5 Kiþi derhal gözaltýna alýndý falan yazýyorsa, bir nebze bir þey vardýr.
Haaa... 1 Gün sonra serbest býrakýlýr falan, ama soruþturma dendi mi, þalterlerim atar.
5 Kiþi derhal gözaltýna alýndý falan yazýyorsa, bir nebze bir þey vardýr.
Haaa... 1 Gün sonra serbest býrakýlýr falan, ama soruþturma dendi mi, þalterlerim atar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Reyis Gassarayýn top depiþtirme sahasý açýlýþýnda yuhalandý ya, artýk stadlarda ahalinin çýkarttýðý gazýn kokusundan adam tanýma sistemi vardýr.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Irmaklar markette gördüm kýyma 314 kuþbaþý 344 lira. Ama peynir reyonu ucuz mu derseniz deðil.
Peynirde en ucuzlar büyük zincirlerin kampanyalarý. Bugün migrosta ikincisi yüzde 50 gram indirimlide 4 kilo içim kaþar aldým. Kilosu 187 liraya geldi. Attým dolabýn dondurucusuna.
Carfurda da bisküvilerde 1 alana 1 bedava vardý. Millet adeta yaðmalamýþtý. Saat 3 gibi gittim. Çoðu raf silme boþalmýþtý. Kalanlarýn yaðmasýna ben de katýldým. 400 liralýk bisküvi aldým attým stoka. Diyabet hastasý potansiyelli biri olarak Artýk hangi akýlla böyle yaptýysam kendime hayret ediyorum.
Aðýz bakým ürünlerinde de 1 alana 1 bedava vardý migrosta. 4 tanede oradan stok.
Yalnýz bu yüzde 50 indirimleri gördükçe müthiþ bir kar oranýyla satýþ yaptýklarýna þahit oldum. 34 liralýk bisküviler 17 liraya satýlýyordu örneðin. Normal fiyatlarda muazzam bir kar var demek.
Kaçýran üzülmesin. Bisküvi indirimi yarýn da migrosta baþlýyormuþ.
Son düzenleme : kelebekx; 18-03-2024 saat: 00:33.
Hangi magarada yasiyorsun? Herhangi bir alamanciya sor sana anlatsin aynisini
yurtdisinda yasayan her Turk yapiyor bunu
Simdi de altin kulce tasimaya basladi millet biraz oku ya
hatta bavul ticaretini XYZ havayollarinin icinde calisanlardan yapanlar var bavul hakkini kullanmayanlarinkini kullaniyorlar ve satiyorlar bunun borsasi var
neyse basima bela gelmesin simdi
ama sen nereden duyacan sokak pazarinda ucuz patates domates kovalamaktan
Ben et iþinden anlarým diðerleri önemli deðil; Garamanlýlardan obruk peyniri , urfa peyniri kaþar peyniri stoklarým yaza kadar yeter..Et iþini de Ramazandan önce hallettim..Kurbana kadar yeter...Sucuk pastýrma yoktu , kývranýyordum ; Migrosun Reise desteði sayesinde o iþi de tamam a.q...Hatta 2 farklý þehire de hediye gönderdim ..Kýyma fiyatýna sucuk bulduk a.q...![]()
Yer Ýmleri