Sayfa 987/996 İlkİlk ... 487887937977985986987988989 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Dolar, alıp kullandığım (yatırım amacı taşımadan) ama işlem geçmediğim bir enstrüman.

Bunu başa yazdım çünkü yanlış olabilir yorumum.

Herkes görüyor sert düştüğünü ama, teknik olarak bollinger ortayı sert kırarsa (uzun barla) Bollinger alta değmeden hiç rahat etmemiş.

Şu an Bolinger alt 7.08 ama hızla daralacaktır, muhtemelen 7.25 gibi bir yerlerde buluşma olasılıkları var.

Tabi öyle bakarken sallamasyon analiz yaptığım için buna göre poz almayacağım ama dikkatimi çekti yazmak istedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    en sevmediğin mevzu; hisse bu kadar olacak vs...kimse bilemez...formasyonun tutma ihtimali %51

trent bozulmadan giderse 14-15 den garbnk satarım...ama baktım trent dönsün cuma kapanışın %10 altında bile satarım..

esneklik...piyasalar canlı,binlerce faktör var...kimsenin elinde değil...

3. ABD tahvil faizleri sert düşmeye başladı, VIX baş verdi +5, dow 30'u aşağı doğru yokluyor. Yine para tahvile kaçıyor gibi, korku artıyor, haftasonuna eccük şort girsek gene tanga ederler mi açılışa diyorum acaba... %30 portföyü hedge edebilirim.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    en sevmediğin mevzu; hisse bu kadar olacak vs...kimse bilemez...formasyonun tutma ihtimali %51

trent bozulmadan giderse 14-15 den garbnk satarım...ama baktım trent dönsün cuma kapanışın %10 altında bile satarım..

esneklik...piyasalar canlı,binlerce faktör var...kimsenin elinde değil...
    Aynen öyle, satranç gibi oynamak lazım hamleye hamle. Büyük sözler, büyük tahminler, hatta evet foruma yazmak, hepsi riskli davranışlar. Hiç bir enstrümanda, pozuna aşık olmamak gerekli.

Ama orada da çok ince denge var işte, eğer ne yaptığını bilmiyorsan ve kendine güvenin düşükse kar edecek pozları bile erkenden stoplama riski var... Ne aşırı güven, ne özgüvensiz davranışlar, tam ortası çok zor.

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    10 milyon mülteci var. bunların 5 milyonu her ay dolar alıp ülkesine yolluyor. 100$x5mx12ay= 6b$
    Benim tanıdıklarım her ay 100 dolardan çok fazla gönderiyor.
    Yıllık transfer belki 20 milyar USD.dir.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dolar, alıp kullandığım (yatırım amacı taşımadan) ama işlem geçmediğim bir enstrüman.

Bunu başa yazdım çünkü yanlış olabilir yorumum.

Herkes görüyor sert düştüğünü ama, teknik olarak bollinger ortayı sert kırarsa (uzun barla) Bollinger alta değmeden hiç rahat etmemiş.

Şu an Bolinger alt 7.08 ama hızla daralacaktır, muhtemelen 7.25 gibi bir yerlerde buluşma olasılıkları var.

Tabi öyle bakarken sallamasyon analiz yaptığım için buna göre poz almayacağım ama dikkatimi çekti yazmak istedim.
    7.25 olabilir..
    Orası ikili tepenin oluştuğu çanak ağzıydı...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

7. neden kimse ikili dibi konuşmuyor. dolar düşmüyor. geçen ayki seviyesine yaklaşıyor 7.50 kırılırsa düştü demek gerekli. ki bu hafta faiz kararı var onun gevşemesi.

Mehmet Sevki Guest
    2019 5,95 kapatmıştı.. şuan 7,65 desek ne ediyur %28

Sayfa 987/996 İlkİlk ... 487887937977985986987988989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •