Trampin bu çıkışı bence ons ve yılanoğluna zopa hemide sağlamından
Printable View
Trampin bu çıkışı bence ons ve yılanoğluna zopa hemide sağlamından
bu testere çok uzayacak, çok bıktıracak gibi gözüküyor.
epey al-sat sat-al fırsatı verecek gibi.
petkim çok iyi yatırım yapıp çok büyüse de karını yatırımcıyla paylaşmaz. sasanın değişik versiyonu.
geçen sene şorttan kısa zamanda güzel para kaldırmıştım.
ama yatırım radarımın dışında. alıp beklemeye değmez, dedikodusu çoktur, adamı yorar.
bence daha güzel kağıtlarda daha iyi fırsatlar oluşabilir.
Petkim yatırım yapsın iyi güzel de zaten 36 milyar TL net borcu var..
Net borç/favök halihazırda -56 gibi anormal kötü bir oranken neyin kutlaması oldu bugün pek anlamasam da :) yatırımcısını tebrik edeyim..
Yüksek hacimle de 19,5 direncine vurup alta inmiş..
Zor işler....
Bir insan uzun vade neden Petkim tutar sorusuna cevabı bunca yıldır bulamadım.
Olan bekarlara oldu..Kaçırdılar hizmetleri.
....................
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025 yılını "Aile Yılı" ilan etti.
https://i.hizliresim.com/beez015.png
Napalım yani bu petkoşu 1$ dan mı alalım..18.50 maliyet..X mal yerine 2X mal alırım..22 lerden X i satarım..maliyet 15 tl olur..sonra dolar 50 olur 1 $ dan satarız.. 0.45 cent maliyet 1 $ satış..bence güzel kazanç..y.t.d
Not:yeni girenler için yazıyorum şahsen öyleyim..eskileri hesaplayamayız her hisse için geçerli..
garan ve diğer bankalar yukarı kafayı vurup aşşa dönüyor.. aşşağıdan tekrar yukarı.
güzel savruluyor .. kopması yakındır.
endeks short .. full hisse spot devam. fazla yükselen hisseleri ise buduyorum.
garanda son bir ath.. sonra çöküş beklentim devam ediyor üstad .
ya tutarsa. :) :drunk:
elinde gyo ve taş toprak olanlar bence tutmalı... her gün birini tavanlıyorlar :drunk: :halay:
bugün yine ath yabmış xgmyo endeksi.
:halay::halay::halay:
Koç Holding, #ARCLK'in Polonya'daki fabrikasının verimsizlik nedeniyle Mart ayına kadar tamamen kapanacağını açıkladı. Fabrikada çalışan 1800 kişi, kıdem ve ihbar tazminatları ödenerek işten çıkarılacak.
Allah rahmet eylesin..Sağlık sisteminin durumu sıkıntılı..Aslında AKP o alanda iyi işler yaptı . Ama sonra onu da bozmayı becerdiler...
Bunların aile kavramı 3 çocuk yapın , nüfus azalmasın , ortada bol bol amele gezsin şeklinde..Zaten tüm sene 3 çocuk yapın söylemi ile geçecek belli oldu...
sıkıntı yok
o almasa hatun alır zaten... erkeğin cebinde paramı eğlenir :oleyo:
https://www.facebook.com/reel/605283995348175
:kahkah: :drunk: :kahkah:
Çitak dayu az daha sabret. Önümüzdeki sene insanların çoğu robotlarla sevisebilecekmis. :oleyo:
Gerci biz hee gün bofanin robotlariylan sevisiyoruz. İyi bir şey mi bilemedim bak şimdi. :)