Arama sonucu : 7986 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu arada bir markette dedim Migros�ta demedim ki .

Bu kazıkçı market olan bir market adı lazım değil ama kasap peynir şarküteri reyonu ucuzmuş onu farkettim .

314 tl ye kıyma 344 tl kuşbaşı bile vardı . Pastırma kavurma da ucuzdu .

Ama Üç haneli fiyata karpuzun kilosunu satıyordu .

Kazıkçı olması normal sonuçta karşısında bim a101 bile tutunamadı kapattı gitti yerine lüks restoran geldi kiralar kol gibi olunca .

Gıda niye öyle onu anlamadım belki de seçim öncesi yad ramazan diye indirim yapın diye sufle verilmesi
    Irmaklar markette gördüm kıyma 314 kuşbaşı 344 lira. Ama peynir reyonu ucuz mu derseniz değil.

Peynirde en ucuzlar büyük zincirlerin kampanyaları. Bugün migrosta ikincisi yüzde 50 gram indirimlide 4 kilo içim kaşar aldım. Kilosu 187 liraya geldi. Attım dolabın dondurucusuna.

Carfurda da bisküvilerde 1 alana 1 bedava vardı. Millet adeta yağmalamıştı. Saat 3 gibi gittim. Çoğu raf silme boşalmıştı. Kalanların yağmasına ben de katıldım. 400 liralık bisküvi aldım attım stoka. Diyabet hastası potansiyelli biri olarak Artık hangi akılla böyle yaptıysam kendime hayret ediyorum.

Ağız bakım ürünlerinde de 1 alana 1 bedava vardı migrosta. 4 tanede oradan stok.

Yalnız bu yüzde 50 indirimleri gördükçe müthiş bir kar oranıyla satış yaptıklarına şahit oldum. 34 liralık bisküviler 17 liraya satılıyordu örneğin. Normal fiyatlarda muazzam bir kar var demek.

Kaçıran üzülmesin. Bisküvi indirimi yarın da migrosta başlıyormuş.
    Son düzenleme : kelebekx; 18-03-2024 saat: 00:33.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •