Sayfa 764/1003 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. yaw eskiden evde bulgur pişti mi misafir geleceğini anlardı bu millet ağaç kökü kemirirdi

nereden nereye

2. Seçimden önce mecburen toz kondurmayanların bile hepsi en azılı KK düşmanı oldu.

KK'yı KK'dan mamalananların dışında savunan kimse kalmadı.

Zamanında söyledik bunlar aynısının laciverti diye ama anlatamadık.

Mecbur olduğunuz için oy vermeyin dedik, gönlünüzden geçene oy verin dedik... deeee kime anlatıyoruz?

Aynı numarayı Bay*al'la beraber 20 yıldır çektiler seçmene, bundan sonraki seçimlerde de çekecekler.

"A'dan nefret mi ediyorsun? Tıpış tıpış B'ye vereceksin oyunu. C, D, E seçenekleri yok!"

Türkiye'de seçmene biçilen rol bu!

3. Şu saatten sonra KK'yı ölümüne savunanları biraz kurcalayın partide görevli çıkar. Bunların da lafının bir değeri yok.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    yaw eskiden evde bulgur pişti mi misafir geleceğini anlardı bu millet ağaç kökü kemirirdi

nereden nereye

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Şu saatten sonra KK'yı ölümüne savunanları biraz kurcalayın partide görevli çıkar. Bunların da lafının bir değeri yok.
    Kardesim okudugunu anlamiyorsun sen.

Rasyonel dusun diyoruz, bu partiye oy verirsem, benim kar'im ne olur diye dusun diyoruz.

Ne kaybetti, ayda 11.400 TL. emekli maasini, 15.000 TL. bayram ikramiyesini kaybetti.

Degdi mi ?

Bana ne KK'dan,

ölümüne savunan filan yok.

Niyet okuyup, insanlara nitelik yukleme, oku anla once ne diyoruz.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Şu saatten sonra KK'yı ölümüne savunanları biraz kurcalayın partide görevli çıkar. Bunların da lafının bir değeri yok.
    Seninkisi fırıldak çıkmadı mı???
    Önce aynaya bak.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Seninkisi fırıldak çıkmadı mı???
    Önce aynaya bak.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Ben pişmanım. Keşke 3'üne de oy vermeseydim. (KK'ya verdim) Kimseyle menfaat bağım yok. Bunu diyemeyenler aynaya baksın asıl.

MV seçimlerinde de Zafer'e verdim oyumu, pişman da değilim. ÜÖ milletin hakkını arslanlar gibi savundu. Bir sonraki seçim meclise girecektir. (İnş C*P'den kopardığı oylarla)

TCMB anketi temmuz dolar 28.45 ayın yarısı bitti 26

Sayfa 764/1003 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •