Vallahi dogru dedin. Gununu sasirsan da haberin geldi.
Printable View
ayi piyasasinda yabancinin bir miktari sözde/gerçek buyuk satislarini kim karsiladiysa(ki ky. buyükü zaten kaldiracak marjda degil) onlar boga piyasası(kisa vadeli) yasatacak coskusal haber beklenti ve akisina sahipler şuan icin...algı tersine döndü bunu tepe tepe kullanacaklardir...fakat finansal gercekler henuz coskuyu destekleyecek durumda degil bu nedenle coskunun bir yerinden kopmak gerek ;)
3 gun onceyle bu günün farki...o günler piyasa depresif algi salarken bu gün manik algiya dönuştü...iki durumdada amac panik işlem yaratmaktir...panik olmadigimiz takdirde
her iki durumdada sorun yok...
doğan medyayı milyar dolara boşuna almadılar. o kadar diyorum.
bak ben maldayım hiç mutlu değilim pembe hayal hiç görmüyorum bu haberlere. cuma günü bu hissseyi gene *** ettiler. 0,65 kapanş piyasa değeri 500 lerde aktife dikkat 4 misli.
halkbank gyo rasyo
http://www.resimag.com/p1/edf0eb16c7.png
ustad halkb banka forumundasin, ve halkb gyo yatirimcisi olarak halkb banka beklenti ve bilgi paylasim platformuna kendi gyo beklentilerinize gore degerlendirmeniz armutla elma misali ....bu arada gyo lar faizler makul seviyelere dusene dek bitik.. beklenti 2020de makul seviyelere kademeli iniş...yani işiniz zor...tavsiyen emlak konut forumunda sektorunuzle ilgili daha nokta bilgiler alabileceginiz yonunde...burdan halkb gyo ya musteri cikmaz herkes kemik ;)
Halkb gyo'u arkadaş dağın başında ıssız bir yolda ki otostopçu gibisin.En az 1 sene buradan kervan geçmez.Çok yanlış bir sektördesin.Hisseni başa baş değişeceğin bir sürü hisse var 60-65 krş.civarında onları düşün.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trump "Halkbank konusunda talimat vereceğim" dedi
Böylece 1.ağızdan duymuş olduk
Önümüzdeki hafta Halkbank haftası olacak. Minimum %70 yükselmesini bekliyorum. Yani hafta sonunda fiyat 10.50 TL.
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Bu iş tamamdır inşallah yaklaşık 1 senedir taşıyorum... Hayatı zindan etti bize, inşallah beklediğimize değecek
papaz kurtulsun diye dua ederken şimdide trump başkan seçilsin tekrardan diye duaya çıkacağız anlaşıldı. seçim gecesi duaya bekleriz.
bizde film bitmez.
hakan atilla davası geceleri
zarrab davası geceleri
papaz geceleri
yaptırım geceleri
yazar geceleri
başkanlık seçim geceleri
hey yavrum hey inşaatcının çilesine bak.
biz hep burdayız sizler değişsenizde
Bu arada, Halkbankası Eurobondları son 2 haftada harika performans gösterdi ve ciddi değer artışları yaşandı bu tahvillerin fiyatlarında. ISCTR GARAN AKBNK YKBNK Eurobondları haftalık %2 değer kazanırken HALKB'ninkiler %10'u aşan değer kazandılar. Tahvil piyasası olumlu beklentiyi borsa piyasasına göre çok önceden satın almaya başlamış, zaten öyle de olması gerekiyor. Küresel düzeyde tahvil piyasası borsaların 3 katı büyüklüğündedir, bu yüzden de karar mercii "tahvil piyasası" oluyor.
Yukarıda bahsettiğim Douglas Braunstein'ın yönettiği hedge fonunun 620 milyon dolarlık Deutsche Bank hisse alımı son derece pozitif bir gelişmedir çünkü HALKB Deustche'ye oranla çok daha güvenli olmasına rağmen ondan daha düşük bir PD/DD rasyosundan işlem görüyordu. Eğer Deutsche Bank gibi aşırı riskli bir bankaya mevcut ortamda yüksek montanlı alımlar gelebiliyorsa, ayni aksiyonu neden bizim tahtamızda da görmeyelim?
Mevcut konjonktürü dikkate alırsak HALKB spot fiyatının ilk etapta DD'nin %50 sine çıkması icap eder yani kabaca 12 tl'ye (TH'nın tecrübeye istinaden yaptığı bir tahmindir, tavsiye değildir).
TRENDHOUND hocam mevcut konnektör de taban 12 mi 13 mü? 13 görebilir gibi.
Ben ocak ayina kadar bankacılık endeksin de de toparlanma bekliyorum garn 8.70 y.kredi 2.10 gibi
ny güney bölgesi başsavcılığındaki dosyada da hulk var... ofac ayrı o ayrı...
bu başsavcılık trumpın avukatı cohen i tutuklamıştı , stormy daniels'e verilen sus parası konusunda yalan beyandan... yaaa...
Th reis 4 $ lara kadar berabermiyiz?:))
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...Herkesi sakin olmaya davet ediyorum 11/12kasim a kadar süreci ve işlemleri takip etmekte fayda var kendinize gaz vermeyin :) sora üzülüyorum...
https://resmim.net/f/knKWgn.png
buraya bir grafik atmıştım... o grafikteki yukardaki rakam üstüne atıp kapanış oldu... grafik okumasını bilen anlamıştır herhalde potansiyel olasılığı...
trader'ın duası;
gül dalında öten bülbülün olsam
ötsem yanık yanık kalbine dolsam
aşkını dilesem kalbimi sunsam
ne olur uğruna tavana konsam
baharım çiçeğim güzelim halkbankım
kitle beni tavana canım diyeyim
Eveeet Hulkcular hadi gene iyisiniz, Trump amca, Halkbank hakkında talimat verecem demiş, bu haberi de papaz olayı gibi *** mi edecek yoksa adam gibi davranıp adam olacak mı?
Cuma kapanış fiyatları sonucu bankaların PD/DD oranları:
GARAN: 0.70
AKBNK: 0.66
İŞCTR : 0.42
YKBNK: 0.36
VAKIF : 0.36
HALKB: 0.31
İşte bu sıralama gerçeğin ta kendisidir, ve Hulk feyk meyk yapsada sonunda performans gerçekliği değişmeyecektir. Pazartesi 7.08 üstü gaplı açıp yukarı roketlerse benim tanıdığım hulk o gapı bir gün mutlaka kapatır.
Az bi hayal ettik vurdunuz gerçekleri yüzümüze. Cikmadik candan umuz kesilmez mis
cegirge internette şuan halkbank tavan diyenler var. bir ALLAH ın kulu da hlgyo bırak tavanı yükselir diyemiyor.
halkbank milyar dolarlık kağıt. hlgyo 100 milyon tl lik kağıt. tam bir akıl tutulması tam bir beyine tecavüz var. halkbank 10 giderse bu ufak kağıt 20 30 gitmeli mantıken ufaklığından. 1 hafta tavan gitmesi lazım halk gyo gibi ufak kağıdın normalde. aha beynime kaynar sular indi.
bu HALK GYO nasıl bir kağıtmış full maldayım valla uykum kaçtı moralim bozuldu milllet tavan tavan yazdıkça.
bir ben sevinemiyorum ne güzel gene umutsuz he 65 olur diye işe gidecektim millet tavan diyor bankaya huzurumu kaçırdılar..
.............[emoji102]
Sn proleter
Yanlış anlamayın ama GYO şirketleri bu sene zor şartlardan geçiyor. Neden diye sorarsan faizler çok yükseldi ve gayrimenkul satışları çok azaldı diye her taraftan duyuyoruz. Şimdi siz bir düşünün 200 milyar çektiniz ve 10 yıl sonrasi için atıyorum 400 milyar ödeyecek siniz deseler siz alır mısınız bu şartlar da. Ama faizler düşükken eskiden 200 milyara 300 milyar ödüyor du, Neredeyse iki kat fark var. Gerisini siz düşünün. Su an sizin seçtiğiniz sektör baya zor dönemden geçiyor. Ama belli olmaz tabi belki halkbank ile beraber yükselebilir ama ben zor derim. Tavsiye içermez Şahsi düşüncem dir.