günlük tut var, son 1480.09 verdik bu oldu, bunun sonrasına minör trade verdik cuma günü, yokmu sistemin falan senin,
en büyüğü saatlik olmak üzere trade edeceksin, sıkışma alanı olan üçgen bitene kadar,..
amiraller generaller, .
günlük tut var, son 1480.09 verdik bu oldu, bunun sonrasına minör trade verdik cuma günü, yokmu sistemin falan senin,
en büyüğü saatlik olmak üzere trade edeceksin, sıkışma alanı olan üçgen bitene kadar,..
amiraller generaller, .
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
imf bordrolara zam yapmış, 6,5 milyar dolar geliyomuş, avrupa birliğinden de bekleniyor 1-2 avro, macar bakan çıktı açıkça söyledi- ödesenize kardeşim türklerin parasını, anlaşma yapmışsın parayı ödemiyosun' hırsız zepveenkler gönderecek parayı kaçarı yok.. 10 milyar taze para geliyosa londra'nın işi zor, işi çok zor.. 6-7 milyar swap kapadı, yetmedi 1 milyarlık hisse bastı, 1 milyarlık tahvil sattı, elinde kala kala 6-7 milyarlık tahvil kaldı hepsi o, cephanesi çok az londra'nın.. tek şansı yerliyi dövize hücum ettirmek, tvitleri ikiye katlamaları bundan
yine net yazmışsın derken? ben bunda bir beis görmüyorum. böyle düşünüyorum çünkü. burasıda insanların düşüncelerini paylaştığı bir sayfa olduğuna göre gayet normal.. net olarak, ben yarın seansa satıcılı başlamayacağını düşünmüyorum. ufak bir eksi ile başlayabilir. ayrıca garan dikkate alarakta olsada, başlı başına değil. o bir ayrıntı. garan artı 5 yukarı derken bu bir ironi"mi? yapabilirsin farketmez benim için. eğer düşüncelerin paylaşıldığı bir ortamda insanlar düşüncelerinden dolayı böyle bir tutumla karşılaşabiliyorsa yapacak bir şey yok. ya bu deveyi gütmek, yada bu diyardan gitmek gerekir...
Son düzenleme : karar_anı; 04-04-2021 saat: 18:32.
Yer İmleri