Devamke. Güzel akıyor maşallah:drunk:
Printable View
Cuma ve bugün portföy değişimi yaptım. Portföyün üçte birini geçti. Hatırı sayılır mesai yaptım, sat al sat al..
Çin'de savaş çıkmış deyollaaaaa sirenler caliyomusduuu shortcular parayı buluyodu ne oldu o isss
Bayram tatilinde endeks düşerken twitter ve hisse net forum sessizdi.
Şimdi ise her yer hisse paylaşımlarıyla dolmuş gibi hissetmeye başladım.
Globalde-ABD de, FAİZ ARTIŞI,ENFLASYON,varlık alımı,resesyon vs....işi ne oldu?
ABD ralli yapıyor da...Bunlarla korkutup %15 prim yaptılar..
Desprado nerede...geçen iki hafta bağ bahçe işleriyle uğraştım, pek takılamadım başlığa.
ath zirvesi zorlanırken, desperadoyu görmeyi de beklemiyordum zaten..kendisi ortam kötüyken günde 50 tane olumsuz haber paylaşır, zirveler yoklanırken ortadan kaybolur...hani bilmesek, palanın maaşlı elemanı diyeceğim de:)
biri daha vardı, ekürisi, neyse yarın satış olursa gelirler nasılsa.
Kasa bugün de eksilmemiş, enteresan
Gıcır gıcır tabtaze 2544 dene yeni jeton atılmış, ort 2897 den
Son üç gündür kasaya yeni giren ceton sayısı 33154 adet
Şu durumda yorum yapmak çok zor, bofa rallisi biraz daha devam eder mi bilmiyorum. Bu saatten sonra lönkcüler dikkatli olsun.
fino ne zaman 2650 olmuş hic bsy anlamadim yaw.ne cabuk gecip gidiyor rakamlar.
Vade bitimine 21 iş günü var
Makas ortada
Buradan löngleyen 2700 üstü olacak da kar edecek kabaca xu100
Diğer vadelere baktığımızda
-50 civarı daha ucuza veriyorlar
Pala whatsapptan yazdi ayu kardeslerim sabretsin onlari da doyuracam dedi .
Yarın Turkcell, Ereğli, Garanti izlemek lazım.
Akşam fiyatları güncellemişler.
https://i.hizliresim.com/imat02t.jpg
Enflasyondan en cok gol yiyenler Telekom, sigortacilar oldu. Enflasyon durulursa eninde sonunda Tcell toparlar. 1$ Altinda ucuz bence.
X100 OBO olmadı.
Yerine
X30 verelim[emoji1787]
https://twitter.com/yemekci53/status...bywFxb7qA&s=19
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şirket içerisindeki atamalar, personel alımı ve gelecek planlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Hisse değerini ikiye katlamak için konuşacağız” Önümüzdeki hafta yatırımcılarımızla görüşmelerimiz var, 2022 finansal beklentilerimizi kendileriyle paylaşacağım. Ana iş planına odaklanmış, çalışanlarıyla ve iş ortaklarıyla kenetlenmiş, tüm zamanını ve tecrübesini daha güçlü ve sürdürebilir bir Türk Hava Yolları için adayan yönetimiyle, hisse değerini ikiye katlamak için gerekenleri konuşacağız.
Kaynak: haber.aero
Thyao yeni hikayeler yazabilir. Konusan adam bos bir adam degil guresci halterci falan degil isi bilen biri. Kargonun veya Anadolujetin halka arzi gibi haberler de gelebilir.
Turkcell'de seans sonu fiyatı aşağıya ittiler.
Muhtemelen toplama döneminde ya da longcu ekip onu beklenmeyen senaryolara karşı tutuyor.
Ereğli BIST'de ABD'ye göre iskontolu kaldı,
https://i.hizliresim.com/8xk4qm2.jpg
İnsanlar artık internet üzerinden oyun oynuyor, FullHD hatta 4K film seyrediyor, görüntülü hizmet veriyor vs. 5G havalimanında deneniyor deniyordu. Hem gecikme süresinin çok düşük olması hem de saniyelik kapasitenin yüksek olması bekleniyor. Benim evin içindeki wifi bile geride kalmış, ekran görüntüsü yansıtmada sorun oluyor.
Muhtemelen Türkiye'nin alt yapısı eski kaldı. Büyük yatırım yapılması gerekir.
Lozan Antlaşması (veya yapıldığı dönem Türkçesi ile Lozan Sulh Muâhedenâmesi), 24 Temmuz 1923 tarihinde İsviçre'nin Lozan şehrinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi temsilcileriyle Britanya İmparatorluğu, Fransız Cumhuriyeti, İtalya Krallığı, Japon İmparatorluğu, Yunanistan Krallığı, Romanya Krallığı ve Sırp, Hırvat ve Sloven Krallığı (Yugoslavya) temsilcileri tarafından, Leman Gölü kıyısındaki Beau-Rivage Palace'ta imzalanmış barış antlaşması.
13 Temmuz Desperado hocam ile tartışmışız. Tam dibi bulmak borsaci işi değil demişim ama tam dibi bulmuşuz başlıktaki pek çok kişi ile beraber. Kendisi ne düşünüyor şu an merak ediyorum kısa vadede kendimi haklı çıktı sayarım ama dolar bazlı buralar hakikaten dip olur 2 dolara doğru kalkarsa kendisi o anki yazıları ile ilgili ne düşünür bu tartışma ile ilgili ne düşünür merak ederim.
Bırakın abi bu andersenden masallar misali hayal tacirlerini. Hisse 7 binden 50 küsur bine gelmiş millet nereden alıp ne kazansin artık??? Pandemi bitti oldu abi yolcu eski haline döndü tamam abi de dünya nüfusu bir yılda ikiye mi katlayacak??? Bundan sonra stabil hatta ekstra olası kötü habere karşı riskli...bu kadar sürünen kağıt varken bir yılda 7-8'e katlayan kağıttan daha kaça katlamısını bekliyoruz???
Bu başlıkta çok yazışma olmuş.
Keşke forumda başlıkta giri sınırı olmasa.
Resmen trader lar ne düşünmüş ne yapmış zaman geçince kısa zamanda bile her şey değişebiliyor.
İnsan da değişiyor. Belki desperado hocam sa şimdi farklı düşünüyor. Pozisyon psikolojisi farklı flat psikolojisi farklı pozisyonda long farklı short farklı. Ben kimseyi eleştirmem. Kimseye de iyi kötü demem. Kendimi geliştirmek için buraya yazıyorum. 13 temmuzdaki kendimi tebrik ederim ve kazandım da keşke çok daha fazla kazansa idim değil mi.
ralli dediğın böyle olur :he:
Son bir yılda borsa 1350 2400, 1800 2700 harketleri oldu şu ana kadar, o dönemlerde yani 1350 ve 1800 lerde iken ona uyanlar iki sağlam ralli kaçırdı.
Nasıl kendini haklı sayıyor akıl alır gibi değil. Yazdığı yer viop forumu, burada ona uyup short olanlar ne durumda olmuşlardır. Bizim viop kontrat USD bazli değil bu bir, al sat diye bir olay var bu iki.
kriz alım firsati yaratmak amacli abartilan bir mevzudur.
LOZAN ANLAŞMASI...
eğer ki LOZAN'ın hükmünün 100 sene olduğuna dair bir madde varsa:
24 TEMMUZ 2023
te anlaşma yürürlükten kalkıyor.
o gün geldiğinde:
DEVLETİMİZİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni ayakta tutamazsak,
veya (yıkılması durumunda )
yeni bir TÜRK DEVLETİ KURAMAZSAK,
MİRAS kalan eski DEVLETİMİZİ kullanmak isteriz.
eski devletimiz kim ?
OSMANLI İMPARATORLUĞU...
OSMANLI İMPARATORLUĞU'nun son imzaladığı anlaşma ne ?
SEVR...
SEVR ne ?
bu:
https://i.hizliresim.com/cv6wgs2.png
YANİ :
1 SENEMİZ var.
ya TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİMİZİ
KURTARIRIZ,
ya da :
ERMENİ TOHUMLARI... (yahudi'den korkmayın, onlarda para olur ama YÜREK olmaz SAVAŞAMAZLAR, tek korkmanız gereken ERMENİLERdir )
BİZİ ANADOLU'dan SÜRERLER.
gözünüzü açın...
ÇANAKKALE'de 250.000 ŞEHİT verdik ama İNGİLİZ'in İSTANBUL'u işgaline engel olamadık.
Çin borsasını -3 üstünde gömçürmüşler
Haber felan mı var
Acaba dediğin savaşla ilgili olabilir mi?
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nereye kadar salacak acaba :)