Sayfa 789/1005 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    enterasan ülkeyiz.. bizim köylü ve uzak akraba biri iki gün önce öldü.. yaşarken hastaneden randevu almışlar 1 ay sonraya vermişler . muayne olamadan göçtü rahmetli.

insanlar muayne olamıyor artık...
    Allah rahmet eylesin..Sağlık sisteminin durumu sıkıntılı..Aslında AKP o alanda iyi işler yaptı . Ama sonra onu da bozmayı becerdiler...

Bunların aile kavramı 3 çocuk yapın , nüfus azalmasın , ortada bol bol amele gezsin şeklinde..Zaten tüm sene 3 çocuk yapın söylemi ile geçecek belli oldu...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Olan bekarlara oldu..Kaçırdılar hizmetleri.
    ....................

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025 yılını "Aile Yılı" ilan etti.
    evlenürüz bizde

ALPER, EMLAK... hadi gidiyok

Allah rahmet eylesin..Sağlık sisteminin durumu sıkıntılı..Aslında AKP o alanda iyi işler yaptı . Ama sonra onu da bozmayı becerdiler...

Bunların aile kavramı 3 çocuk yapın , nüfus azalmasın , ortada bol bol amele gezsin şeklinde..Zaten tüm sene 3 çocuk yapın söylemi ile geçecek belli oldu...
    asıl sıkıntı doktorlar bence.. çoğu özele kaydı.

+ çoğu yurt dışına gitti.

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    evlenürüz bizde

Valla Memed abi 2025 de bekardan ek vergi alabilir. Aklına gelmediyse de ben yazmış olayım..Reis de konuyu aile kavramının önemine bağlar..Bitti gitti.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    asıl sıkıntı doktorlar bence.. çoğu özele kaydı.

+ çoğu yurt dışına gitti.
    Bir siyasetçi giden gitsin demişti. Adını tam çıkaramadım...Kılıçdar dı sanırım Malum herşeyi muhalefetken o yapmıştı..

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    evlenürüz bizde

alper evli benim bildiğim adam daha önce damat sektörüne girmiş çokta şaapamamış sektörde kazanamamış yani.

memnun değilim diyordu

Valla Memed abi 2025 de bekardan ek vergi alabilir. Aklına gelmediyse de ben yazmış olayım..Reis de konuyu aile kavramının önemine bağlar..Bitti gitti.
    sıkıntı yok

o almasa hatun alır zaten... erkeğin cebinde paramı eğlenir

https://www.facebook.com/reel/605283995348175

reyiz sayesinde davulun zurnanın sesini unuttuk abi.. oraları bilmemde burada yaz kış açık düğün salonlarında özelikle yazın her gece düğün olurdu.. şimdi sinek avlıyorlar.

para yok evlensin..

hadi evlendi kirayı nasıl ödeyecek..

Sayfa 789/1005 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •