Vayyy Bay kamal 104 Amiral boş gündem yemeyiz bunları demiş 😂😂 değişti değişti azıcık. Meral abla da zevzekler demiş. He şöyle muhalefet isteriz.
Printable View
Vayyy Bay kamal 104 Amiral boş gündem yemeyiz bunları demiş 😂😂 değişti değişti azıcık. Meral abla da zevzekler demiş. He şöyle muhalefet isteriz.
usd ki bunu yazdık üste boşluğunu doldurmuştu, endex ise alta boşluğunu doldurmamıştı, o nedenle yeşil boncuk mertebesine çıkılmadıkça yada Endeks topiğinde bahsettiğim diğer grafikte sıkışma alanı terkedilmedikçe short manada her şey mübah,
ver ayarı olur,...hiç sıkıntı yok, yeşil boncuk yeresi longun geriye kalan oynak
şu anda
1428.xx-1531.xx e bir oynam alanında 1480.09 alt/üste denge sağlıyor,
103 puanlık, x100 =10300 eski puanlık bu alan bir oynak bölge bu git gide merkezinde 1480.09 olmak üzere daralacak, ama şu an başları, fazla jeton atmayın batarsınız
amirali generali, japonyası, abedesi bundan kurtulamaz, hüküm başştan verilir, ki ben sıkışma alanı için cuma gününde minör trade yi işaret ettim, bkz endeks topiği
bütün rütbeleri takıp gelseniz sıkışma alanı içindesiniz,
sonuç:herkes sıkışacak,
keh, keh
üstad yine çok net yazmışsın, açıkça belirtmişsin olacak olanı, 5-10 puan artı yada eksi açar, sonrası allah kerim
ben kararsızdım yarın için, yazını okuyunca yönümü netleştirdim, garan'da %5+ yukarı bekliyorum artık.. yarın 15 kuruş temettü kesilecek, takastaki 2.4 milyar hisse senedine 360 milyon TL para ödenecek.. kısa vade trade edenler hariç, uzun pozisyon taşıyan hem fonlar hem bireysel yatırımcı re-invest eder bu temettü ödemelerini, yani gelen nakit kadar tahtadan mal alır, bu temettü ödemesi 50 milyon lotluk yeni talep manasına gelir, bunun yarısı re-invest etse 25 milyon lot haybeden alıcı
günlük tut var, son 1480.09 verdik bu oldu, bunun sonrasına minör trade verdik cuma günü, yokmu sistemin falan senin,
en büyüğü saatlik olmak üzere trade edeceksin, sıkışma alanı olan üçgen bitene kadar,..
amiraller generaller, .
imf bordrolara zam yapmış, 6,5 milyar dolar geliyomuş, avrupa birliğinden de bekleniyor 1-2 avro, macar bakan çıktı açıkça söyledi- ödesenize kardeşim türklerin parasını, anlaşma yapmışsın parayı ödemiyosun' hırsız zepveenkler gönderecek parayı kaçarı yok.. 10 milyar taze para geliyosa londra'nın işi zor, işi çok zor.. 6-7 milyar swap kapadı, yetmedi 1 milyarlık hisse bastı, 1 milyarlık tahvil sattı, elinde kala kala 6-7 milyarlık tahvil kaldı hepsi o, cephanesi çok az londra'nın.. tek şansı yerliyi dövize hücum ettirmek, tvitleri ikiye katlamaları bundan
yine net yazmışsın derken? ben bunda bir beis görmüyorum. böyle düşünüyorum çünkü. burasıda insanların düşüncelerini paylaştığı bir sayfa olduğuna göre gayet normal.. net olarak, ben yarın seansa satıcılı başlamayacağını düşünmüyorum. ufak bir eksi ile başlayabilir. ayrıca garan dikkate alarakta olsada, başlı başına değil. o bir ayrıntı. garan artı 5 yukarı derken bu bir ironi"mi? yapabilirsin farketmez benim için. eğer düşüncelerin paylaşıldığı bir ortamda insanlar düşüncelerinden dolayı böyle bir tutumla karşılaşabiliyorsa yapacak bir şey yok. ya bu deveyi gütmek, yada bu diyardan gitmek gerekir...
efendim, emekli amiraller tamim yayınlamış, yahu sizde üç gram akıl da mı kalmadı, bunlar avrasyacı amiraller, bunlar amerikancı değil ki, bay kemal yer mi bu numaraları ?? amerikancı olsa, fetöcü olsa görüşleri dikkatle değerlendirir, ifade özgürlüğünden dem vururdu falan.. amma velakin bunlar anti-amerikancı tayfa, yer mi anadolu çocuğu ??
avrasyacılar niye rahatsızlık bildiriyor ?? demek ki, külliye- abd arasında bi yakınlaşma ihtimali gördüler, zira bunlar abd'den gelecek her tür teklife baştan kapalı olan ekip.. bidon'la reis arasında bi mutabakat kurulacaksa bunun bi işaretini 12.nisan'da alabilirz, o gün halkbank ertelenen temyiz duruşması var, halkbank bu davaya itiraz etti, ben yabancı bi devlet bankasıyım, sen beni hangi hakka hukuka dayanarak dava edebiliyosun kardeşim, bana ne senin iç hukukundan' şeklinde itiraz etti, şubatta erteleme kararı alınan dava bu dava idi, 12.nisan'da duruşması var.. halk'ın itiraz kabul görürse, öbür ana dava çöküyor, konu kapanıyor
Suriye’de savaş bitti. Suriyeliler neden geri gönderilmiyor?
Suriyeliler yediğimiz tarak misali
https://i.hizliresim.com/xfNFC2.png
14 simulasyon analizi,
1481 günlükte yeni dirençtir,...ağa cuma günü bunu 1483 le test etti, amiraller le bir likte, geçemeyeceği belli oldu,..artık burası sınanacak, rakamı bilmek önemlidir, yaosa bir sürü rakam var kainatta,..
şu anda pzt için simulatif direnç 1654.25 te (bkz ok lar),
tavan yüksek bu yüksek tavan amiraller düşüşünü en azından sınırlı kılacak ve tutacaktır, çünkü tersine vacum yapacak, press yok,..
pzt 1654.25
salı 1653 yorum aynı
çar 1620.50
per 1580
cuma 1481 dir,
yani ağa 5 gün önceden 1483. 00 ile geçtiğimiz cuma direnç test etmiş, biz bunu Endek topiğinde 1480.09 olarak duyurduk başka nalizde, geçen hafta,...sonrasına yeşil boncuk için bilemiyoruz dedik,
kısa keselim direnç tavanı 5 gün içinde 1654.25 ten 1481.00 ra düşecekken, cuma 1481.0 olarak ağa tarafından zaten ilan edilmiş,
işte bu fark zaten onun kazancını oluştuyor, önde oluşu bu nedenle,..
bu şu demek long için 1481.x kriredir, bu olmadıkça short devam
üstat bunlar kuyunun ağzını gökyüzü sanıyor boşver
sayfanın akape li cakma bankacı trolü yine uydurmuş south parktan..
oysa gerçekler çok farklı.. amerikancı parti varsa bu akapeden başkası olamaz..
bakın mesela mr erdoğan yıllar önce ne demiş : chp 'yi amerikan karşıtı olmakla suçlamış ve talihsizliktir demiş..
https://www.itvhaber.com/wp-content/...oe-biden_1.jpg
ben şimdi kara kartalın maçını bir seyrederim şampiyonluk yolunda
abd Türkiye de islamcıları hep kullandı.. akp de abd icazeti ile kurulmuş bir parti.. fetö ve birçok bir çok cemaat ingiliz veya abd planlarının bir parçası.. şarkiyatçılığın (orientalism) arabistanlı Lawrence ile başlayan batıya olan faydaları (ortadoğuda) hala devam ediyor.. derslerine iyi çalışıyorlar..
Büyük Ortadoğu projesi nin planları yıllar önce hazırlanmıştı ama (1-2 yıl sonra abd dışişleri bakanı olacak) ulusal güvenlik danışmanı Rice tarafından bir gazete makalesi dünyayaya açıkça ilan edildi Bush döneminde..
https://www.washingtonpost.com/archi...-106ac91e5acd/
Rice'in makalesi, 2003
akape nin sahneye çıktığı yıllar..
Trump 'ın yaptıkları söyledikleri hepimizi rencide etti, ama akape güçsüzlere karşı zulüm ederken sürekli sergilediği tavırları Trump'a karşı gösteremedi, kafasını kuma soktu..olmamış gibi davranmayı, "dostum" demeyi devam ettirdi..
şimdi de bidon diye alay ettikleri Biden'dan bir telefon bekliyorlar, gözleri pencerede gelecek bir olumlu haberde.. zavallılık tanımı sürekli yeniden güncelleniyor bunlar sayesinde.
pazartesi kapali, salidan itibaren yabancilar kamyonu yanastirir ! bankalardan falan medet umanlar dikkatli olmalarini oneririm
yatırım tavsiyesi değildir
Hayatları u dönüşleri ile geçti biz de keyifle izliyoruz..Akpnin grafiğine baktım trend kırılmış artık düzen tutmaz alanın elinde kalır..İban isteyerek bedelli sermaye artırımına gittiler..ne fayda..Akpnin kuruluşu diyince aklıma hep jüneyt hapşu gelir..z kuşağı bilmez..
yigit bulut gibi zihni zinir öngörüleri var onun: yigit bulut 1 dolar = 1 tl denkleminin mucidi, bu ise 1 dolar = 2.6 tl 'ye yakınsar tarzı bir ifadenin.. yine trolce ifade ettiği "enflasyonun hiç bir şeyin sebebi olmaması bilakis bir sonuç olması" da mr erdoğan'a bir selam çakma, bir saygı duruşu olarak nitelendirilebilir.. şaşırtıcı değil neticede.. sorsan eski bankacı çıkar rozetinde, sonraları beton lobisinin fahri üyeliğini de yaptı, emlak topiğinden hatırlarsın, muhtelif farklı nicklerle..
fiyatlamayı etkilecek olan ppk kararı olacak