Sayfa 511/1032 İlkİlk ... 114114615015095105115125135215616111011 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Türkçülük üst düzey bir mefkuredir, seçkinlere has bir duruştur, son derece çağdaştır. Kitleselleşme derdi bulunmamaktadır. Özünde serbest okuma ve bağımsız düşünme vardır. Ve Türkçülük asla yelek ve tespih simgeselliğine sığdırılamaz
    Rahmetli Atatürk'ün hayatının tek cümlelik özeti şudur : Ne Mutlu Türküm Diyene...

Bu memleket bunları da atlatacak güçtedir evelallah...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

2. Sürünen hacimler diyorki; alıcı yok buradan satıcıda yok. Öyle bir kırılma yaşanacak ki insanlar tüh kaçırdık diyecek. Buradan alınır mı diye birbirine soracak... az bekleyin şunun şurası 1 ay kaldı. 1 yıldır bataklıktayız 1 ayın esamesi okunmaz...

3.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Sürünen hacimler diyorki; alıcı yok buradan satıcıda yok. Öyle bir kırılma yaşanacak ki insanlar tüh kaçırdık diyecek. Buradan alınır mı diye birbirine soracak... az bekleyin şunun şurası 1 ay kaldı. 1 yıldır bataklıktayız 1 ayın esamesi okunmaz...
    1 ay sonra ne olacak.? Bi beklentimi var?

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by qumarbazz Yazıyı Oku
    Baskanlik gelecek, dertler bitecek!

haa pardon bu eskiydi, yenisini daha ogrenemedim.

dis gucler gidecekmiydi acaba neydi?

Alıntı Originally Posted by qumarbazz Yazıyı Oku

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir ay sonar Papazin davasi var. Onun akabinde de ABD midtermler. Yani senaryolar geregi Trump'a bir iyilik yapilacaksa o zaman Papazin birakilmasi lazim. Bu bizi ucurur (ABD ile iliskiler duzeliyor, OFAC halledilecek diye).

Papaz birakilmazsa.. Sonsuza kadar bu OFACla ugrasacagiz demek.

6. Görünen o ki kağıt üç beş çapulcunun elindw oyuncak olmuş... halkbank yöneticileri sizin yapacağınız geri alımın....

Rezillige devam. 5.85'ten cevirdim yine. Meksa 5.97'den almis onlari koymustu, aldim. Tahtada alici hic yok, herkes kademeye ve asagiya oynuyor buradan hala.

Artik o kadar fazla mal oldu ki, islem yapmanin maliyete dusurmeye faydasi yok. Yeter deyip geciyorum. Allahtan kuslarda iyi kazaniyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Reyiz madem bekleme modundasin bari maliyet dusurme modunda da gir.. Biliyorum karsisin ama extreme circumstances require extreme measures biliyorsun..
    Dostum, maliyet düşürmek benim uygulamadığım bir stratejidir. Ben bu hususta yıllar önce dersimi aldım ve bana maliyeti çok büyük oldu. Prensip olarak zarardaki kağıtta ek alım yapılmamalıdır. Ben bunu bilir, bunu söylerim. Bu mevzu ile ilgili HALKB forumunda aylar önce yaptığım yorumu aşağıya kopyalıyorum:

TH: Jesse Livermore adını duymuşsunuzdur. Gelmiş geçmiş en büyük borsa spekülatörlerindendi. 1800'lerin sonu 1900'lerin başında müthiş paralar kazandı.Reminiscenses kitabında zaten bu adamın hayatı işleniyor. Jesse'nin ünlü bir treydi vardır, pamukta açtığı treyd. Pamuk çıkacak diye alış yaptı Şikago türev borsasında ama pamuğun fiyatı düşmeye başladı.O düştükçe Jesse almaya devam etti. Pamuk fiyatının çıkacağına kendini o kadar inandırmıştı ki elinde ne varsa ne yoksa pamuğa yatırdı ama pamuk fiyatı düşmeye devam etti.Bildiğiniz maliyet düşürme taktiği işte,hani KY'lerin o bayıldığı taktik.Adamın her yeri pamuk oldu, tüm parasını pamuğa gömdü ama gelgelelim pamuk fiyatı inat edip bir türlü yükselmedi. Ve adam battı. Borsa hayatı boyunca bir kaç kez batan bir adamdır. Jesse sonra "Maliyet düşürmek kadar ölümcül başka bir borsa stratejisi yoktur" dedi ve bir daha maliyet düşürme cihetine asla gitmedi. Türev piyasada pamuk fiyatlarına bakarken Jesse'nin bu anısı aklıma geldi ve yazayım dedim.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayfa 511/1032 İlkİlk ... 114114615015095105115125135215616111011 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •