Forum komple short galiba. Çok yazık olacak..
Forum komple short galiba. Çok yazık olacak..
Boğayı haftasonu kesecekler... İmza CAHO!
Deniz43 e;
"Ooo büyük yanılışların adamı gelmiş..."
Yazdım diye 5 gün hakaretten ceza yemişim... Tekrar mı yazmayı bıraksak buralara, onu mu ima ediyorlar? Ne dersiniz?
Misafir seyrederken gordum
ben Gumusleri satali cok oldu cons
gecmis mesajlarda aldigim zaman resim atmistim normalde yarisini 28 lerde satis geriye kalani uzun vade tutucaktim
ama bazen cok incelemek iyi olmuyor bu piyasalarda
nedenmi Malum JP gumusu topluyor yalniz Nymex de saklanirken registred ve eligible seklinde
16 larin uzerine atinca Bu jp denen dallama 30milyon ons gumusu registred den eligible cevirdi. buda benim midemi bulandirdi
bosuna cevirmemistir dedim ve gumuslerden ciktim
sonrasi malum 28 leri gordu. dolar bazinda %23 karli sekilde kapandi [kaldirac kullanmiyorum ben emtialarda]
gecen dususunde 22.xx lerden yeniden almaya niyetlendim ama 22.60 di sanirim 22.60 altinda haftalik kapanis yapan gumusu almam ben cuma kapanisini 22.60 altinda yaptigi icin vazgectim ertersi hafta yeniden yukariya atti saglik olsun dedik.
yurtdisindan 300bin$ transfer yapmistim TR ye gumus icin bekletiyordum gecen hafta 2 adet gayrimenkul aldim 100bin$ gibi bir nakit kaldi kenarda olurda ansizin asagilara gelirmi diyebeklemedeyim yani 18 lere gelirse 100k$ bekliyor 100k $ daha transfer yapar 200k$ lik alir uzunca bir muddet tutarim
4 yil aradan sonra Viopda pozisyon acalim dedik short actik palacan hemen %10 zarari gecirdi bize stop olduk
Ama sunu belirteyim emtiada yaptigim islemler yada bist-viopda actigim islemler benim gecimimi saglayan birsey degil. gumus 18$ a geldigini farzedelim burdan alim yaparsam 10 yil tutarim bunu zaten en buyuk hayalim calisma odasinin duvarlarini kulce gumus ile kaplattirmak
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
eve geldigimde 25.60 idi 1 saat gecmedi 24.60 lari gosterdiler gumusde 26.xx uzerinde haftalik kapanis olumlu olurdu.
Birtek bistek degil butun dunya piyasalari anlamsiz bir hal almaya basladi gumus ve altinin bugun bu kadar dusmesinin sebebi ne bilen duyan varmi ? ogleden sonra ekranlardan uzaktim ne oldu ne bitti bilmiyorum
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
genel manzarayı soruyorsan,
bence ralli henüz başlamadı.
başlaması da mantıksız olurdu.
ıscak paranın girmesi bir süreç gerektirir.
biraz nezrin topkapı gibin çalkalaması gerekir.
birinden paket mal almaya anlaşmış olsa da, çalkalama işin kuralı.
hasılı sağlam zigzaglarla, sağlam değerlere gideceğiz diye düşünmekteyim.
muhtemelen bozgurt 190 binlerden şort açıp, anekdarı palaya teslim etçek.
hasılı ben agresif pozitifim.
ama beklentilerim dışına çıkarsa rakamlar, kenara çekilirim.
kol kesmek, kafa kesmekten yeğdir.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri