Sayfa 761/1032 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    haber geleceğini yazmıştım ben bu hisselerde 6 aydır hergün yatıp kalkıyorum.
    beni kimse anmamış.
    varsın öyle olsun.

leş hisse HALKBANK GYO daki tahtadaki rezaleti canlı izleyenler varsa nasıl bir boka bulaştığımı anlamştır bugün.
    Vallahi dogru dedin. Gununu sasirsan da haberin geldi.

Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    SAYIN 666 BU OLAY BORSA YÖNETİM KURULUNUN VE TÜRKŞİYE VARLIK FONU BAŞKAN VE ÜYELERİNİN HALK BANKASINA DÜŞMAN OLDUKLARI SONUCUNA GÖTÜR MEZ Mİ KÜÇÜK YATIRIMCIYI? açıklarsanız sevinirim
    Yok sn. bozoklu, adamlar haberlerden de para kazaniyor iste. Yanicisina istedigi gibi haberi ayarlatiyor, oynatiyor, vs. Gorunen o.

3.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Hocam psikolog olarak 3 gün önce ile şimdiyi kıyaslar mısın?
    ayi piyasasinda yabancinin bir miktari sözde/gerçek buyuk satislarini kim karsiladiysa(ki ky. buyükü zaten kaldiracak marjda degil) onlar boga piyasası(kisa vadeli) yasatacak coskusal haber beklenti ve akisina sahipler şuan icin...algı tersine döndü bunu tepe tepe kullanacaklardir...fakat finansal gercekler henuz coskuyu destekleyecek durumda degil bu nedenle coskunun bir yerinden kopmak gerek ;)

3 gun onceyle bu günün farki...o günler piyasa depresif algi salarken bu gün manik algiya dönuştü...iki durumdada amac panik işlem yaratmaktir...panik olmadigimiz takdirde
    her iki durumdada sorun yok...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. doğan medyayı milyar dolara boşuna almadılar. o kadar diyorum.

5. bak ben maldayım hiç mutlu değilim pembe hayal hiç görmüyorum bu haberlere. cuma günü bu hissseyi gene *** ettiler. 0,65 kapanş piyasa değeri 500 lerde aktife dikkat 4 misli.

halkbank gyo rasyo

6.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    bak ben maldayım hiç mutlu değilim pembe hayal hiç görmüyorum bu haberlere. cuma günü bu hissseyi gene *** ettiler. 0,65 kapanş piyasa değeri 500 lerde aktife dikkat 4 misli.

halkbank gyo rasyo

ustad halkb banka forumundasin, ve halkb gyo yatirimcisi olarak halkb banka beklenti ve bilgi paylasim platformuna kendi gyo beklentilerinize gore degerlendirmeniz armutla elma misali ....bu arada gyo lar faizler makul seviyelere dusene dek bitik.. beklenti 2020de makul seviyelere kademeli iniş...yani işiniz zor...tavsiyen emlak konut forumunda sektorunuzle ilgili daha nokta bilgiler alabileceginiz yonunde...burdan halkb gyo ya musteri cikmaz herkes kemik ;)
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7. Halkb gyo'u arkadaş dağın başında ıssız bir yolda ki otostopçu gibisin.En az 1 sene buradan kervan geçmez.Çok yanlış bir sektördesin.Hisseni başa baş değişeceğin bir sürü hisse var 60-65 krş.civarında onları düşün.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    bak ben maldayım hiç mutlu değilim pembe hayal hiç görmüyorum bu haberlere. cuma günü bu hissseyi gene *** ettiler. 0,65 kapanş piyasa değeri 500 lerde aktife dikkat 4 misli.

halkbank gyo rasyo

bende bu işi tecrübeyle öğrendim.
    özel sektör olsaydı oğlu babasını geçebilirdi.
    amma kamu da ya babasını alacan
    evlat üvey kalıyor.
    babası da çok matrak işler yapmadı zaten
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 761/1032 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •