https://m.qnbfinansbank.enpara.com/a...nkart-kampanya
Enpara kredi kartı cikarmis sonunda.
Printable View
https://m.qnbfinansbank.enpara.com/a...nkart-kampanya
Enpara kredi kartı cikarmis sonunda.
Bu gün(dün)para dönüşüm vardı ama parayı kaçırdım belirli süre oran paylaşımı yapamıyacağım(eski evimi satıncaya kadar)
Subeden EFT yapinca da masraf girmistir o kisiye- netten kendiniz yapabilirdiniz bunu.........
500bin e 30gun de 4750 lira kemiksiz alir (%13.6 ile)
%15.5 ile de 5414 lira cikiyor (eger EFT 664 liradan az ise sorun yok)
14.5 ile 5065 lira alabiliyor du (414-65= 349 liralik EFT karsilastirmasi yapilmali):rtfm::rtfm:
Sadece 50 Tl ödedi ben varken o kişinin yan basması olamazdı :) işi en baştan sağlama bağlamıştık merak etmeyin.
Varsalayım ki 664 tl masraf aldılar ( bunu verecek insanın bu işi hiç ama hiç bilmiyor olması lazım) eft masrafı alınacak diye o bankada kalıp her ay edeceğin zarar yıl sonuna kadar eft masrafının kat be kat üstü olurdu.
pazartesi burgerde 250k USD 90 gün %4.35 bağlanmıştır. görüyorum ki 4,50 ye kadar çıkan şubeler var. neyse artık zamanım yoktu elden para taşımaya, dolarında sorunu bu swift kazığını saymazsak elden taşımak zorunda kalıyoruz.
senin sorunun ne? TL mi alıyorsun BİST mi alıyorsun ne halt yapıyorsan yap bana ne? işin gücün polemik,bana bulaşmada ne yaparsan yap. yine tekrar ediyorum 15-16-17 bağlasanız ne yazar? negatif faize talim ediyorsunuz. ben böyle bir soygunu kabul etmediğim için dolardayım. global ve yerelde şu an dolara baskı var ve bu çok kısa vadeli, eurusd'de hayvan gibi ikili tepe var bu ikili tepe pariteyi 1,02 ye götürür. hedeflerim asla değişmedi ve değişmeyecek.
https://i.hizliresim.com/6yoaQv.png
Rodeo %14.90 gibi komik bir oran teklif etti. %15.60 tan aşağı Olmaz dedim .1 gün beklettim oksijende. Çekeceğimi anlayınca birden %15.40 olur dediler. Kabul etmedim Burgere gönderdim. Aslında ilk teklifte %15.40 verseler %15.50'yi kabul edecektim.
Burgerdekine para eklediğim için %15.50 yaptılar 91 gün vade. Toplamda 500k altı. 500k üstü olsaydı %15.75 'i kabul ettirebilecektim. Meblağ 500k altı olduğu için çok zorlamak istemedim.
Bence prensip edinmeliyiz. İlk teklif çok düşükse sonraki arttırımları sorgulamalıyız. %15.50 verebileceğini ve piyasa şartlarından dolayı *vermesi gerektiğini* bilen bir banka %14.90 teklif etmeye cesaret edememeli. Ediyorsa sonucuna katlanması gerektiğini bilmeli.
Rodeo al sana oksijende 103.5k kalsın yeter.
Farkeder , ticari hesapta örneğin Vakıfta bireysele göre 10-20 baz daha yukarı oluyor. Halk `ın milyon üstüne %16 ve üstü verir savına gelince; inanın bireysel milyonun çarpı bilmem kaç katı paraya bile o oranı vermediler, verdikleri en son 15.80 idi ( o nedenle para Vakıfta 15.60 ile kaldı) . Bu 2 gün önce olan bir iş şu anı bilmem.
Vadeliyi bağladık neyse de ben gerektiğinde hisse veya dolar almak bir miktar para ayırdım bunu nerede değerlendirmek daha hesaplı olur onu bulamadım, 14.50 den günlük hesaplara mı yatırmalı yoksa b tipi fonlardan mu almalı?
750k için 91 gün Burgan 15.75 bağlandı
210k için 91 gün vakıf 14.60
Fonlardan kar edebileceğin gibi zararda edebilirsin garantisi yok.Eğer tl olarak değerlendirecekseniz günlük hesap daha mantıklı.Bende Tl mevduatımı martın üçüncü ve son haftasına denk getirecek şekilde parçalı bağladım.Kalan tl ile bir kaç ay önce hisse almıştım duruyor bir 6 ay daha beklemeyi düşünüyorum.Temeli sağlam diplerde gezinen çıkışa geçince iyi para bırakacak hisselerden alınabilir. (kendi düşüncem tabii kimseyi bağlamaz)
ING'de şubeden eft yapan var mı ne kadar ücret alıyorlar? İnternet bankacılığı eft limitini 250k'dan fazla arttırmıyorlar, birde şaka gibi vadelide e-Turuncu'nun 14 oranı üzerine çıkmıyorlar, yani isterseniz bağlayın hesabı.. Zaten MT'leri de ayrı bir kafada, sırf e-Turuncu için tutuyordum mevduatı. Vakıf şubeleri bile daha ilgili ve istekli mevduat için..
Şeker ve Abank da 15 üzerine çıkmadı bugün, oranlarda gevşeme var sanırım.. Meblağ 500k+
Daha önce hesap açtırmadıysanız; ING e-Turuncu, Abank Vov hesap, Şeker Gece Gündüz hesap, Fiba Kiraz hesap ve Odea Oksijen'de değerlendirebilirsiniz fakat bazılarında boşta bırakmanız gereken tutar olduğu için miktara göre hesabını yapıp günlükte değerlendirebilirsiniz.
Ayakkabı kutucular,akrabaya max.15.60 verdiler.90 gün...Daha üstüne çıkmadılar,özel banka fobisinden adamcağız yine aynı bankada devam.Miktar 1,8 milyon...
Odeabank, 100k üstü, 35 gün, 15.50 bağlandı. Oksijen hesaptan geçiş.
ASUS_Z002 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıf 15,20 üstüne çıkmadı bugün. Hafta başı bağlayanlar daha iyi orandan bağlamış oldu. Vakti olanlar belki şubeden yüz yüze bir miktar daha iyi oran alabilirler..
Akbank da 14 diyor, 15li oranları hiç vermemişler.. Banka bonosu ile 15,50 civarı MK oranları varmış o da 'nitelikli' yatırımcıya :) Min. 1mio+
Artık MT'ler diğer bankaların verdiği oranlara çıkamayınca şu dialogları geçiyor:
- Vakıf bukdr oran veriyor: Yaa onlar Hazineye devredildi nasıl güveniyorsunuz.
- Odea da bukdr veriyor ama: Odea mıı onlar şubeleri kapatıyor küçülüyolar emin misiniz para yatırmak istediğinize.
- E Halkbank bile sizden fazla: Aman ha Reza davası var yanarsınız.
- Abank da güzel oran veriyor: Yav nerden buluyorsunuz böyle adı sanı duyulmamış bankaları.
- Peki T-Bank: Onların şubeleri bile yok.
- E Anadolu ve Burgan da bukdr veriyor: Böyle küçük bankalara para yatırıp gece nasıl rahat uyuyabiliyorsunuz.
Burgan temdit mi acaba
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepsine de oturup bişeyler bulmuşlar .😂😂😂
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık temditede iyi oran alamıyorum.kandirik yapıyor MT ne yapmalı.?dusuk veriyor.
En güzeli de ıcbc hakkında söyledikleri müşteri ve şubeleri YÖK yakında kapatır giderler ortada kalakalırsınız sanki sanırsın ki banka batacak
Kendi şuben temditte en para daha yüksek bizim Xclusive kartımız var onlarla kat be kat avantajınız var çıkartırsınız farkı [emoji2][emoji2][emoji2]
Bana niye vermiyon o avantajları seninki hs mevduat değil boşa kürek sallama boşuna [emoji2][emoji2][emoji2]
Sn. memorex bizlere sökmez bu nafile sözler ama bunlara inanıp korkudan büyük bankalara bedavaya para yatıran milyonlarca kişi var TR'de.. Lehmann Brothers desen o ne ki yeni bir müzik grubu mu der zaten çoğu MT'..
Birde bazıları: efendim yakın geçmişte İmar Bankası örneğini biliyorsunuz, o yüzden bedavaya da olsa bize yatırın mevduatınızı, biz çok güçlü, sarsılmaz, yıkılmaz bir bankayız demeye getiriyorlar kibarca (yersen)
Burgon 15.5 TL ve 4.5 USD temdit...
Geçen hafta oran almak için aradığım ve hiç çalışmadığım X bankasının MT'nin verdiği oranı düşük bulunca 'ya biz %100 Türk bankasıyız Çinlinin, Arabın bankasına paranızı niye yatırıyorsunuz oranlar o bankalara göre biraz düşük olsa bile bizi tercih edin' gibi birşeyler söyledi telefondan..Cevaben 'bende %100 Türk mevduatçısıyım birikim yaptığım her kuruş para da annemin ak sütü gibi temiz hadi sizde %100 Türk bankası olarak beni elin bankalarına mahkum etmeyin süründürmeyin oralarda şu oranla bağlayalım çoluk çocuk evde sevinsin' dedim biraz sessizlikten sonra 'mümkün değil efendim iyi günler dilerim'..
banka bilanço makyajı için dövize fena basıyorlar yarın öğlene kadar baskı devam eder.usd/tl 3.777
ABD ile vize krizinde sıcak saatler yaşanıyor... Açıklama bekleniyor - Son Dakika Güncel Haberler
http://www.hurriyet.com.tr/abd-ile-v...niyor-40693143
bu haberin etkisi var sanırım
Saf yerine koyma çabası yada bilgisiz çoğu da .
Özel bankacılık Ykb sordum öylesine Icbc mi öyle ne idiğü belli olmayan banka eski Oyak bank diyor o hsbc halbuki bizim arkamızda Koç grubu var diyor oran sorsan hiç rekabetçi değil.
Halk ve vakıf verince de kamu ya hiç yatırılır mı diyor
Yarın paranın günü..Dolar da adamı cezbetmiyor değil.Parite de 1.1950'e kadar gelmişken....Bakalım..