Sayfa 773/1001 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Ahmet Mergen'in geçen günkü teknik analizine göre endeks kopup gitmezse fincana kulp takılacak ve 109k-112k arasına kadar gevşeyecek.Bakalım bu analiz ne kadar doğru çıkacak.

2. Merhabalar, fonların tarihsel fiyatlarını nereden görebilirim yardımcı olabilir misiniz?
    Tefaşta son beş yıl görülebiliyor, daha eski fiyatlara ulaşmak istiyorum, var mıdır böyle bir site bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Merhabalar, fonların tarihsel fiyatlarını nereden görebilirim yardımcı olabilir misiniz?
    Tefaşta son beş yıl görülebiliyor, daha eski fiyatlara ulaşmak istiyorum, var mıdır böyle bir site bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
    5 yıl öncesi varmıdır bilmiyorum ama aşağıdaki adresi kontrol edin isterseniz.

http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Portf...imFonlari/MKYF

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Başka bir balık gelir üstadım Hisse pozisyonu var mı?
    Hisse var Hektaş, Tüpraş, Petkim, YKB.
    Petkim çok az.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Merhabalar, fonların tarihsel fiyatlarını nereden görebilirim yardımcı olabilir misiniz?
    Böyle bir yer olduğunu hiç zannetmiyorum. Zaten fonların karakteri de içeriği de zaman içinde çok değişiyor. O kadar eski bilgi ne işimize yarar bilemedim.

6.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    zpc güncel fiyat var mı acaba?
    1.839203

21.23%

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sizin azalmıştı değişken ve hisse fon pozisyonu artırdınız mı tekrar"peki?
    %60'tı.%38'e düşürdümdü, ama %50'ye tamamlasam mı diye düşünüyorum.

8. Merhaba ,
    Acc 14 ünde satış verdim t+2 olduğu için 16nsında satıldı.
    Fakat fiyat ayın 15 indeki yani t+1deki fiyatı. Fiyatlar satıldığı gündeki fiyatlar değil mi?

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 773/1001 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •