Arama sonucu : 8007 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Viop XXXII

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    üstad yine çok net yazmışsın, açıkça belirtmişsin olacak olanı, 5-10 puan artı yada eksi açar, sonrası allah kerim

ben kararsızdım yarın için, yazını okuyunca yönümü netleştirdim, garan'da %5+ yukarı bekliyorum artık.. yarın 15 kuruş temettü kesilecek, takastaki 2.4 milyar hisse senedine 360 milyon TL para ödenecek.. kısa vade trade edenler hariç, uzun pozisyon taşıyan hem fonlar hem bireysel yatırımcı re-invest eder bu temettü ödemelerini, yani gelen nakit kadar tahtadan mal alır, bu temettü ödemesi 50 milyon lotluk yeni talep manasına gelir, bunun yarısı re-invest etse 25 milyon lot haybeden alıcı
    yine net yazmışsın derken? ben bunda bir beis görmüyorum. böyle düşünüyorum çünkü. burasıda insanların düşüncelerini paylaştığı bir sayfa olduğuna göre gayet normal.. net olarak, ben yarın seansa satıcılı başlamayacağını düşünmüyorum. ufak bir eksi ile başlayabilir. ayrıca garan dikkate alarakta olsada, başlı başına değil. o bir ayrıntı. garan artı 5 yukarı derken bu bir ironi"mi? yapabilirsin farketmez benim için. eğer düşüncelerin paylaşıldığı bir ortamda insanlar düşüncelerinden dolayı böyle bir tutumla karşılaşabiliyorsa yapacak bir şey yok. ya bu deveyi gütmek, yada bu diyardan gitmek gerekir...
    Son düzenleme : karar_anı; 04-04-2021 saat: 18:32.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •