Neyse vazgeçtim , ben uyurken 1 haftalık ppf getirisi kadar getirmiş yine yurolar.
Neyse vazgeçtim , ben uyurken 1 haftalık ppf getirisi kadar getirmiş yine yurolar.
50 üzeri veren varsa yazalım kim veriyor yok bulamadım
Akbank eski müşteriye %46 dan %47.50 ye çıkarmış.Önümüzdeki günlerde biraz daha artabileceği söylendi.%50 ve üstü oranları hangi bankalar veriyor merak ettim
Faiz haramdır arkadaşlar, uzak durun, haram tatlı olduğu içn oran böyle yüksek. Faizi enflasyonu azaltan etken veya kendinizi koruma aracı görmeyin. En büyük koruma aracı ticaret yapmaktır yada ticaret yapana ortak olmaktır.
Bu koşullar altında faizlerin düşmesi hemen hemen imkansız hatta artabilirde bu seneden de ümidim yok 49/50 civarında seyreder faizler..
İmamoğlu ve CHP li belediyeler üzerinden yapılan operasyonlar sonlanmadıkça, kur güvencesi verseniz de yabancı cary trade bile olsa gelebilir mi?
Paramı TL de güvende hissedemiyorum. Onlar nasıl gelecek? Biz dolar basabiliyor muyuz?
Yabancı kuruluşların yıl sonu faiz tahmini yüzde 40 lara yaklaştı. Kimse önünü göremiyor. Yoksa neden bu kadar yüksek olsun.
Risk varsa uzun vade yapılabilir mi?
Ppf getirileri çok iyi durumda..
Bugun serbesti saticam ppfler iyi gidecek gibi
Bende serbestleri satmayı düşündüm bugün başka bankanın fonları olduğu için öğleden sonra para hesaba geçecek saat:13:30 dan sonra ppf alış versem yarın 23 Nisan resmi tatil hesaba geçmesi Perşembe günü olacak.O yüzden Perşembe günü serbestleri satıp ppf'ye geçmeyi düşünüyorum.
Hocam almayı düşündüğünüz ppf fonları hangileri bende daha önce bgp vardı şuan ppn olabilir mi diye bakıyorum.
Yarı altın yarı ppf uzun zamandır pozisyonum böyle MAŞALLAH diyelim iyi gidiyor..
Bu fiyatlardan altın almak çok büyük bir risk düzeltmesini beklemek gerek
Ak Portföy Altıncı Serbest (Döviz) Fon fiyatı, Ak Portföy'ün sitesinde olması gereken fiyatta, fakat Akbank'ın internet bankacılığında Cuma günkü fiyatında takılı kalmış. Tutan varsa kontrol etsin.
Simitçiler bile altın almaya başlamış dikkat etmek lazım… avro ve altında düzeltme zamanı .
Dcb 0.260, Ppj 0 264 , Bgp 0.2703, Ppn 0.2638
Salı-Çarşamba iki günlük getiriler.Perşembe günü dcb ve ppj satıp ppn almayı düşünüyordum getiriler birbirine yaklaşmış serbest para piyasası fonlarıyla devam edeceğim gibi.
PPF Tırt bugün Euro alacağım tekrar ek +
PPF aylık getirisi stopaj sonrası net 3,50 eğerki AVRO getirisi alış satış marjı ve bsmv düştükten sonra bu getirinin üzerinde kalacağına ikna oluyorsak uygundur
Fon alımlarımı Burgan üzerinden yapıyorum. Burganda anlaşmalı kurumlar altında Akbank ALE ppf var. Bildiğim kadarıyla bu fon sadece Akbank üzerinden alınabiliyordu. Benim sorum Burgan üzeriden ALE fonunu alsam 13:30 dan önce satış emri verince hemen hesaba geçer mi yoksa TEFAS üzerinden almış gibi 14:30 dan sonra mı hesaba geçer? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Biz burdan faizleri takip etmek istiyoruz ama sürekli fonlar yaziliyor
Mevduatta ne var arakdaşlar en çok
Var mı güncel bilgi
48,5 faiz ile banka para alıyor, kaçla satıyor, bu yüzden işletmeler tek tek kapanıyor, bankalar muhtemelen 48,5 aldıklarını 50-60 dan merkez bankasına satıyor, başka bir izahı yok. Ülkede bu şekilde yavaş yavaş çöküşe doğru gidiyor. Bence faizler 15-20 ye düşmeli dolar gerekirse 60 olsun daha faydalı. Şimdi 48,5 dan fazi aldığınız ülkede yakında faiz alacağınız sistem kalmayacak. TL faiz 50-60 da olsa büyük risk, bir gün geri ödemiyorum der ve fişi ceker. Bu arada faiz büyük haramlardan sayılır, boşuna haram edilmemiş.
Faiz 15-20 sadece sanayi için olur, bireysele 50-60 olur, olurda olur, ama sanayi kapanıyor. Sorun bir süre sonra 47,5 fazi alacağınız sistem kalmayacak. Bu düşünce daha önce de vardı, ülkeye hiç bir şey olmadı, biz 48,5 faizimizi alırız diye düşündüğünüzü görüyorum. Bu kez öyle değil. Acil İMF benzeri bir enjeksiyon olmalı. Faizlerin yüksek verilmesi Dövizden insanları uzaklaştırıp orada vurgun yapmak. Devlet bir kitleyi bir yere topluyorsa imha etmek içindir. Şuan TL faize toplananlar bir noktada kurban edilecek.
Bu arada bir görüşe karşı görüş cevap verirken biraz daha kibar olabilrisin. Sığır olduğunu herkese gösterme bence. :)
Güven yok artık istersen 80 faiz ver sorun çözülmez bunlar aspirin tedavisi maalesef
On plus 250 k kadar 52 pasifli o/n
On e.mevduat 1000 k kadar 48 32- 91 gun