secenek belirteyim
A) 25 bin. Kusur
B) 30 bin 900 felan yani 31 000
C) 32 bin küsur bir rakkam
Acep hangisi olaki...
Bence asla çok erken baskın seçim falan olamaz bunu kim gözünden uydurup , topluma halkı yanıltıcı bilgi pompa ediyorsa sorumludur .
Bu ekeenomik durumda seçim ihtimali yüzde 0.00000001 dir.
Inanmayan ile iddiasına girerim
Ons altın 3345-50 arasında,destek yeri 3290 yeriydi oradan destek buldu,50 dolar yükseliş fena değil,100 dolar olursa çok daha iyi olur,nasıl olsa düzeltmesinide yaptı.
Şimdiki gündem Muhammete yapılan karikatür hakareti,öyleya çok müslümanlar,beslenme damarları...
Dinime küfreden bari müslüman olsa , bunu para ,mal , başka nedenlerle kullananlar varda sanki demokratligi , sosyalist olmayı , Indra Gandhi yapmak için kullananlar yok veya olmadı ..
Stalin zamaninda olsa bu milleti oraya götür ve gör bakam kaç kişi kendini parçalıyor partiye girmek için.
En çok da karadenizden çıkmazsa ...
Ateyizler her boka yanıt buldu bi buna bulamadi :kahkah:
altın onsta 2.900 civarlarına kadar bir düzeltme beklerim https://i.hizliresim.com/qazz5ml.png
Doğalgaza konutta %25 güncelleme gelmiş diyolaa
Ayvalıktayım son30 yılın en boş ayvalığı. Badavutta şemsiye savaşları olurdu hersene. Bu sene yayla gibi yayıl. Yer bol. Arkadaş muğlada şimdiye kadar hiç bu kadar boş görmedim diyor.
10 gündür kaştayım 5 gün daha uzattım.istanbul da olsam farklı bir harcamam olmaz bi daha mı geleceğiz dünyaya.geçen senelerden sakin baya.ama ben malum fakirlerin gittiği halk plajlarına gitmiyorum.halk plajı parasına en iyi beach e gidiyorum çünkü turkcell platinum geçerli.hergün birinin kodunu kullanıyorum hehe.tatilde bile tüccar kafası..
Bu arada turkcell platinumu olan var mı ? 2 günlük kodum kaldı 😂
Sayın Sugosu millet 14 469 liralık mayışa yüzde 16 mi zam gelecek 17 mi gelecek derdine düşmüş , Kaş deyince , gözün üstündeki Kaşi anlıyor , siz turkcell diamond platinum plus , paketten söz ediyorsunuz :kahkah:
Serdar Oal in ayda bir yeni Rolex , Jaeger Le Coultre , Omega , falan almasına benzedi :kahkah:
Ben de şahsen her yıl operatör degistiriyorum şimdi Vodafone dan Türk Telekoma geçeceğim gelecek sene yine Vodafone a geçiyorum .Her sene böyle :evil: çok ciddi yazdım wallahi..
https://resmim.net/cdn/2025/07/01/TL9FGM.jpg
Şaft kaymış...
Siz fakirlerin gittiği hâlk plajlarına gitmiyorum dediniz ya , Serdar Oal da Hamilton , Longines incelemelerinde bile ben bu segmentin kullanıcısı değilim değiyor en ucuz IWC , falan Patek , Vacheron Constantine ve AP den aşağısı kurtarmıyor abimizi :kahkah:
Şaka yapıyoruz tabii keyfinize bakın ben helalinden kazanılmış ise hiç kimseye , hiç bir şey demem sadece sokak hayvanlarını ve de gerçek ihtiyaç sahiplerini de unutmayın derim. O kadar .
Karpuz ve kavun dışında meyve yemedim desem.
Dünyada ABD'nin savaş gemisi
bulunduramadığı tek deniz,
Karadeniz'dir.
Bunun nedeni ise MONTRÖ
kilididir.
Hitler bile en güçlü zamanda
dahi geçememiştir.
Dünyada hiçbir doğal su yolu,
bu kadar güvenli antlaşma ile
korunamamaktadır.
ABD MONTRÖ'ye düşmandır.
https://x.com/Kuroval_1919010/status...45483143385503
Sigarqcı gelmiyor mu arkadan onda bi kaktırma olmadı mı tatilde hiç bir şeyi takip etmiyorum
Yalnız 1 sene önce elektrikli araca geçtim.istanbuldan şu kaş’a gidip gelmem 11-12 bin tl idi önceki aracım 10lt yakıyordu.şimdi 3000 tl..dünyanın en ucuz elektrikli araçları bizde satılıyor hüloooo.reis sayesinde mini counrtyman e biniyoruz.
Eskiden burada yazardı. Detan dşye bi arkadaş şöyle bi yazı paylaşmış. Durumumuzu özetler gibiAlıntı:
Başka bir şey araştırırken bu dikkatimi çekti. Uzun süredir sigara içmediğim için fiyatları pek takip etmiyordum.
Haziran 2003'de 1,05 lira olan Samsun, Maltepe gibi yerli sigaralar şu anda 81 lira. Fiyat 77 kat artmış.
Aynı tarihte 3 lira olan Marlboro, Parliament gibi yabancı sigaralar şu anda 87 lira. Fiyat 29 kat artmış.
2003 yılında 1 paket Marlboro parasına neredeyse 3 paket Maltepe alınırken şimdilerde bire bir gibi olmuş. Zengin - fakir farkı resmen zengin lehine yok edilmiş.
Fakat şöyle bir durum var; tiryakiler Marlboro Maltepe ile aynı fiyat diye daha çok Marlboro içmiyor. Tam tersine Marlboro'ya da Maltepe'ye ulaşamadıkları için sarma sigara içiyor.
Yahu bu yerli üretim düşmanlığı ve garibana eziyet değil de nedir?
Sanırım bence yarın enflasyonu sıfıra yakın açıklayacaklar,tek adam tek karar veriyor herkese emir yağdırıyor,onlar emirin baş üstüme deyip dediğini yapıyor,demekki ileri demokrasi buymuş :whistling:
Yarın gülme gelecek yine.
Enflasyon tahminim
0,69-0,89 aralığı
TÜİK TÜİK
Ben ENAG a bakarım yıllık.enflasyon %71