Sayfa 753/838 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803 ... SonSon
Arama sonucu : 6701 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ayvalıktayım son30 yılın en boş ayvalığı. Badavutta şemsiye savaşları olurdu hersene. Bu sene yayla gibi yayıl. Yer bol. Arkadaş muğlada şimdiye kadar hiç bu kadar boş görmedim diyor.
    10 gündür kaştayım 5 gün daha uzattım.istanbul da olsam farklı bir harcamam olmaz bi daha mı geleceğiz dünyaya.geçen senelerden sakin baya.ama ben malum fakirlerin gittiği halk plajlarına gitmiyorum.halk plajı parasına en iyi beach e gidiyorum çünkü turkcell platinum geçerli.hergün birinin kodunu kullanıyorum hehe.tatilde bile tüccar kafası..

2. Bu arada turkcell platinumu olan var mı ? 2 günlük kodum kaldı 😂

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bu arada turkcell platinumu olan var mı ? 2 günlük kodum kaldı 😂
    Sayın Sugosu millet 14 469 liralık mayışa yüzde 16 mi zam gelecek 17 mi gelecek derdine düşmüş , Kaş deyince , gözün üstündeki Kaşi anlıyor , siz turkcell diamond platinum plus , paketten söz ediyorsunuz

Serdar Oal in ayda bir yeni Rolex , Jaeger Le Coultre , Omega , falan almasına benzedi

Ben de şahsen her yıl operatör degistiriyorum şimdi Vodafone dan Türk Telekoma geçeceğim gelecek sene yine Vodafone a geçiyorum .Her sene böyle çok ciddi yazdım wallahi..

Şaft kaymış...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    10 gündür kaştayım 5 gün daha uzattım.istanbul da olsam farklı bir harcamam olmaz bi daha mı geleceğiz dünyaya.geçen senelerden sakin baya.ama ben malum fakirlerin gittiği halk plajlarına gitmiyorum.halk plajı parasına en iyi beach e gidiyorum çünkü turkcell platinum geçerli.hergün birinin kodunu kullanıyorum hehe.tatilde bile tüccar kafası..
    Siz fakirlerin gittiği hâlk plajlarına gitmiyorum dediniz ya , Serdar Oal da Hamilton , Longines incelemelerinde bile ben bu segmentin kullanıcısı değilim değiyor en ucuz IWC , falan Patek , Vacheron Constantine ve AP den aşağısı kurtarmıyor abimizi

Şaka yapıyoruz tabii keyfinize bakın ben helalinden kazanılmış ise hiç kimseye , hiç bir şey demem sadece sokak hayvanlarını ve de gerçek ihtiyaç sahiplerini de unutmayın derim. O kadar .

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Dutun merkezi ayaşta ilaç niyetine dut olmadı. Don bitirdi. Tüm ömrüm boyunca ilk kez dut yiyemeden temmuzu gördüm
    2 Kere dut yedim, kirazda siftah yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    2 Kere dut yedim, kirazda siftah yok.
    Bir adet dut gördüm ağaç altında onu yedim kiraz ve erik iki üç sefer alabildim.

Karpuz ve kavun dışında meyve yemedim desem.

Sayfa 753/838 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •