eib ve eic için saat 12:30 dan önce talimatta T1
Printable View
Bugün olan oldu.
Artık önümüze bakalım.
Yarın ve Pazartesi beklentileri nedir?
Malum yarın alış girecek varsa Pazartesi öngörüsü önemli olacak.
Millet ürktü gibi bu düşüşten.
Yarın tedirginlik sürebilir.
21 tane mesaj sildim , alakasız baslikla hiç ilgisi olmayan mesajlar . Uyarmak yetmiyor anlasilan , hep aynı ekip sürekli bir atışma içerisinde .. Atışmadan baslik dışına çıkmadan yazisamiyor musunuz ? Baslik dışı paylaşım yapmayın sonra neden ceza verdiniz diyorsunuz .. Bu kurala uymak zor olmasa gerek ..
Hic bir sey belli olmaz , trend asagi gibi gozuksede yukari potansiyel daha iyi gibi , tabi bu ve daha asagi seviyelerde surunebilir.buda bizim bu.surede defansif fonlarda.olmamizi gerektrebilir.ytdSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
T+1 de dert oldu yaaa
Dun sattigim eib bugun ogleden sonra hesaba girdi be zpc almak istedim pazartesi gececek hesaba yazdi ve almadim tzv aldim en az 4 gun bos kalmasin diye taki pazartesi bakalim duruma
zpc güncel fiyat var mı acaba?
Ahmet Mergen'in geçen günkü teknik analizine göre endeks kopup gitmezse fincana kulp takılacak ve 109k-112k arasına kadar gevşeyecek.Bakalım bu analiz ne kadar doğru çıkacak.
Merhabalar, fonların tarihsel fiyatlarını nereden görebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Tefaşta son beş yıl görülebiliyor, daha eski fiyatlara ulaşmak istiyorum, var mıdır böyle bir site bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
5 yıl öncesi varmıdır bilmiyorum ama aşağıdaki adresi kontrol edin isterseniz.
http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Portf...imFonlari/MKYF
Merhaba ,
Acc 14 ünde satış verdim t+2 olduğu için 16nsında satıldı.
Fakat fiyat ayın 15 indeki yani t+1deki fiyatı. Fiyatlar satıldığı gündeki fiyatlar değil mi?
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ıpv + 0,04......
Ahmet Mergen çok ünlü ama çok iyi bir teknik analizci değil bence, bütün analizlerinde birkaç formasyon kullanır, en çok da fincan kulp yapar ama teknik analiz o kadar sığ bir iş değil. Selçuk Gönençler Twitter hesabını ve Ekotürk’deki analizlerini takip etmenizi öneriririm, 15 yıldır başarısızlığına pek rastlamadım..
Teşekkür ederimMi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederimMi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şansıma mıçim sağlam girelim dedik 3 sayfa okudum düzeltme düzeltme düzeltme :) yapmayın uyuyamam bu akşam
https://www.borsagundem.com/haber/bo...180000/1462688
Pozitif haber