Ayıp etmişsiniz... Dolarda işlem yapmadığıma pişman olacağım neredeyse, ne demişiz ne olmuş...
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=5016948
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ayıp etmişsiniz... Dolarda işlem yapmadığıma pişman olacağım neredeyse, ne demişiz ne olmuş...
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=5016948
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4K videolar süper. Her şey çok net. [emoji3]
Secbul göründü 0 ra kadar şort derdi😊 hoş gelmissen secbul kardeş hala şortingenmi😊
Hekrs birbirini gaza getirip corta binmiş.. hale bak pehhh..
Shortcular tren yapmış [emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ekip tamam.herkez burdaysa eskiyanin meshur fotosunu bekliyoruz
Neyse, körler için okuma kitapları var. Belkim büyük başkan haftasonu bastırır...
Son şans belkide lonkörler ), hazır yeşil de yanmışken azcık demin..
5 dakkada BeşikTaş.
Yok devee )
Sen bile o kadar değilsindir..)
Fazla cır cır cır lama caho, adamın zararını sen mi ödüycen, saane
Ben 0 ken actım
*Walter Bloomberg
@DeItaone
*BIDEN: STIMULUS PACKAGE TO BE IN TRILLIONS OF DOLLARS
Evvett. Pazar kurulmuş. Maşallah :))
Walter Bloomberg
@DeItaone
·
11d
*Biden says he will lay out economic package next thursday
Abi tavan marjı %20 ye ne zaman cikarilacak...
BEKLENEN hafta geliyor....benım sıstemde....gecıkmezse bu hafta salı ya da carsambsa yagacak......gözyasları akacak
salı çarşamba degil,bugun iş bitti,bögle dik açıyla yükseliş zaten sürdürülemez,kimseye short açtırmak istemediler,açanı batırdılar,bist 100 ün 1360 geçmemesi lazımdı,algı yaratmak için geçti ve arkasına bile bakmadan 1540 oldu,dayanabilen shortçuları güzel günler bekliyor,yok şuraya çıkarda vuracamcılar zaten çıksada vuramazdı,borsa bögle işte yaşasın azılı dayanabilen shortçular.....y.t.d.
bu tip çıkışlarda zirvede 3-4 gün takılmadan düşmez.... hiç kendinizi yormayın..... ayrıca çıkışın nerede biteceği belli olmaz
2000 senesi gibi olabilir.... para girişi manyakça devam ediyor
Dostum,
Muhalefet bile seçim istemiyor.
Üniversiteye kayyum atanıyor. Muhalefet partileri "iki zart, bir zurt" dahi etmiyor.
10 milyon yeni işsiz var. Muhalif partiler ilçeden meclise kadar hepsi ne kadar çok işleri olduğunu gösterme telaşında ki millet kıllanmasın.
Zamanı geldiğinde seçim yapmasa bile bu muhalefetin gıkı çıkmaz. Ancak çıkıp basın açıklaması yapar "böyle bir şey olabilir mi?" diye
Katarlı-damat eliyle açılan 15 milyar dolar SWAP karşılığı TL'ler Bademspor maçlarında hep bol gollü galibiyetlerle dünya borsa liginin tepesine çıkılıyor. Muhalefet sarayın mutfak masrafı hakkında basın açıklaması yapıyor.
Anlayacağınız Saray da rahat, Bademspor tribünleri de.
bugun spot pastada 2 yabancı kurum yanlış hatırlamıyorsam birisi 320 milyon digeri 310 milyon falan alıcı idi,FAKAT diger satıcıda 600 milyon küsür satıcı vardı işte o satanda alan aynı el
yazdıgım rakam bist 100 rakamları,benim viop 30 başlangıcım 1590,yukarı gitikçe poz arttı 1660 da marjın coll a girdim,parasını yatırıyorum,tarzım bu asla zararına poz kapamıyorum,para sıkıntım yok,buradan bu yöntemle kazandıgım çil çil dolar satarak devam ediyorum,yıkılması an meselesi 1800 bile olsa poz kapamam diger vadeye bile gelse yeni vadeye taşınırım biraz cesur ve adam olun,maçın sonuna odaklanın
çok ciddiyim bu rakamlardan short açamayan borsayı bıraksın
6 ay önce akbank vadeli pay piyasa longda terse düşmüştüm 5.5 den 4.5 bastılar asla teslim olmadım,6 ay sabrettim ama biraz erken çıktım 6.90 dan ama genede poz artırdıgım için (2400 kontrat) deli para kazandım önemli olan parana göre işlem yapman ayagını yorganına göre uzatman teminatını ayarlayana çok para var burada
Dowu gördünüz mü? Yine 31100 e geldi. Muhteşem bir teknik. Size birşey soyliyeyim burada robotlar işlem yapıyor. Bu kadar mükemmel teknik insan işi olamaz. Matematik hüküm sürüyor. Bistte de olması gereken er ya da geç olacak. Zorlasalar bile matematik galip gelecek. İyi geceler:)
biden'ı izledim basın toplantısı falan yahu adam ayakta zor duruyor...öldüm ölecem modunda tövbe tövbe...çok yaşlı bu adam nasıl dayanacak acaba bu tempoya...
Şubat
TCELL 22,5
TTKOM 10,5
GARAN 13
EREGL 18,5
PETKM 6,5
ASELS 24
bekliyorum.
Hepsinin grafiği çalışıyor.
Temel-teknik-f/k-p/d her şey ve hisselerin zaman-pattern historyasıyla birebir gidiyor.
Ben bugün twitten, ekranlardan, muhalefetten "erken seçim" dillendirmeleri-ısrarları beklerdim. Pala da bunu güzelce kullanırdı. Saraylı da Cuma namazı çıkışı bir iki atarlanırdı. Mis.
Yurtdışı veriyi bile 500puan ayak oyunu için kullandı bütün öğleden sonra.
Short tutmak için Katarlı ile Garanti Yatırımdaki ortak hesaplarını dolar bazında %150-200e çıkarmalarını bekleyeceğim. O zamana kadar swing
Yaa siz şaka mısınız? Ralli malli diyorsunuz, 99-2000 rallisiyle kıyaslayan var ,te Allahım yaa,99'da endeks nerdeyse yüzde 600 yükseldi ki hemen hemen dolar sabitti, ve baba hisselerle giden bir endeksti, 2020 de sadece yüzde 30 gitmiştir ama tl bazında ;dolar bazında ise yüzde 3 -5 ,nasıl ralli ki yonca, koç, sabancı, tüpraş tl bazında bile tarihi değerlerini görmedi. Saçma sapan spek hisselerinin rallisi dereseniz o ayrı... yanı sıra tabii ki endeksin daha da yükselip yükselemeyeceğini bilemem ama ralli falan demek bence saçma...
Ne zaman yabancı geri gelir, o zaman başka fakat bu ortamda çok zor gibi:one: