Sayfa 759/1003 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Ben derin memeti azerbeycanda gs kafilesinde gördüğümden beri gs nin yalıkavak marinanın paralarını akladığını düşünüyorum. Bugün bir gazetede ise abromoviçin sponsorluğundan fln dem vuruyordu.
    Kesinlikle bişeyler dönüyor. Kokusu çıkar.
    Sponsor vb bilinmez ancak türkiye de yönetimsel açıdan en kusursuz yönetilen klübün gs olduğunu düşünüyorum.başarısızlığa tahammülü olmayıp en kısa sürede zil takılarak kapı önüne koyulduğunuz bir oluşum.bu yönetim şekli aslında ülke bazında istenilen bir durum kime sorsanız.ancak bunu gs çok iyi uyguluyor.işin diğer boyutu da kovduğunuz adam gs liseli mantığından geldiğinden yine klübe hizmet etmeye devam ediyor.
    Kadro ve harcama olayına gelince bu klüp net hatırlamıyorum ama 1 sene önce ligi 13. Bitirmiş bir klüp.1 sene önce senin keremin , sashan, nelssonun vsvs 1 birim ediyorken bugün icardi denen adamın şampiyon yapması ve çok iyi bir sinerji yaratılmasından dolayı hepsi değerini 5 birim yaptı.bugün icardiye 10 milyon verseniz; geçen sene 750 bin dolara oynayıp şampiyon yaptı adam.3 yıllık da 30 milyon versen sana senelik ortalaması 7.5 e geliyor.ve şampiyon yaptığı kadronun değerini katlaması derken parasını misli misli çıkarıyor.şu an galatasaray dünya da en çok taraftar etkileşimi olan 2-3 klüpten birisi.bunu da sosyal medyada bile kanıtlıyor.birçok oyuncu sırf gs ye gelmek için 2-3 katı maaşları reddediyor.rb liepzig bile angelino sanki onca yıldır gs liymiş gibi davranıyor tüm teklifleri reddetti açıklaması yaptı.keza icardi bugün arabistana gitse emin olun 30 milyon dolar para alacaktı yıllık.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Benzin fiyatına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 TL 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
    https://vergiyedair.com/2023/07/12/v...uyugu-heybede/
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Benzin fiyatına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 TL 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
    Neden 1,32 ?
    Çünkü ;

1 / 32 = 0,031

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Sponsor vb bilinmez ancak türkiye de yönetimsel açıdan en kusursuz yönetilen klübün gs olduğunu düşünüyorum.başarısızlığa tahammülü olmayıp en kısa sürede zil takılarak kapı önüne koyulduğunuz bir oluşum.bu yönetim şekli aslında ülke bazında istenilen bir durum kime sorsanız.ancak bunu gs çok iyi uyguluyor.işin diğer boyutu da kovduğunuz adam gs liseli mantığından geldiğinden yine klübe hizmet etmeye devam ediyor.
    Kadro ve harcama olayına gelince bu klüp net hatırlamıyorum ama 1 sene önce ligi 13. Bitirmiş bir klüp.1 sene önce senin keremin , sashan, nelssonun vsvs 1 birim ediyorken bugün icardi denen adamın şampiyon yapması ve çok iyi bir sinerji yaratılmasından dolayı hepsi değerini 5 birim yaptı.bugün icardiye 10 milyon verseniz; geçen sene 750 bin dolara oynayıp şampiyon yaptı adam.3 yıllık da 30 milyon versen sana senelik ortalaması 7.5 e geliyor.ve şampiyon yaptığı kadronun değerini katlaması derken parasını misli misli çıkarıyor.şu an galatasaray dünya da en çok taraftar etkileşimi olan 2-3 klüpten birisi.bunu da sosyal medyada bile kanıtlıyor.birçok oyuncu sırf gs ye gelmek için 2-3 katı maaşları reddediyor.rb liepzig bile angelino sanki onca yıldır gs liymiş gibi davranıyor tüm teklifleri reddetti açıklaması yaptı.keza icardi bugün arabistana gitse emin olun 30 milyon dolar para alacaktı yıllık.
    En iyi yaptıkları şey devletten para tırtıklamak. Devlet olmasa kulüp diye bir şey olmazdı bugün.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Fenerle kimse başa çıkamaz...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Aracımızı yenileme niyetimiz var, 1 milyon 250 bine ocak ayına sıraya isim yazdırdık (toyota). Adama dedim ki burada üretiliyor bu araç bu sıra niye? ihracata gidiyor içeriye az veriyorlar dedi adam. Demek ki adamlar dışarıda daha çok kar ediyor ya da devlet zorluyor ihraç et diye.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Biri af talebinde bulnmuş. MB başkan yardımcısıymış...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Aracımızı yenileme niyetimiz var, 1 milyon 250 bine ocak ayına sıraya isim yazdırdık (toyota). Adama dedim ki burada üretiliyor bu araç bu sıra niye? ihracata gidiyor içeriye az veriyorlar dedi adam. Demek ki adamlar dışarıda daha çok kar ediyor ya da devlet zorluyor ihraç et diye.
    Toyota’nın hangi modeli?

Sayfa 759/1003 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •