petkim çok iyi yatırım yapıp çok büyüse de karını yatırımcıyla paylaşmaz. sasanın değişik versiyonu.
geçen sene şorttan kısa zamanda güzel para kaldırmıştım.
ama yatırım radarımın dışında. alıp beklemeye değmez, dedikodusu çoktur, adamı yorar.
bence daha güzel kağıtlarda daha iyi fırsatlar oluşabilir.
audentes Fortuna iuvat
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Petkim yatırım yapsın iyi güzel de zaten 36 milyar TL net borcu var..
Net borç/favök halihazırda -56 gibi anormal kötü bir oranken neyin kutlaması oldu bugün pek anlamasam dayatırımcısını tebrik edeyim..
Yüksek hacimle de 19,5 direncine vurup alta inmiş..
Zor işler....
Bir insan uzun vade neden Petkim tutar sorusuna cevabı bunca yıldır bulamadım.
Olan bekarlara oldu..Kaçırdılar hizmetleri.
....................
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025 yılını "Aile Yılı" ilan etti.
Napalım yani bu petkoşu 1$ dan mı alalım..18.50 maliyet..X mal yerine 2X mal alırım..22 lerden X i satarım..maliyet 15 tl olur..sonra dolar 50 olur 1 $ dan satarız.. 0.45 cent maliyet 1 $ satış..bence güzel kazanç..y.t.d
Not:yeni girenler için yazıyorum şahsen öyleyim..eskileri hesaplayamayız her hisse için geçerli..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri