O dediğiniz 12 Eylülde bile olurdu, şimdi olmaz.
Printable View
Bu arada Trabzonspor’un hak ettiği ceza küme düşürülmesi.
Ama tabiki öyle bir şey olmayacak.
G. Amed abim çok gizli yöneticidir, ondan nickinde bir şey yazmaz.:oleyo:
5 Kişi derhal gözaltına alındı falan yazıyorsa, bir nebze bir şey vardır.
Haaa... 1 Gün sonra serbest bırakılır falan, ama soruşturma dendi mi, şalterlerim atar.
Reyis Gassarayın top depiştirme sahası açılışında yuhalandı ya, artık stadlarda ahalinin çıkarttığı gazın kokusundan adam tanıma sistemi vardır.
Irmaklar markette gördüm kıyma 314 kuşbaşı 344 lira. Ama peynir reyonu ucuz mu derseniz değil.
Peynirde en ucuzlar büyük zincirlerin kampanyaları. Bugün migrosta ikincisi yüzde 50 gram indirimlide 4 kilo içim kaşar aldım. Kilosu 187 liraya geldi. Attım dolabın dondurucusuna.
Carfurda da bisküvilerde 1 alana 1 bedava vardı. Millet adeta yağmalamıştı. Saat 3 gibi gittim. Çoğu raf silme boşalmıştı. Kalanların yağmasına ben de katıldım. 400 liralık bisküvi aldım attım stoka. Diyabet hastası potansiyelli biri olarak Artık hangi akılla böyle yaptıysam kendime hayret ediyorum.
Ağız bakım ürünlerinde de 1 alana 1 bedava vardı migrosta. 4 tanede oradan stok.
Yalnız bu yüzde 50 indirimleri gördükçe müthiş bir kar oranıyla satış yaptıklarına şahit oldum. 34 liralık bisküviler 17 liraya satılıyordu örneğin. Normal fiyatlarda muazzam bir kar var demek.
Kaçıran üzülmesin. Bisküvi indirimi yarın da migrosta başlıyormuş.
Hangi magarada yasiyorsun? Herhangi bir alamanciya sor sana anlatsin aynisini
yurtdisinda yasayan her Turk yapiyor bunu
Simdi de altin kulce tasimaya basladi millet biraz oku ya
hatta bavul ticaretini XYZ havayollarinin icinde calisanlardan yapanlar var bavul hakkini kullanmayanlarinkini kullaniyorlar ve satiyorlar bunun borsasi var
neyse basima bela gelmesin simdi
ama sen nereden duyacan sokak pazarinda ucuz patates domates kovalamaktan
Ben et işinden anlarım diğerleri önemli değil; Garamanlılardan obruk peyniri , urfa peyniri kaşar peyniri stoklarım yaza kadar yeter..Et işini de Ramazandan önce hallettim..Kurbana kadar yeter...Sucuk pastırma yoktu , kıvranıyordum ; Migrosun Reise desteği sayesinde o işi de tamam a.q...Hatta 2 farklı şehire de hediye gönderdim ..Kıyma fiyatına sucuk bulduk a.q...:kahkah:
https://www.divleobrukpeyniri.com.tr...-obruk-peyniri
Bu adamlardan alıyorum..Annemin yaptığı gibi lezzetli ve %100 yağlı koyun peyniri..Lezzet olarak bana çok lezzetli geliyor..
Bizim memlekette bu kalitede peynir insanlar sadece kendilerine yapıyorlar..Ticari olarak bulamıyorum..
Biraz pahalıya geliyor ama Birinin dediği gibi Mülk Allah ındır :oleyo:
Bu yil universite sinavina girecek 100 bin ogrenci sinav kayiti yaptirmamis cunku kazansalar bile aileleri masrafi karsilayamazmis. Uc gun once Sozcu TV’de soylediler, cok aci.
Alooo.. G. Amed abi???
Hatlar kesildi galiba???
Bu g. herif buraya bir daha yazarsa, bu capsı hep koyacağım.
Adaylıktan çekme diye bir şey olmaz
İstifa etse bile seçime girer kazanırsa atanamaz
Zan aday ve çekilmediğini duyurdu
Tip zanın arkasından çekildi
Daha önce ddiğim gibi tip veya gökhan zan seçilemez
Hatay akp nin olacaktı.
Ama bu sonucu chp lütfüyü aday göstererek hak etmişti.
Tipin çekilmesi ile chp nin şansı bir tık artmıştır. Ama halen akp ye yakın seçim
https://www.sondakika.com/dunya/habe...iyet-16955410/
İlginç bir haber.
İngiliz Kraliyet ailesinin "büyük bir açıklama" yapacağı iddiası sonrası gözler İngiltere'ye çevrildi. Kraliyet ailesinden hala resmi bir açıklama gelmezken İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William'ın, bir süredir ortalık görünmeyen eşi Prenses Kate Middleton'ın öldüğü iddia edildi. Öte yandan 17 Ocak'ta karın ameliyatı olan Middleton, geçtiğimiz günlerde üç çocuğuyla fotoğraf paylaşmış, fotoğrafın montajlı olduğu anlaşılınca ise özür dilemişti
“Suit” dizisinde izliyordum onu ilk
https://youtube.com/shorts/kJpL-DQ6G...7H3g3E1VxklVqG
Nerden nereye
Yüzüklerin efendisi kitabında trollerle ilgili şiirin bir kısmı denk geldi... Fotoğraf yüklemeyi beceremediğim için, bir fırsat bulduğumda yazayım. Uygun yerlerde şey etmelik tam
NADİR USD/TL 32,9800 â–² 33,0250
bir kaç gün sonra tekrar geldik aynı yere.
Ben trol deyince bunu bilirim.
https://youtu.be/KBMe-Znf4nY?si=6OJ0uSvQ3aP2vdwC
D.Bahçeli tüm oyları alarak seçilmiş. 1000 küsur kişiden tek fire olmamış.
Bahçeli tüm muhalifleri temizleyip pür ü pak bir parti yaratmış.
Oylama açık mı yapılıyor?
K.Kore bile bunu başaramıyor.
Bahçeli nin RTE aşkının depreşmesi ile AKP nin seçim sonuçlarına göre bir anketle ilişkisi var mıdır?
Örneğin, mecliste MHP ile bile çoğunluğu kazanamayacak olması gibi...
AKP İstanbul u alırsa MHP ye ne yararı olacak?
Bu kadar aşırı destek neden?