https://i.hizliresim.com/2yz5qre.jpeg
Printable View
yurt dışında iyi bir kitapevinde kuran almaya kalkın hangi kuran diye sorarlar (yazar adından bağımsız)
basılmış 30'a yakın ayrı kuran çeşidi var, elimizdekine en yakını topkapı sarayındakidir, o da % 97 benzerlik taşır..
bugüne kadar korunduğuna dair ayeti de hadisi de palavradır sonuçta..
arkadaş şu sayfada dini konular konuşmak için can atan 2-3 kişi var.
gidin ayrı bir sayfa açın , orda tartışın
Forumu yine münafık ve kâfirler basmış. Allah sizi islah etsin.
Ohooo amerika bile şikayet ediyorsa
Bir şükürsüzlük görüyorum
https://i.hizliresim.com/7uitsab.jpeg
50 milyar dolar kredi verirseniz, İsveç'in NATO ya katılmaması yönünde TBMM de oy kullanacak olan MV leri ikna ederiz demişler...
Mesela yani...
Pala...mavi haplar varmış...öyle diyorlar...ben anlatanların yalancısıyım...
At bi tane...
Sonunu düşünen kahraman olamaz...ponzi devam etmeli...
2028 de 400 milyar dolarlık ihracaat yapacakmışız...
6 ay sonra doların kaç para olacağını biliyo da sanki...:kahkah:
-mış gibi ekonomi...
Körfezden 20 milyar dolar gelince, ilk 10 ekonomi arasına gireceğiz arkadaşlar dünyada...
Demedi demeyin...
Sencer Solakoğlu seçim öncesi bunu dediydi.
İthal et getiriyorlar, arkasından da kurban var, et fiyatları geçici olarak baskılanacak, ama süt fiyatları öyle değil,
Bu yaz süt fiyatları roketler demişti...Gene bildi adam..
Süt ineği getirilmeliymiş, aynı et ithal eder gibi, sonra çark yeniden kurulmalıymış....tabi yem gübre fiyatları devlet desteği v.s. düzelmeden denklem değişmeyeceği için, şu an bunun imkanı yok...
Süt ineklerini kesip kesip yemişiz...Tarım Hayvancılık Bakanı da seyretmiş..diğer alengirli işleri seçim esnası çıkan kel anlattı zaten, ithalat mithalat mevzuları...
Enflasyon roketleyecek...
Hem de öyle böyle değil...
Hem de bu sefer parasal genişlemeden dolayı da değil....
KKM yi sokan çıkarsın...sofrayı kuran kaldırsın...
Yakında ilk 10 ekonomiye gireriz, ne varsa iReis'te var...
Yaris cross, hibrit ve normal iki modeli var. Daha çok şehir içinde kullanacaksanız hibrit daha mantıklı. Ancak daha çok uzun yol yapacaksanız normali daha mantıklı. Ben normali tercih ettim (orta versiyon) ve arabadan çok memnunum. Toyota corolla crossdan daha iyi bir model bence.
Hayırlı olsun.
Temel;
Saadet Partisi grubumuzun emeklilere seyyanen zam verilmesi önerisi Ak Parti-MHP oylarıyla reddedildi. Emekliler yine açlık sınırının altında bir maaşa mahkum edildi.
Reis Bohçacıyı tenhada kıstırdı sanırsam, meclise bile gelmedi.
Emekliler oyu verdi oturdu aşağıya :kahkah:
Yerel seçimlere kadar unuturlar mı...
Hiç şüphesiz....Reisten başka adam mı var yaw sanki ???
%100 enflasyon ortamında yatırım yapacam ayağına %15 faizle 800 trilyon kredi alıp dolar alan sanayiciler sessiz....
Şimdi böğürürsek kendimizi belli ederiz diye tırsıyorlar sanırım....bakalım nereye kadar sessiz kalacaklar..
7 aydan beri süt terayagi fiyatları aynı migros 250 Gr terayag 44.90 TL vs...2010 dan beri en büyük süt üretim miktarına ulaşılmış bu yıl ..ne kadar artarsa farketmez.yok büyükbaş kesildi yok artık süt uretilmiyor yok bilmem ne derken süt üretiminde rekor kırılmış.
Dini konusmaktan tartisma cikmiyor, bunlari methetmek icin dini kullananlara tepki olusuyor.
Burada herkes musluman, milletin dini ile ilgili bir sorun yok.
Sorun, konuyu oradan alip, yuzyilin hirsizina ovguler duzunce ortaya cikiyor.
Egitimi yok, bilgisi yok ama din konusunda ulema.
Bak burada yazdik.
Adam ac.
Normalde, ailesini, evlatlarini torunlarini dusunur adam.
Bu emeklinin, 40 sene onceki yag kuyrugu ile, Ekmeleddin ile, KK'nun alevi olmasiyla bir alakasi var mi.
Sen isine gucune gecimine bak.
Dunyanin en durust adami, 15.000 TL. bayram ikramiyesi diyor, emekli maasi asgari ucretin uzerine cikacak diyor, bu nerden bulacan diyor.
Uzman ya, devlet butcesini herkesten iyi biliyor ya.
O yuzden beter olsun diyoruz.
Tınaz Üstadım dünyanın en dürüst adamı bir tek kendinde sorun görmüyor maalesef sizin gibi düşünenlerin koyu desteği neticesinde ömrü olursa 80 yaşında gene gençleri kucaklamaya niyetli yanında 7 dönemdir MV yapan bulunmaz kumaşlar ile birlikte emekliye bol keseden veren bir aday KK göreceğiz.
Gerçek benim gözümde bu aynı düşünceyi paylaşmamıza imkan yok. bi dürüst KK kalmadı dünya da biraz tolerans gösterseniz sizde
https://www.evrensel.net/upload/foto...b8459dc37c.jpg
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
yaw eskiden evde bulgur pişti mi misafir geleceğini anlardı bu millet ağaç kökü kemirirdi
nereden nereye
Seçimden önce mecburen toz kondurmayanların bile hepsi en azılı KK düşmanı oldu.
KK'yı KK'dan mamalananların dışında savunan kimse kalmadı.
Zamanında söyledik bunlar aynısının laciverti diye ama anlatamadık.
Mecbur olduğunuz için oy vermeyin dedik, gönlünüzden geçene oy verin dedik... deeee kime anlatıyoruz?
Aynı numarayı Bay*al'la beraber 20 yıldır çektiler seçmene, bundan sonraki seçimlerde de çekecekler.
"A'dan nefret mi ediyorsun? Tıpış tıpış B'ye vereceksin oyunu. C, D, E seçenekleri yok!"
Türkiye'de seçmene biçilen rol bu!
Şu saatten sonra KK'yı ölümüne savunanları biraz kurcalayın partide görevli çıkar. Bunların da lafının bir değeri yok.
https://pbs.twimg.com/media/DLoqT3gW4AISOTP.jpg
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...ioQNA&usqp=CAU
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kardesim okudugunu anlamiyorsun sen.
Rasyonel dusun diyoruz, bu partiye oy verirsem, benim kar'im ne olur diye dusun diyoruz.
Ne kaybetti, ayda 11.400 TL. emekli maasini, 15.000 TL. bayram ikramiyesini kaybetti.
Degdi mi ?
Bana ne KK'dan,
ölümüne savunan filan yok.
Niyet okuyup, insanlara nitelik yukleme, oku anla once ne diyoruz.
Ben pişmanım. Keşke 3'üne de oy vermeseydim. (KK'ya verdim) Kimseyle menfaat bağım yok. Bunu diyemeyenler aynaya baksın asıl.
MV seçimlerinde de Zafer'e verdim oyumu, pişman da değilim. ÜÖ milletin hakkını arslanlar gibi savundu. Bir sonraki seçim meclise girecektir. (İnş C*P'den kopardığı oylarla)
TCMB anketi temmuz dolar 28.45 ayın yarısı bitti 26
Milletin kafasını biz dürüstüz, hak yemeyiz masalları ile bulandırmayın.
Mutfaktan video çekip milyon tl lik tatil yapan başkanı da artık savunmayın bir zahmet milletin aklı ile dalga geçmeyin.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...znVmw&usqp=CAU
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Masalcı!
Millete niye paranızı sisteme sokuyorsunuz, bankadan çekmiyorsunuz diye akıl veriyorsun ama kendin her gün forexte işlem açıyorsun!
Millete bu iktidarı desteklemeyin diyorsun, desteklediğin parti iktidarın en büyük yandaşı!
Tuvalet terliği olsa kazanır denilen seçimi kendi eli ile a*p'ye verdi desteklediğin adam! 38 tane de eski A*P'liyi gözünüzün önünde meclise soktu!
Millete paranızı sisteme sokarak iktidarı destekliyorsunuz ne ayak diyorsun da senin yaptığın ne?
7/24 millete masal anlat sen :kahkah:
Senden büyük iktidar destekçisi mi var?
Doların yükselmesi en çok senin işine geliyor, yarın A*P ben iktidarı bırakacam dese kolundan tutarsın bir yere gitme dersin :kahkah:
ytd
Akıl vermeye gelince akıl çok!! Millete paranızı çekin yastık alına koyun, bankalara hücum edin diyorsun sana inananların hepsi dünyanın parasını kaybetti son 5-6 yılda.
Senin verdiğin aklı kuşa taksak kuş uçmayı unutur!
ytd
Bırak demogojiyi.!!!
Konuyu sulandırma.!!!
Bilgi sahibi olmadan .!!!
Fikir sahibi olunmaz.!!!
İşin gücün.!!
Çamur at izi kalsın.!!
Dedi kodudan başka bildiğin.!!
Hiç bir şeyin yok.!!
https://pbs.twimg.com/media/FSY4PjDX0AEJ4gM.jpg
Bak yukarıdaki resim senin gibilerin.!!!
Ufku açılsın diye şekillendirilmiş.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Parite geri dönmeyecek mi hiç çıktıkça çıkıyor