Sayfa 746/807 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796 ... SonSon
Arama sonucu : 6450 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Ulan şimdiye 65 bin TL maaşım olacaktı

Ömrümü yediniz kâfirler

O tabloda ülkedeki emekli sayısı şeklinde eksik bir kolon daha olmalı.

Seçimlerde Fox ve diğer herkes sabah akşam EYT diye yayın yapıyor, CHP de üstüne atlıyordu.

Pasta aynı, paylaşanlar artıyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

Seçimlerde Fox ve diğer herkes sabah akşam EYT diye yayın yapıyor, CHP de üstüne atlıyordu.

Paylaşanlar arttı çünkü EYT yüzünden

3. Euro,dolar karşısında 2025 'te en yüksek değere ulaşmış.

4. Büyük ekenomi dehası Kilişşdar da para basın verin diyordu pandemi de , bunu kaç kişi hatırlıyor çok merak ediyorum.Çok az kişi hatırlar , bundan hiç şüphem yok

Bence ....kafalı pek çok kişi hatırlamaz ama 5 lira cebinden eksik para çıksın 40 saat düşünür 5 lirayı nereye harcadım diye..

Ama Kilişşdarin emekli ikramiyesi artışını herkes hatırlar

Ülkemizde en çok bilinen ve uygulanan meslek ekonomik uzmanlıktır herkes bu ülkede ekonomisttir ve her şeyi bilir bu sayede ülkemizin ekonomisi mevcut durumu ,yaşamaktadır parti, kişi ,grup ayrımı olmadan hepimiz ekonomistiz.

Iki ,üç öğrencinin Ankara da sabah oy kullanıp otobüze pinip, Çorum a giderek sandıklara sahip çıkacağının , Kilişşdar tarafindan gururla ifade edilmesini kaç kişi hatırlar .

"Kilişşdara vereceğuuuum oyimiii daaa ", diyen hanım efendiyi kaç kişi hatırlıyor

....

23 Senedir görmediğim şey kalmadı herhalde diyordum varmış, pazarda doğru dürüst meyve yok bu ayda dut yok kiraz yok yahu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Pandemi de İsviçre (demokratik bir ülke olduğundan halkına soruyor) herkesin maaşına bilmem kaç bin euro verelim diye getirilen öneri halkoyunda enflasyona neden olacak diye HALK TARAFINDAN reddedildi.

Biz, herkese zam verelim ancak enflasyon da olmasın kafasındayız.

40 yaşındaki EYT emeklisinin gerçekte senin emekli maaşın kırpılarak ödeneceğini bilemeyen bir halkın ferdi için ne söylenebilir?

Cahil her daim sömürülmeye mahkumdur....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

O tablo G. Amed abi gibi baştan ofsayt 2016 yılında en düşük emekli maaşı 876 gaymeydi, 1.663 gayme değildi.

Ben şu an ~ 16.500 gayme maaş alıyorum ve daha evvel asgari ucretin % 60 üstünü alıyordum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Bu tabloda yanlış çünkü toplamı % 153.4 çıkıyor, herhalde sondaki satır hatalı konmuş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 746/807 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •